Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lyrica píše:Jahůdka píše:No jako upřímně..ona moc nemluví, na co se člověk nezeptá, tak neví,..lyrica píše:jj, potkávám tu personál.
No ta křivka už se nedělá tam, ale ve Štrossovce, oni se přestěhovali..A jaký máš názor na Veselou?
Není mi ani moc sympatická, jako ze zdravotního hlediska nikdy nic nepodcenila, vše dělá jak má, ale jinak jako člověk, nic moc..přemejšlím, že bych po těhu šla právě k tomu Galátovi
Já se k ní nahlásila, jak jsem byla poprvé těhotná, do té doby jsem chodila v rodném městě. A pak jsem slyšela jen, jak k ní můžu chodit… Jako nemluvná je, ale že by mi nedělala stěry… to ne. Právě jsem uvažovala o Galátovi, na něj jsem slyšela jen chválu a mám to za rohem. ![]()
Já jsem k ní šla hned v 15ti, protože tam chodí moje mamka, tak to bylo tak nějak automatický, no a jestli to máš za rohem, tak bych šla do toho GMedu,..asi..
TAk pokud bude brát, tak to zkusím.
Jsem člověk, co nemá rád změny, proto ták váhám.
![]()
Anet gratuluju, je super, že máte všechno v pořádku
Už se ti to pomalu blíží, co?
Mně teď přišly výsledky výtěru z krku, masivní výskyt streptokoka, tak jdu zítra na injekci atb a budu doufat, že budu rychle ok ![]()
Anet,
gratulíren ![]()
a co dělal maličký? spinkal? jančil? nebo si papal paleček u nohy?
Ajajaj Dessie, to není moc dobrá zpráva… Ale snad ti ATB zaberou a budeš brzy v pořádku. Mě začíná malinko rýma, tak snad to nepropukne víc ![]()
Holky, díky ![]()
dessie no fakt to děsně utíká, za chvíli je tu říjen..no a do listopadu pak už jen kousek.. ![]()
popletka ten tam řádil jako drak, pořád kopal doktorovi do toho UZ, to bylo vtipný
![]()
No a pak dělal pusinkou zase jako rybička, to je tak sladký, pak si ručičku strkal mezi nožky, no celej táta
A když nám doktor ukazoval pusinku a nosík zblízka, tak ten nos má teda taky úplně po tátovi, přítel pak říkal, že to mají všuchni Vítkovi, takovej
No a pindíka nevím, jestli bude mít po taťkovi, to se zatím nepozná, hehe
![]()
Zuzi, držim palce, ať se ti to nerozjede. Mně v podstatě nic není, trochu mě bolí v krku, trochu rýma… Ale tyhle zvířátka jsou svině… ![]()
Navíc já jsem po pár dnech v posteli vždycky strašně protivná a chytá mě klaustrofobie… ![]()
lyr:
teď jsi mě fakt pobavila, ručičku mezi nožičky jako taťka
nejlepší hláška dnešního dne, vážně
![]()
tak hlavně, že má vše tam kde má mít a tu pusinku špulí asi na pusinku od maminky nebo má hladík, tak mu tam něco pošli dobrého ![]()
dessie:
také jsem v těhu onemocněla, vím, je to opruz, ale fakt lež, ono ti nebude stejně nijak moc a až budeš mít depku, tak my ti příjdeme pod okno zazpívat
(já teda radši pět nebudu, bo bys po mě mrskla co bys měla po ruce
)
poplet
tak to jsem ráda, že jsem tě pobavila, hehe
![]()
Neboooj, už jsem mu tam poslala Kofilu, po tý řádí ještě víc než obvykle
![]()
lyr:
jé, tak on je malej na kofilce, tak to se máááááááá ![]()
já sladké nesměla, ale to nevadilo, tak jsem tam Klárce posílala jeden čas topinky s česnekem a ďábelskou pomazánkou a hned několik ![]()
teď to nemusím ani vidět ![]()
jo jo, staré dobré těhu chutě, jo a po topinkách kakao, bože ![]()
No to já si dám Kofilu, za chvíli si naložim ještě zbytek omajdy od oběda a dorazim se Monte drinkem a bude
![]()
tak k tomu není co dodat, všechny těhule maj chutě nevyzpytatelné ![]()
ale to je tak v pořádku, co si miminka žádaj to maj taky dostat, ikdyž někdy to jsou kombinace přímo vražedné pro okolí
![]()
přejeme dobrou chuť ke svačince ![]()
a za malého prďolku buď jen ráda, alespoň se nenadřeš při porodu a on to pak fofrem dožene ![]()
hlavně, že přibývá na váze a celkově roste, to je důležité!
my jsme měly váhový odhad 5dní před porodem 3000g a malá měla nakonec 2470g. ale doktor mi říkal celé těhu, že je tak o týden menší ale nic to neznamená ![]()
a máme skoro 6kg!