Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
16.9.11 09:24

kojící podprsenky

Holky, jak se tu řešily ty podprdy, tak mamina byla včera v Mazdě (17.listopadu) a koupila tam kojičku za 49 kč, pěknou, hladkou, růžovou, pohodlnou, prý je mají ve spoustě barev a maj i moc šikovný zapínání, takže jestli ještě někdo scháníte, doporučuju zajet tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.9.11 19:42

co je to ta Mazda? :nevim: kde to je? nebydlím tady v PCE dlouho takže mi to vůbec nic neříká…
Dessie a jak Ti dopadla kontrola?
My dnes byli celý den na golfovém turnaji, šla jsem poctivě 12 z 18.ti jamek s miláčkem a dopadlo to jak jinak, než oteklýma nohama :roll: kolena a kýčle si vůbec necítím… asi to už fakt není na 6-7km štreky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.11 19:44

Taky jsem jí koupila v Mazdě, no a nakonec jsem jednu vyhlídla na astratexu.. :palec:
Mazda je za podjezdem na zastávce 17. listopau, taková veteš jakoby..oni to nejsou vietnamci, ale skoro jsou, mají tam super levně oblečení, boty a kabelky :wink: Pak i spodní prádlo, věci na dětičky,..no všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.9.11 19:47

Dík Anet, to bych už měla najít…
A jak se jinak máš? můžem zas někdy vyrazit s hafanama na prochajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.11 19:49

Zuzi no procházka s pesanama už u mě moc nepřichází v úvahu :mrgreen: , hehe, holka, já už tahám takovej pupek, že mě sotva nohy nesou, na kontrole vše ok, ale jsem už fakt totálně nemožná, co jsem překročila 30tt, tak to teda začíná bejt čím dál zajímavější :zed: :zed: :zed:
A jak se máte vy s prcíčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.9.11 19:52

Tak nějaká malinkataá procházka Ti neuškodí, i kdyby jsme měly sednout jenom za barák do parku :-)
M se máme dobře… dnes jsem to ale trochu víc přehnala, od rána jsem byla s Milošem na golfovém turnaji, dala jsem s ním poctivých 12 jamek z 18ti, takže cca 6-7km a řeknu Ti mám dost, nohy oteklý, že mi není vidět kotníky a odrovnala jsem si kolena i kýčle, takže teď tu polosedím, pololežím jak lazar :lol: snad bude ráno lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.11 19:54

Tak to jsi dobrá :mrgreen: To já bych neušla ani náhodou, určo by mi tvrdlo bříško a pak bych byla taky jako mrzák :mrgreen: Ale do parku za barák bych to snad zvládla, ale bez Maggie, ale ty pejsáčka klidně vezmi :wink: Se nějak domluvíme, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
16.9.11 19:56

Ok, mě je ho tady líto, Miloš na něj nemá čas a mě se jen tak samotné s ním nikam nechce… a většina holek je přes den v práci… No uvidíme v týdnu, jak se budu cítit a ty taky, když tak bych zašla a vytáhla Tě na chvilku ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.11 19:58

Tak to Magg s Tomášem lítaj pořád venku, takže jsem naštěstí osvobozená toho prdlouše venčit a lítat za ní :mrgreen: :mrgreen:
Jo, tak si dáme vědět, když nebudu muset moc chodit, tak není problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
16.9.11 21:00

JO a ad Mazda, já ještě pamatuju, když tak fakt byla auta. :-)

Mám od tama dvě noční košile, které jsem označila za kojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.9.11 21:01
Flyingfrog píše:
JO a ad Mazda, já ještě pamatuju, když tak fakt byla auta. :-)Mám od tama dvě noční košile, které jsem označila za kojící.

Taky pamatuju :pankac: :pankac:
Jinak taky jsem tam koupila ,,kojící,, košilku a ,,těhu,, kalhotky s takovym vyskoym pasem..i prodavačka říkala, že se jí zdá, že to budou kalhotky pro těhule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.9.11 22:35

jo, jo holky, ke konci se už moc nechce ven, ale když se člověk vykope tak už je to pak paráda.

jen se donutit, stačí za barák, v dosahu.

Lyr:

tvrdnutí znám a moooooooc dobře.

kdybyste šli někdy ven tak písněte, teď tedy nemůžu, ale pokud bych byla v cajku tak se ráda na chvilku připojím zavzpomínat si s těhulkama :lol: ale to se nechci vnucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.9.11 09:23

dobré ráno holky, tak já jsem dens spala jak zabita, vzbudila jsem se před chvilkou :-) dokonce mě nevzbudilo ani čůrání, jenom jednou kolem šesté.
Popletko, nevnucuješ se, klidně můžem někam vyrazit na prochajdu, se domluvíme…
Já jsem teda po včerejší procházce pořád jaksi oteklá, takže dnes nohy nahoru a budu odpočívat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.9.11 09:26

Dobré ranko :mavam:
Jasně, vůbec to není vnucování, alespoň se poznáme :wink:
Jinak já mám dneska nabitej plán, musim vařit obídek, z nákupu už jsem zpátky a večer jdeme někam na véču, protože jsme měli ve čtvrtek výročí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.9.11 09:32

To já včera našla na golfové louce obří píchavku, tak ta bude dnes k obědu :lol: holky, to jsem sama nevěřila, že to může dorůst takových rozměrů… ta má tak 30cm průměr, možná víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová