Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Womenz,zkus je nabídnout v naší diskuzi,některý holky ještě plenky nemaj
ale asi nevyděláš protože tam bude poštovný a plenky zrovna nejsou lehký,ani nevím kolik by stálo poštovný.a nebo to odnes do nákýho bazaru v pardubkách co?
já na tom nechci vydělat… budu ráda když je udám za jakoukoli cenu, ale zase je lepší to zavést někomu tady v pce nebo poblíž, než to posílat poštou někam bůh ví kam
Tak třeba jestli je budeš mit ještě jak se mi narodi mala uvidim jak na tom budem s vahou a tak a tak bych si možna i vzala a za kolik že je prodavaš?? A jaki že?? ![]()
Savi, jsou to Pampers Aktiv New Baby Mini 2 108ks, prodám za cenu nižší než najdeš v letáku, jak říká Hanďa, tak cca 2.50 za kus… klidně i víc balení, určitě je ještě budu mít a klíďo je i dovezu
Savi pokud máš jen jedničky tak si je vem od Womenz aspon 2 balíky
a já se zeptám ještě kamarádky čeká v unoru dvojčátka,ale už taky náký má ale poptám se a dám ti vědět ju?
Tak jo jak se mala narodi tak bych si vzala 2-3 baličky to vychazi tera 270 za balik? Heh kež by mi přišla už ta mateřska ![]()
holky klidně se zbavím i 8-10 balíků, klidně je prodám za 270,– balíkfakt na tom nechci vydělat a co pak s nima budu dělat???
Savi klidně pak dej vědět a Hanul zeptej se i kámošky
Holky a kolikrat se asi mněni plinky za den?? plinka se nemněni po každem čurani ne?? nebo jo?
to sem si ještě neujistila ![]()
no nám na kurzu říkali že ze začátku i 10 plen denně, pak zhruba 7ks/den. Doporučuje se vždy před kojením
no u novorozenat se přebaluje před každým krmením,teda takhle tě to naučej v porode a doma uvidíš,jak moc jí bude mít načůranou nebo spíš připrdlou
bývá tak 7-10 plen na den,těch 10 jsem asi přehnala,ale 7 určo ![]()
no jo uvidime uvidime… už aby se ji zachtělo ven princezně
Holky chtěla jsem se zeptat ještě mate takovy vytoky z prsou?? Ja už od 3 měsice snad pokaždy když vypiju čaj nebo mliko… Občas mam podcit že to teče proudem
je to dobře co myslite?
to je mlezivo, příprava na kojení… buď ráda, prý to naznačuje, že budeš kojit bezu problému, aspoň tak nám to bylo řečeno na kurzu o kojení
Teď sem sdi dala kakao a začalo mi to zase tyct tak mne to napadlo ![]()
Ach jo… dneska jsem se převlekala do kramu a přitel na mnš kouka a s pochvalou mi řika tyy jo ty si ale přibrala velrybko moje
No proč se ty moji malí nechce ven
![]()