Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
8.10.11 13:03

Já jsem dnes Miloše donutila sestavit skříň, abych si mohla konečně narovnat všechny věci tam kam patří :dance: no ale jaksi v polovině to vzdal :lol: prý má hlad, tak to dodělá odpoledne. Jud mu ohřát jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
8.10.11 20:34

ahojky, my jsme dnes byli v Praze na http://www.forinterior.cz/2011 podivat se na nejake veci do baračku…no a objednali jsme rovnou postel…jsem zvedava jak bude vypadat, to co jsme si tam vymysleli :mrgreen: baračk už mame skolaudovany, kuchyn vybranou, sedačka uz je v garazi u tchana a ted je objednana i postel…takze jeste aby nam ten baraček konečne predali a mužeme se stehovat :o))))

akorat pak jsme v ty praze chteli na prochazku…tak jsme pekne zmokli…a kdyz jsme to vzdali, tak vyslo sluničo :zed: fakt mne malem kleplo :o))

no a ted jsem z okna pozorovala ohnostroj…musela jsem si ho uzit…takovy luxus uz pristi rok nebudu mit…ohnostroj primo pred oknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.10.11 21:10

Ahoj, koukam ze to tady pekne ozilo :-) Tak to bych se s dovolenim taky pridala :-) Jsem z Rybitvi, takze skoro z Pardubic, mam dvouapulmesicniho chlapecka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.10.11 21:49

jééé ohňostroj, já to teda jenom slyšela, když jsem se odhodlala vyjít schody a podívat se na terasu tak to skončilo :lol: ale rachot to byl pěknej i v Jesničánkách :lol:
Gratchen: vítej mezi náma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.10.11 23:00

Jeee hovnostroj, ona je vlastne Velka pardubicka:-) Letos s prckem si ji holt musim nechat ujit, tak snad pristi rok zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.10.11 11:03

ahojky :mavam:
Gretchen vítej :mavam: to bydlíme kousek od sebe :mrgreen:
No já vám řeknu že sice tady bydlím už 8 let ale na Pardubický jsem ještě nebyla :mrgreen: :mrgreen:
Tajanka-a kampak se stěhujete do nového baráčku?to budou vánoce co ve svém v novém,mi to tak měli pře 4 lety :palec:
Tak já jdu dodělat obídek,dnes jen smažák a hranolky,a gulášovku tu už jsme si dali :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.10.11 12:22

Hanulko, koukam ze jsi z Bohdance, tak to mame fakt kousek :-) Ja tady bydlim rok a pul, pristehovala jsem se sem za manzelem a na Velky pardubicky uz jsem teda byla :lol: Dneska je pocasi akorat na to, aby si tam clovek dal spoustu grogu :mrgreen:
Jinak teda do toho bazarku za mekacem, jak jste tady psaly, se asi pojedu zitra podivat, ditko mi roste jako z vody a clovek pomalu nestiha kupovat dalsi a dalsi obleceni 8-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.10.11 13:26

Ahojda holky, jakpak se máte?
Já jsem dneska zase unavená, už mi to těhu dává zabrat teda :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.10.11 16:52
hanulka78 píše:
ahojky :mavam:
Gretchen vítej :mavam: to bydlíme kousek od sebe :mrgreen:
No já vám řeknu že sice tady bydlím už 8 let ale na Pardubický jsem ještě nebyla :mrgreen: :mrgreen:
Tajanka-a kampak se stěhujete do nového baráčku?to budou vánoce co ve svém v novém,mi to tak měli pře 4 lety :palec:
Tak já jdu dodělat obídek,dnes jen smažák a hranolky,a gulášovku tu už jsme si dali :mrgreen: :mavam:

Hani, stehujeme se do Svitkova…z vlastniho do vlastniho…ale tady v centru v byte chybi zahradka…ale uz se tesim na vse nove… :palec: a až budu moci toho meho raraška vypustit bez obav na zahradu :-D
v pardubicich jsem 9 let, ale taky jsem jeste na velky pardibicky nebyla…ja si to docela uzivam u telky…dnes to byl supr zavod…akorat smula ze to nyvyhrala moje favoritka…Sixteen :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.10.11 18:37

Nojo, zase vyhral Vana s Tiumenem, to uz je skoro trapny :lol: Taky jsem fandila Sixteen :-)

Lyri konec tehotenstvi je holt narocny, ja jsem v 35tt uz sotva lezla a jenom otocit se v posteli z boku na bok byl pro me pomalu nadlidsky vykon :jazyk: A kolikrat jsem si pri vylezani z vany kvuli tomu megabruchu malem dala na hubu ani nepocitam :lol: Takze s tebou plne soucitim :hug: Vydrz, jeste mesic a budes to mit za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.10.11 18:48

Ahoj holky, tak teda Pardubačky, já jsem tady něco přes rok, ale na Velké Pardubické jsem byla už 4×, že se nestydíte :lol: Dnes jsem si ji samozřejmě taky nenechala ujít a musím říct, že ten Váňův závěr byl famózní… má prostě výbornou formu, jak on tak Tiumen.
Akorát bych uvítala lepší počasí, dnes byla fakt zima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.10.11 21:52

Muj manzel - rodily Pardubak - rika, ze pry skoro na kazde Velke pardubicke je kosa a proto tam s tchanovcema vzdycky chodi zasobeni dekama a grogem :lol: Ja jsem ten hlavni dostih v televizi dneska prospala, pac jsem se tak dlouho snazila uspat prcka, az jsem sama vytuhla :mrgreen:

Jo holky nosite nekdo ditko v Manduce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.10.11 12:16

Tak co si pamatuju, loni bylo příjemně, ale předloni pršelo jak blázen… No co chcem v polovině října :lol: A lepší to už nebude… dnešek to potvrzuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.10.11 13:19

Ahojky :mavam: :mavam:
Tajanko,tak ted už to budeš mít k tý Pardubický hodně blízko né??? :mrgreen: Tak at se brzy přestěhujete :wink:
Gretchen-jojo to máme hodně blízko :palec: Chodíš někdy vozit do Bohdanče?
Lyri-tě lituju ale máš to fakt za pár to už vydržíš :-) ale co mám říkat já která ještě 2,5měsíce a taky už se nezvládám v posteli otáčet :mrgreen: a sotva v noci dojdu na záchod :mrgreen: no jo musíme to vydržet a pak už bude dobře :think:
To počasí mě štve,ale je fakt že lepší to ted už nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.10.11 13:22

Teda já už bych klidně rodila, zjišťuju, že mi už dost leze na mozek ta nemotornost..Navíc mám nějaký brečící období, no jsem otravná i sama sobě :zed: :zed:

Včera jsem domluvila focení s prckem, mrkněte http://www.ywonn.cz/…vorozenatka/ :dance: :dance: :dance: Snad Matýsek vykouke včas, termínek focení máme už 5.12., paní fotí novorozeňátka do 14ti dní věku, že jsou to pak takové nádherné fotky, jak se těšíííím :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová