Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dostihový den se vydařil, dokonce jsme i vyhráli pár dostihů, co jsme vsadili
a počasí nemohlo vyjít lépe, žádný velký vedro a zima už vůbec ne
jani, tak pokud má autobusovou dopravu, tak to asi opravdu nejde uhlídat, ale měl by aspoň vždy napsat, jak to vidí s příjezdem a pokud se opozdí, tak opět napsat… My to tak máme, pokud se někde zaseknu tak volám a přítel taky
jinak bydlím taky kousek
V Jesničánkách, do Kauflandu na Višnovku jezdím nakupovat ![]()
To není o místě, ale o „vychcánkovosti“
Já řekla nedám jíst a za dva dny byl klid.
Flyingfrog píše:Jahůdka píše:Heleč, já ji odstěhovla do pokojíčku v pondělí a blbě spí naprosto stejně jako u nás v ložnici.
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc.![]()
![]()
Jinak teda jak čtu vaše story s protějškama, tak zírám.
![]()
POPLETKO, sám se přiznal chalpec, co? A netrvalo to dlouho. Pokud jsem pochopila, tak je mu kolem 50, že? To už by měl mít snad rozum ne?
4.měsíce ![]()
Flyingfrog píše:
orchi: Jak máš vlastně staré mimi? Nevidím metřík, tak se neorientuju.
my též do kauflandu ![]()
ale i do globusu, uzenina a pečivo tam nemá chybu ![]()
womanz píše:
jinak bydlím taky kousekV Jesničánkách, do Kauflandu na Višnovku jezdím nakupovat
![]()
Taky jezdímě do Kaufáče na Višňovku..a do Globusu též, tam totiž miluju takovou tu cibulovou veku, nebo bagetu, nebo co to je
![]()
cibulová bageta, mňáááám taky ji miluju
a to cibuli jinak moc nemusím
Teda holky, jak to tu tak čtu, jsem skoro ráda, že toho chlapa doma nemám… Držím palce, ať se to vyřeší nejlíp, jak to pude (pro tebe a pro malou), ať už to znamená cokoli…
Jinak já se musím pochlubit, byli jsme na víkend v Mikulově na vinobraní, holky tam je tááák krásně…
Vůbec nevadilo, že jsem nepila, prostě jen to prostředí, lidi tam… Nádhera ![]()
Jahůdka píše:
To není o místě, ale o „vychcánkovosti“Já řekla nedám jíst a za dva dny byl klid.
Flyingfrog píše:Jahůdka píše:Heleč, já ji odstěhovla do pokojíčku v pondělí a blbě spí naprosto stejně jako u nás v ložnici.
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc.![]()
![]()
Já jí taky jíst nedávám. Jen tam chodím dávat dudlík. ![]()
JJ víkend byl opravdu fajn ![]()
holky nechodíte na zahrádku „pod koš“ ? ![]()
orchideika píše:
JJ víkend byl opravdu fajn
holky nechodíte na zahrádku „pod koš“ ?
My chodili dost
![]()
je to tam fajn, hlavně zahrádka a pro děti to hřiště ![]()
lyrica píše:orchideika píše:My chodili dost
JJ víkend byl opravdu fajn
holky nechodíte na zahrádku „pod koš“ ?![]()
![]()
Tak hřiště jsme zatím nevyužili, ale už se to chystá, hehe
![]()
Ale jinak chodíme i na Letku, ven na zahrádku, když grilují a dřív dělali i pizzu, to bylo fajn ![]()
Tak na Letku i Pod koš chodíme taky
sice ne tak často, mám pár hospod u nás pod nosem, tak přítel chodí se sousedem sem k Zelenému stromu.
Ale od příštího roku budem vybírat zahrádky s dětským hřištěm ![]()