Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo těhule
prosinec to jistí
jojo věk souhlasí s nickem
už jsem stará páka ![]()
Chystáš se taky rodit v Pardubkách
a tobě je kolik
podle fotky vypadáš mladounce ![]()
Aaaale, stará páka, neblbni ![]()
Jinak mě je 23, tak díky ![]()
Jj, chystám se rodit tady v Pardubkách, už aby to bylo! Na jednu stranu se bojim, ale na druhou strašně moc těšíííím!
ti závidím,už to máš za pár
já si ještě počkám
ale těším se taky,už si ani nepamatuju jaký to je držet v ruce ten uzlíček,Kačka strašně rychle vyrostla,tak tentokrát si to chci pořádně užít
ale to asi neprojde protože honky budou dvojnásobný takže malej mi taky vyroste pod rukama ![]()
Ahoj holky, mohla bych s epřidat na občasnej drb? Bydlím 20 km od Pardubic, směr Choceň… ![]()
hanulka
no už docela jo, to mě děsí, taška už je připravená, ale já moc ne
![]()
Jinak neboj, to zvládneš, no a jinka těhu v pohodě?
Aramis
Určo se přidej, povíš nám něco o sobě? ![]()
Hani je dobře, že jsi se přidala, třeba se to tady trochu zas rozjede… Jinak musím říct, že tady v nemocnici na rizikovce presonál miliónovej, fakt se staraj, sestry jsou milé a pečlivé
snad budou stejné i na porodním a šestinedělí
Vítám Aramis
zasloužilá maminka se tady bude hodit
budem si říkat o rady ![]()
já is jdu lehnout a pustit si film, ještě že mám kamarádky, které mě zásobují, v televizi nic nedávaj, tak aspoň noťas mě zachránil ![]()
Ono se ani na porod moc připravit nedá
vždycky to nějak dopadne a já věřím že určitě v pohodě
první jsem měla císařem a ted bych chtěla normálně,takže já budu taky jako prvorodička nepřipravená,nezkušená páč nic nevím a bojímbojím
těhu no,první 4 měsíce
pak už ok a ted už bolí kříž,kyčle,žáha a tak klasika
a ty?vše ok?a kolik jsi přibrala?Já 6kg ![]()
Aramis-vítej a přidej ![]()
Já taky věřim, že v poho, si pořád říkám, tolik ženskejch to zvládne, tak proč ne já, ne? ![]()
Jinak koukám, podobnej průběh, hehe..A nahoře mám dneskana začátku 35tt 9 kilo…tak snad se na 20 nedostanu, hihi
Jinak mám těhu bez problémů, musim zaklepat
![]()
Zuzi.jen se jdi dívat co jiného taky v nemocnici co?je to oprus tam.já si počkám na růžovku ale poslední dobou mě to už moc neba,ale čučím ze zvyku ![]()
tak tos taky moc nepřibrala
ted už to budeš mít dobrý,možná ještě přibereš tak 3kg co?na 20 se fakt nedostaneš
je supr že těhot.máš dobré
já při prvním jsem měla těhu cukr.do 5měs.jsem přibrala 10kg pak musela být dieta a inzulín a už jsem nepřibrala,a proto jsem měla císaře.no a ted zaplat pánbů jak se říká,cukr nemám a myslím že přibírám tak nějak v normě,jako kdyby to mělo být víc tak bych se snad ani nechtěla vidět páč já jsem pěkný hroch a ty kila brrrr
![]()
No doufám, že víc to nebude, uvidíme, já se bojim, jak to pak budu shazovat
A to nemám nahoře tolik ![]()
No já jsem si to vybrala na začátku při podezření na mimoděložní těhu a tak podobně,..No ale to je na dlouho, ještě, že vše dopadlo jak má..jinak cukru jsem se taky bála, naštěstí pohoda, ufff, já bych s tou dietkou umřela
Druhé mimčo jste plánovali?
Tak to je fajn že je u tebe nakonec vše v pořádku,někdy ty začátky stojí za to ![]()
jojo mi jsme chtěli
sice do roka malý jsem říkala že druhý nechci ani vidět,ale věděla jsem že chci,jedináčka jsem nechtěla,sama jsem jedináček a sourozenec mi chybí,takže bych to malý neudělala a začli jsme pracovat na sourozencovi,ale obě děti máme přez IUI ![]()