Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
21.9.11 09:53

ja jsem neemigrovala :-P emigruje TAJA :-P ja budu emigrovat jenom do Svitkova :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.9.11 11:33
Tajanka píše:
ja jsem neemigrovala :-P emigruje TAJA :-P ja budu emigrovat jenom do Svitkova :-P

Jasně, omlouvám se. Ale aspoň si písla, už máš dlouho áčko. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.9.11 13:52
Jahůdka píše:
TAJANKO, copak, že jsi emigrovala? ;-)
za pritelovou praci Jahudko, dojizdeni bylo narocny :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.9.11 14:37
taja píše:
Jahůdka píše:
TAJANKO, copak, že jsi emigrovala? ;-)
za pritelovou praci Jahudko, dojizdeni bylo narocny :wink:

Tak ať se vám daří. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.9.11 16:30

zuzu:

tak staráček mi tedy nejede, ale občas jsme zašli do Zelené žáby na malou Plzeňčičku a jak se má malá k světu :palec:

sám pan doktor se ptal, když jsem se zmínila, že jsme zašli s manželem na pivko (ke konci, samozřejmě) na žabičky, tak jestli tam je ta plzeň stále tak dobrá :lol: a prý občasně to nevadí, prý ať jí tu plodovku trochu ochutím, že sám by si dal v plzni kraulíčka :pankac:

správně řízek :mrgreen:

a hlavně jsem pak po něm večer měla stráááááášlivánský hlad a manžel už radši nekomentoval ty mé nájezdy na ledničku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.9.11 19:10

Tak já vždy jen symbolicky na jedno malý pak pádím domů, ale aspoň si pokecám se sousedama :-D
jednou týdně to neuškodí a pak se dobře spinká :-)
nám dnes dělali schody na půdu, no šílenej bordel a zítra to budou dodělávat… už ať je hotovo a můžu si uklidit, už se tady nedá bydlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.9.11 20:59

WOMANZ, děláte mezonet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.9.11 21:06

Jahůdko, nene mezonet ne :-D máme ale v baráku 5+1 málo odkládacího prostoru, tak jsme si ze stávajíci hrozné špinavé půdy nechali udělat čistou, bylo hlavně potřeba odizolovat horní patro od střechy, páč na to jaksi „zapoměli“ když ten barák rekonstruovali a v patře byla od střechy zima.
Takže položili izolaci, udělali novou podlahu, obložili OSB deskami a dnes do stropu vsadili takový stahovací schody. Teď jim zbývá to tam vymalovat, položit lino, dát střešní okno, uklidit a můžou konečně jít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.9.11 21:08

Jo taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk. No na oblečení po prckovi se bude prostor hodit. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.9.11 21:19

kdyby jenom na oblečení :lol: v garáži je takového bordelu co není kam dát… lyže v létě, kola v zimě a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
21.9.11 21:30
Jahůdka píše:
Tajanka píše:
ja jsem neemigrovala :-P emigruje TAJA :-P ja budu emigrovat jenom do Svitkova :-P
Jasně, omlouvám se. Ale aspoň si písla, už máš dlouho áčko. ;-)

no to tedy mam… :cry: ted jsem se postupne tady snažila dočist co jsem zameškala… maly když ma vidi u PC tak chce taky :pocitac: …takže mužu na net jenom když spi…ale to potřebuji udelat i duležitejsi veci než surfovat…takže kouknu a zase jdu :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.9.11 13:26

Mám dotaz… Šátkujete/chystáte se šátkovat? Já na to pořád koukám a nějak nevím, co si o tom myslet… Na jednu stranu mi to přijde přirozené, ale zase je to dost složité, ty úvazy apod… Vím, že ve Smilovce v tom obchodě paní šátky prodává a určitě i poradí, je to nějaká maminy známá, tak se tam asi zajdu poptat… Pokukuju i po různých nosítkách, ale dostávají mě ty ceny… Navíc maminy, co tvrdí, že kočár používají vyjmečně mi přijdou jako hrdinky, protože „tahat“ se s prckem devět měsíců v těhu a pak ještě další dva roky na zádech… :lol: Ale třeba na to koukám špatně… tak nevím, co si o tom myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.9.11 13:34

DESSIE, já nikdy nešátkovala. Nějak mě to nebralo. Prostě pohodlí v kočáru mi přišlo přednější než moje pohodlí ve městě… Na výlety nesjízdné kočárem… máme nosítko Babybjorn Active Carrier a ok.

NAvíc se může stát, že ani mimču to nebude vyhovovat, tak bych spíš doporučovala to vyzkoušet s půjčeným šátkem nebo z druhé ruky. Určo tu je i diskuze o šácích, protože je mezi nimi rozdíl. Chválu jsem slyšela třeba na Vatanai.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
22.9.11 16:50

dessie:

já jsem chtěla šátkovat, ale nějak jsem se k tomu nedostala, protože nákupy a vše s kočárem mi přišlo lepší.

nosítko mám půjčené od ségry a malá v tom nechce být ani minutu tak jsem ráda, že jsem ho nekoupila rovnou :nevim: malá sebou furt šije a tohle jí vyloženě omezovalo kdežto z kočáru může mrskat rukama a nohama jak chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
24.9.11 17:13
Dessie píše:
Mám dotaz… Šátkujete/chystáte se šátkovat? Já na to pořád koukám a nějak nevím, co si o tom myslet… Na jednu stranu mi to přijde přirozené, ale zase je to dost složité, ty úvazy apod… Vím, že ve Smilovce v tom obchodě paní šátky prodává a určitě i poradí, je to nějaká maminy známá, tak se tam asi zajdu poptat… Pokukuju i po různých nosítkách, ale dostávají mě ty ceny… Navíc maminy, co tvrdí, že kočár používají vyjmečně mi přijdou jako hrdinky, protože „tahat“ se s prckem devět měsíců v těhu a pak ještě další dva roky na zádech… :lol: Ale třeba na to koukám špatně… tak nevím, co si o tom myslíte vy?

ja nešatkuji…pořidili jsme Manducu a naprostá spokojenost :palec: ve meste nemam problem s kocarem a když jdu nekam kam se s kocarem mozna nedostanu, tak dam maleho do manducy a vyrazime…ale tahat ho porad, to bych si odrovnala zada uplne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová