Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
11.10.11 21:35

Tak to je dobrý teda :cert: kdybys to tu nenapsala tak to vůbec nevim,no tak aspon na to budu připravená a manžílek bude muset vysypat vše co má a že toho už taky moc nemá,hypoška,poplatky atd :cry: no snad vystačíme do konce měsíce,a to děláme malý oslavu narozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
12.10.11 08:42

Rodičák se sice řeší všude, ale kamarádce co bydlí ve stejným kraji přišel normálně…
A na socce to pro jistotu neberou a maily asi nečtou…minulý týden jsem tam byla a nikdo mi nic neřekl, hlavně, že já musím hlásit každej prd… :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.11 09:09

tak to je užasne s tym rodičakem :evil: …už na penize čekam..a řikam si, že mi chodi mezi 11-14. tak že už jenom par dnu…jsou to tak smešné penize, za to že vychovavame deti…a ješte nam je ani nepošlou načas…neumim si představit, byt sama, bez manželova přijmu… :zed:
tak to hned napišu manželovi at vyprazni bankomat…a at domu neco prinese… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.10.11 09:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.10.11 12:26

:mavam: :mavam:
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišel :dance: celkem v termínu,tak nevím co to zas je :nevim: a příští měsíc už dostanu poslední :dance: :dance: a pak mateřskou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.10.11 12:27
hanulka78 píše: :mavam: :mavam:
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišel :dance: celkem v termínu,tak nevím co to zas je :nevim: a příští měsíc už dostanu poslední :dance: :dance: a pak mateřskou :dance:

Tak to buď ráda :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.11 12:41
hanulka78 píše: :mavam: :mavam:
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišel :dance: celkem v termínu,tak nevím co to zas je :nevim: a příští měsíc už dostanu poslední :dance: :dance: a pak mateřskou :dance:

Ti to krásně vyšlo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.11 12:43

Též mám RP na účtu. Tentokrát v přestihu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.10.11 12:53

jojo vyšlo mi to pěkně :mrgreen: :palec: jen mi musel včera dr.posunout termín porodu,jinak bych šla na 10 na neschopenku a to je blbost,tak říkal že stejně je malej větší a posunul mi to a vypsal ten rodičák :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
13.10.11 07:51

taky mi včera prisel rodicak…v terminu, tak pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.10.11 12:44

Ahoj holky, tak my jsme po KO 30+6, máme 1650g, opět máme potvrzeno, že to bude kluk, tak snad už je to jistý, všechno v pořádku, vyškemrala jsem si fotečku a dostali jsme balíček, mám z něj docela radost, žádný zázrak, jedna plínka, balíček vlhčených ubrousků, nějaké vzorky krémů a nějaké časopisy a letáčky, ale tak aspoň něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.10.11 13:36

Dessie super :palec: my máme taky po kontrole 31+4 doktor dnes nevážil, byla jsem jen na kontrole po propuštění z nemocnice. Ale podíval se na UTZ jak je otočená, takže hlavička je dole, tak jak má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.10.11 15:25

Holky, tady v Pardubkách se nesepisuje porodpis dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
13.10.11 19:32
lyrica píše:
Holky, tady v Pardubkách se nesepisuje porodpis dopředu?

se mnou ho sepisovali až u porodu…, ale to i v Chrudimi… :nevim:
Holky, já vám normálně ty miminečka závidím… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.10.11 19:34

Tak to je fajn, já že holky od nás ze skupiny ho chodí sepisovat, mě nikdo nic neřekl, tak proto se raději ptám..

No ještě nemáme, jen v bříškách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová