Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je dobrý teda
kdybys to tu nenapsala tak to vůbec nevim,no tak aspon na to budu připravená a manžílek bude muset vysypat vše co má a že toho už taky moc nemá,hypoška,poplatky atd
no snad vystačíme do konce měsíce,a to děláme malý oslavu narozek ![]()
Rodičák se sice řeší všude, ale kamarádce co bydlí ve stejným kraji přišel normálně…
A na socce to pro jistotu neberou a maily asi nečtou…minulý týden jsem tam byla a nikdo mi nic neřekl, hlavně, že já musím hlásit každej prd…
![]()
tak to je užasne s tym rodičakem
…už na penize čekam..a řikam si, že mi chodi mezi 11-14. tak že už jenom par dnu…jsou to tak smešné penize, za to že vychovavame deti…a ješte nam je ani nepošlou načas…neumim si představit, byt sama, bez manželova přijmu… ![]()
tak to hned napišu manželovi at vyprazni bankomat…a at domu neco prinese… ![]()
![]()
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišel
celkem v termínu,tak nevím co to zas je
a příští měsíc už dostanu poslední
a pak mateřskou ![]()
hanulka78 píše:![]()
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišelcelkem v termínu,tak nevím co to zas je
![]()
a pak mateřskou
Tak to buď ráda
![]()
hanulka78 píše:![]()
Holky tak hlásím,že mi dnes rodičák přišelcelkem v termínu,tak nevím co to zas je
![]()
a pak mateřskou
Ti to krásně vyšlo, co?
jojo vyšlo mi to pěkně
jen mi musel včera dr.posunout termín porodu,jinak bych šla na 10 na neschopenku a to je blbost,tak říkal že stejně je malej větší a posunul mi to a vypsal ten rodičák
![]()
Ahoj holky, tak my jsme po KO 30+6, máme 1650g, opět máme potvrzeno, že to bude kluk, tak snad už je to jistý, všechno v pořádku, vyškemrala jsem si fotečku a dostali jsme balíček, mám z něj docela radost, žádný zázrak, jedna plínka, balíček vlhčených ubrousků, nějaké vzorky krémů a nějaké časopisy a letáčky, ale tak aspoň něco ![]()
Dessie super
my máme taky po kontrole 31+4 doktor dnes nevážil, byla jsem jen na kontrole po propuštění z nemocnice. Ale podíval se na UTZ jak je otočená, takže hlavička je dole, tak jak má být ![]()
lyrica píše:
Holky, tady v Pardubkách se nesepisuje porodpis dopředu?
se mnou ho sepisovali až u porodu…, ale to i v Chrudimi… ![]()
Holky, já vám normálně ty miminečka závidím…
![]()
Tak to je fajn, já že holky od nás ze skupiny ho chodí sepisovat, mě nikdo nic neřekl, tak proto se raději ptám..
No ještě nemáme, jen v bříškách ![]()