Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdka píše:
Tam ležel rok a půl zpátky náš kamarád. V práci mu střep přeřízl tepnu.
jahudko…tak to jsem ho už asi nezažila…od ledna 2010 jsem doma ![]()
AramisDeMar píše:Tajanka píše:tam pracovala moje sestřenka…:)Jahůdka píše:Jahůdko: v Pardubicich na chirurgii…ma mužskej časti…i když ted se to tam meni, tak nevim jestli ješte dlouho bude deleni muži/ženy :-S
TAJANKO, kde ty vůbec děláš? Na jakém oddělení?
a mužu se zeptat kdo a kdy??? ![]()
Ahoj holky ![]()
Savi, tak jsi ještě celá? Pardubická porodnice je jinak od pátku opět otevřená, říkali nám to na kurzu.
My jsme si užili nádherný víkend na Moravě a překvapivě tam přes den bylo teplíčko, jsem svlíkala vrstvu po vrstvě
nakonec jsem zústala jen v triku a svetru
ale ráno pěkně mrzlo ![]()
No ale jsem ráda, že už jsme zpátky doma, to dlouhý chození mi fakt nedělá dobře.
Tajanka píše:AramisDeMar píše:a mužu se zeptat kdo a kdy???Tajanka píše:tam pracovala moje sestřenka…:)Jahůdka píše:Jahůdko: v Pardubicich na chirurgii…ma mužskej časti…i když ted se to tam meni, tak nevim jestli ješte dlouho bude deleni muži/ženy :-S
TAJANKO, kde ty vůbec děláš? Na jakém oddělení?
já ti to pošlu zprávou, jo?:)
jojo zatim se ji nejak nechce ven… My jsme koupili novy gauc a ted uz mesic cekame nez nam ho dovezou tak mi pritel rika ze mala urcite ceka na ten novej gauc ![]()
no to snad ne
ale uz to vidim jak v jeden den bude chtit mala ven pritel bude v praci a privezou gauc
S tou plodovkou vubec nevim co mam cekat protoze mi pomalu odteka uz od 35 tydne. tak sem zvedava jestli neco bude nebo ne…znama to tak mnela a ze ji pichali plodovku tak uvidime..
womanz píše:
Savi, to bude sranda, až Ti plodovka odteče na novém gauči
womanz píše:
Savi, to bude sranda, až Ti plodovka odteče na novém gauči
![]()
neboj, mě praskla, když jsem vstala z gauče… ![]()
holky Pardubický, poraďte mi nějakého dobrého pediatra, já se ještě nerozhodla a už je fakt na čase… chci nějakého co nepředepisuje hned antibiotika
a samo sebou nejsou u něj narvaný čekárny
womanz píše:
holky Pardubický, poraďte mi nějakého dobrého pediatra, já se ještě nerozhodla a už je fakt na čase… chci nějakého co nepředepisuje hned antibiotikaa samo sebou nejsou u něj narvaný čekárny
Jéé, tak pojď tam, kam budeme chodit my
Já tam chodila, jako dítko taky, jmenuje se Haltuchová a je u Letky kousek..a právě ATB nepíše moc ráda, ona zkouší homeo a tak ![]()
womanz píše:
Anet a bere ještě?
Určitě, klíďo tam zajdi, sestřička ti řekne co a jak, domluví se s tebou ![]()
Určitě jsem se už ptala ale radši ještě jednou..
Holky z pardubic volala jste si nějaka sanitku před porodem?? Mam strach co mam dělat až to na mně přijde protože přitel zrovna teď ma nějakou dobu v praci že maka bez volna a ja jsem skoro pořad sama.. Na ledničce mam 3 čisla na taxi ale přeci bych byla klidnějši v ty sanitce sama.. Poraďte dííky a co jinak jakpak se máte??
![]()
Já tě nechci děsit, ale sanitka pro rodičky moc nechce jezdit ![]()
Kamarádce dokonce řekli, že může bejt ráda, že si neplatila výjezd..taxíkem to kdyžtak určo zvládneš, neboj ![]()