Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
12.9.11 06:33

ahoj holky :mavam:

tak to tedy vůbec nevím, kde je, zahrádka pod košem a na letce?

je to blízko něčeho?

my chodíme na Rybárnu, občas v létě, chodíme tam s Klárkou krmit kačenky a teď tam na tom stromě ve vodě jsou i dvě želvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.9.11 09:41

O tom zeleném stromu jsem slyšela, ale vůbec nevím, kde to je…
popletka: je to na dukle

na rybárně jsme byly jednou, ale strašně tam smrděly záchody :-D :-D :-D
ale to hřiště tam je taky super :-)

womanz píše:
Tak na Letku i Pod koš chodíme taky :-) sice ne tak často, mám pár hospod u nás pod nosem, tak přítel chodí se sousedem sem k Zelenému stromu.
Ale od příštího roku budem vybírat zahrádky s dětským hřištěm :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 10:12

Zelenej strom vlastní idiot, to ať se na mě nikdo nezlobí, pracovala jsem tam rok, nechtěl nám dávát výplaty, díška nám nedával, no jako bez komnetáře, pak si jeho dceruška dupla, že tam chce pracovat, tak jsem dostala hodinovou výpověď s tím, že jestli si někde budu stěžovat, tak mi něco napíše do zápočťáku..Přitom tou dobou jsem měla maminku ve FN v Hradci, kde ji operovali srdíčko, on to moc dobře věděl, jak potřebuju každou korunu, takže já bych mu tam nenechala ani pět korun, hajzlovi :cert: :cert: :cert:

Letka je na náměstí na Dukle a Pod košem je u kina na Dukle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.9.11 12:25
lyrica píše:
orchideika píše:
JJ víkend byl opravdu fajn :-)
holky nechodíte na zahrádku „pod koš“ ? :-D
My chodili dost :pankac: :pankac: :pankac:

Kde to je? My chodíme na Rybárnu, máme to kousek. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.9.11 12:26
popletka píše:
ahoj holky :mavam:

tak to tedy vůbec nevím, kde je, zahrádka pod košem a na letce?

je to blízko něčeho?

my chodíme na Rybárnu, občas v létě, chodíme tam s Klárkou krmit kačenky a teď tam na tom stromě ve vodě jsou i dvě želvy :mrgreen:

TY želvy jsou tam už roky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.9.11 13:55

Anet, tak já majitele neznám a jelikož je to nejbližší hospoda, když nepočítám Šenk, tak tam chlapi choděj a já někdy zajdu s nima.
Na letku chodíme málo, tam se slejzáme parta, když jsou dostihy a Pod koš chodíme s tchánem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 14:01
womanz píše:
Anet, tak já majitele neznám a jelikož je to nejbližší hospoda, když nepočítám Šenk, tak tam chlapi choděj a já někdy zajdu s nima.
Na letku chodíme málo, tam se slejzáme parta, když jsou dostihy a Pod koš chodíme s tchánem :-D

No jasně, já jen abych přispěla troškou do mlýna, je mi jasný, že tam kvůli tomu nidko chodit nepřestane, ale chtěla jsem napsat svoji otřesnou zkušenost s ním a jeho rodinou…
Mno to víš, my máme letku nejblíž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.9.11 19:14

jahůdka:

asi ano, já jsem se sem přistěhovala před rokem a něco a dokud jsem dělala v HK, tak jsem jezdila domů pozdě večer a pak v těhu na rizikovce a až teď se dostávám s malou tam na procházky do těch končin :mrgreen:

ty želvy tam objevila mamka a prý je tam nedávno někdo dal z domácího chovu, prý jí to říkal nějaký důchodce, to tam krmil kačeny, tak nevím.

orchi:

jo jo, starej dobrej septik na Rybárně, to je tam pověstné :lol:

jinak super místo, ale že s tím nic neudělají, znám tolik lidí, co tam kvůli tomu nechodí, i mmj maj tam dost hnusný pivo :lol:

ale dětské hřiště je nádherné a je to blízko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.9.11 19:16

Tak na Rybárně jsem byla včera s kámoškou a můžu Vám říct, ten smrad mě dost odradil, chvilkama se mi navalovalo… minule jsem nic necítila, ale teď to byla rychna :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.9.11 19:20

zuzi:

jak kdy, ale většinou je tam smradu jak v cařihradu a nejhorší je to před deštěm, ani se ti nedivím, že tě to natahuje, mě to také občas fouklo pod nos, že jsme dopili a šli pryč :poblion:

lyr:

kur… jsou to. to je fakt hustý. a slečna dcera tam stále pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 19:21

popletka
jestli tam pracuje, to netušim, upřímně mě to ani nezajímá…tahle vychcanost a podlost mě dorazila.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.9.11 19:24

lyr:

ptala jsem se jen tak, zda to nebyl ten tip makám půl dne a mám toho dost, je to mooooc pracný, pracovat, končím :lol: :lol:

nic víc v tom nebylo :mrgreen:

neznám to tam a nechodíme, takže nevím :nevim:

co ti udělali je svinstvo a jsem ráda, že jsme vzdáleni této hospůdky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 19:27

poplet tak přesně ten typ to je, to víš, dcerka rozmazlená prachama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.9.11 19:43

lyr:

holt jsi měla smůlu v tom, že jsi byla slušný pracovitý člověk, co nedejbože chtěl legální cestou vydělat peníze a to se tady v ČR trestá :pocitac:

mě se stalo něco podobného, když jsem pracovala v HK ve firmě coby referentka a fakturantka, tak za mnou najednou přišel personální, že nastupuje nová pracovní síla, ať jí zaučím do své práce, že ji převezme a já budu jakoby na volné noze zaskakovat za dovolené a potřebná místa :pocitac: to jsem šla do kolen poprvé a chtěla s tím praštit.

no, ale mamka říkala dokud tě platěj tak drž hubu a krok a uvidíš.

a vidělo se, byla to dcera našeho auditora, tupá blbá osmnáctka, kterou jen zajímalo, kolikrát denně může jít kouřit, jestli může na dvě hodiny na oběd atp.
levá bez zájmu se učit, z měsíce, co tam byla, tak pracovala 4 dny v celku, jinak byla nemocná,.

chudák, měla alergii NA PAPÍR!!!

bože, když si vzpomenu tak je mi zle. naštěstí odešla sama, že jí to nebaví.

její práci jsem doháněla po večerech a omluva vedení? nic.

takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová