Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
6.10.11 19:26

jojo těhule :mrgreen: prosinec to jistí :mrgreen: jojo věk souhlasí s nickem :mrgreen: už jsem stará páka :cert:
Chystáš se taky rodit v Pardubkách :?: a tobě je kolik :?: podle fotky vypadáš mladounce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:28

Aaaale, stará páka, neblbni :lol:
Jinak mě je 23, tak díky :oops:
Jj, chystám se rodit tady v Pardubkách, už aby to bylo! Na jednu stranu se bojim, ale na druhou strašně moc těšíííím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:32

ti závidím,už to máš za pár :palec: já si ještě počkám :-) ale těším se taky,už si ani nepamatuju jaký to je držet v ruce ten uzlíček,Kačka strašně rychle vyrostla,tak tentokrát si to chci pořádně užít :mrgreen: :mrgreen: ale to asi neprojde protože honky budou dvojnásobný takže malej mi taky vyroste pod rukama :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
6.10.11 19:34

Ahoj holky, mohla bych s epřidat na občasnej drb? Bydlím 20 km od Pardubic, směr Choceň… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:36

hanulka
no už docela jo, to mě děsí, taška už je připravená, ale já moc ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak neboj, to zvládneš, no a jinka těhu v pohodě?

Aramis
Určo se přidej, povíš nám něco o sobě? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.10.11 19:38

Hani je dobře, že jsi se přidala, třeba se to tady trochu zas rozjede… Jinak musím říct, že tady v nemocnici na rizikovce presonál miliónovej, fakt se staraj, sestry jsou milé a pečlivé :palec: snad budou stejné i na porodním a šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.10.11 19:39

Vítám Aramis :-) zasloužilá maminka se tady bude hodit :-) budem si říkat o rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.10.11 19:40

já is jdu lehnout a pustit si film, ještě že mám kamarádky, které mě zásobují, v televizi nic nedávaj, tak aspoň noťas mě zachránil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:41

Ono se ani na porod moc připravit nedá :mrgreen: vždycky to nějak dopadne a já věřím že určitě v pohodě :mrgreen: první jsem měla císařem a ted bych chtěla normálně,takže já budu taky jako prvorodička nepřipravená,nezkušená páč nic nevím a bojímbojím :oops: těhu no,první 4 měsíce :poblion: :poblion: pak už ok a ted už bolí kříž,kyčle,žáha a tak klasika :mrgreen:a ty?vše ok?a kolik jsi přibrala?Já 6kg :mrgreen:
Aramis-vítej a přidej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:43

Já taky věřim, že v poho, si pořád říkám, tolik ženskejch to zvládne, tak proč ne já, ne? :mrgreen:
Jinak koukám, podobnej průběh, hehe..A nahoře mám dneskana začátku 35tt 9 kilo…tak snad se na 20 nedostanu, hihi :lol: Jinak mám těhu bez problémů, musim zaklepat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:44

Zuzi.jen se jdi dívat co jiného taky v nemocnici co?je to oprus tam.já si počkám na růžovku ale poslední dobou mě to už moc neba,ale čučím ze zvyku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:48

tak tos taky moc nepřibrala :palec: ted už to budeš mít dobrý,možná ještě přibereš tak 3kg co?na 20 se fakt nedostaneš :mrgreen: :mrgreen: je supr že těhot.máš dobré :palec: já při prvním jsem měla těhu cukr.do 5měs.jsem přibrala 10kg pak musela být dieta a inzulín a už jsem nepřibrala,a proto jsem měla císaře.no a ted zaplat pánbů jak se říká,cukr nemám a myslím že přibírám tak nějak v normě,jako kdyby to mělo být víc tak bych se snad ani nechtěla vidět páč já jsem pěkný hroch a ty kila brrrr :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:50

No doufám, že víc to nebude, uvidíme, já se bojim, jak to pak budu shazovat :mrgreen: :mrgreen: A to nemám nahoře tolik :nevim:
No já jsem si to vybrala na začátku při podezření na mimoděložní těhu a tak podobně,..No ale to je na dlouho, ještě, že vše dopadlo jak má..jinak cukru jsem se taky bála, naštěstí pohoda, ufff, já bych s tou dietkou umřela :lol: Druhé mimčo jste plánovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:56

Tak to je fajn že je u tebe nakonec vše v pořádku,někdy ty začátky stojí za to :zed:
jojo mi jsme chtěli :-) sice do roka malý jsem říkala že druhý nechci ani vidět,ale věděla jsem že chci,jedináčka jsem nechtěla,sama jsem jedináček a sourozenec mi chybí,takže bych to malý neudělala a začli jsme pracovat na sourozencovi,ale obě děti máme přez IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:58

Ale tak hlavní je, že se to povedlo jak má :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie