Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
9.9.11 16:36

Jej holky..
popletka: toho bych zabila, ale podobný věci jsem taky slyšela, ale ne od něj, ale od skorotchyně. Vždyť jsme supermatky, já to jinak nedokážu nazvat. Ty máš zatím jen jedno dítko, ale to dá zabrat, já s dvěmi doslova lítám jak hadr na holi. A hooodně věcí nestihnu, neudělám, prostě na to nemám no.. A když se mu to nelíbí (nebo jí), tak ať mi zadek políbí, mám sice zaběhnutý nějaký režim a snažím se ho držet, ale nejsem robot. A jestli to nechápou, mileráda jim děvčata předám (vím, že on by se po dni zbláznil :wink: ).
jahůdka: a ten sprut je přesně v kterých měsících? Adélka má teď 8,5 měs. a to co včera předváděla, bylo teda hrozný. Byli jsme namačkáni 4 v posteli, ale hlavně, že byla se mnou, jak šla do postýlky, řev a nepomohlo nic.. Třeba bych ji nechala vyřvat, ale v noci a ještě jsem to nezkoušela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 16:38

přes 4.měsíce

Jahůdka píše:
Kolik je malé? Spurt je v určitých měsících a pak odezní, tak je to jednodušší než závislost.
orchideika píše:
holky mě spala krásně, budila se jen jednou za noc a to většinou v 5 ráno.. byly časy kde se budila ve 3 a pak v půl 7…ale je mazec, sotva usnu, tak po hodině a půl vstávám a zase krmíme…nevím, jestli to je růstový sprůt :nevim:
a to se ještě minulý týden budila v 5 jééé to byla nádhera…
Jahůdka píše:
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 16:38

přes 4.měsíce

Jahůdka píše:
Kolik je malé? Spurt je v určitých měsících a pak odezní, tak je to jednodušší než závislost.
orchideika píše:
holky mě spala krásně, budila se jen jednou za noc a to většinou v 5 ráno.. byly časy kde se budila ve 3 a pak v půl 7…ale je mazec, sotva usnu, tak po hodině a půl vstávám a zase krmíme…nevím, jestli to je růstový sprůt :nevim:
a to se ještě minulý týden budila v 5 jééé to byla nádhera…
Jahůdka píše:
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 16:51

popletka: tak to je blbý :( já teda tyhle kecy tak nesnáším, ale mě to naštěstí přítel neříká…a jinak jak píše misutka „ať mi všichni prdel políbí“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 17:19

misutka, orchi:

máte recht holky, a po dnešku kor :cert: :cert: :cert:

kdybych nešla s malou po obědě na nákup, tak jsem se nemusela nic dozvědět nebo hlavně o tom přemýšlet…
potkala jsem známého mého manžela, ptal se jak se vede nám holkám, že manža když se ho ptá, tak vždycky mu odpoví jen jo, dobrý, akorát Jana je teď poslední dobou nějaká unavená, ale dobrý.

no a ten známej, podotýkám hodně dobrej známej, se mě narovinu zeptal, hele, on vůbec není doma a nebo když je tak ti nepomůže, viď? koukám jak puk, tohle nikdo neví krom mojí mamky 8-o

a možná i jeho máti něco tuší, párkrát se mě už nenápadně vyptávala, to není vůbec blbá ženská, ale tak jsem to nějak zamluvila.

tak tomu známému říkám, noo tak teď jezdí co to jde, je furt v trapu za prací tak snad bude líp.

a pak mě dostal: a ty víš určitě, kam a kdy jezdí?

říkám, no tak vždycky řekne kam jede atd.

dodal jen, myslím to v dobrém, malou mám rád i jeho, ale dej si pozor, už párkrát byl kdesi viděn, nebudu ti říkat kde a s kým, ale nebuď blbá, přestaň se o něj starat a snad mu dojde, že něco tušíš.

já mu to neřeknu a ty také ne, to bys byla sama proti sobě, jen ti dávám náskok na případnou reakci. a kdyby něco, tak volej, s manželkou jsme hned u vás a půjdete k nám než si to srovná v hlavě :pocitac:

tak a teď babo raď!!! už jsem byla párkrát upozorněna, že je na ženský, ale teď když má dcerku malou, vysněnou tak blbne?

ukvapený závěr nedělám, budu mít oči na šťopkách, jediné co vím, že od toho známého tohle nebyl rozhodně drb či snaha nás dát od sebe, naopak mi vždy pomohl, když manža v těhu zlobil a dokázal mu domluvit, což je zázrak pač on jen tak někoho neposlechne. to byla asi spíš jen přátelská rada a částečně i návrh prozatimního řešení a uvidíme.

ještě teď jsem z toho mimo.

malá spí, on se vrátí po osmé tak uvidím. prozatím jsem si dala na uklidnění skleničku piva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.9.11 17:20

Teda popletko, teď čtu co píšeš…to je teda pěkně na hov*o :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 17:32

lyrica:

co na ho…?

dobrá informace pro mě, jsem teď ve výhodě a zařídím se podle toho, lhát moc neumí, stačí když zvýším pozornost co říká a jak to říká a mám jasno.

jen teď jsem tak nějak otupěla nebo jsem zapomněla být ostražitá. důvěřuj, ale prověřuj.

pokud by se to opakovalo nebo nějak prokázalo, že měl někde něco jinde, tak jdu a hned na minutu!!!

nemůže mít všechno, a pokud bych nedejbože s malou odešla, tak ho to na lopatky položí víc než krach a likvidace firmy či já nevím co! a to by byl pro něj trest největší!

bohužel jsem typ, který se nevrací dvakrát do stejné řeky, a pokud jednou udělám radikální rozhodnutí, tak si za ním stojím, to mě život takhle naučil.

a co, pro jedno kvítí…

nic, zatím jsem v pozici pozorovatele a uvidím…

zítra jede pryč opět na celý den, asi se vypravím s malou do Afi a udělám si radost, mám tu z práce poukázku do Bushmana na 1000,–, chtěla jsem mu koupit kvalitní košili k vánocům, ale kašlu na něj, koupím si u holek něco na sebe já :potlesk: a čím hezčí a sluševější tím lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.9.11 17:38

poplet
no celkově ta situace jsem myslela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 17:39

popletka: no teda, co na to říct…musím říct, že známý je v tomhle fajn, že ti aspoň něco naznačil, aspoň by to pro tebe nebyl takový šok…držím ti pěsti, ať je to vše vpoho a manžel se uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 17:49

Lyr:

však já jsem to tak také pochopila, jen jsem rozvedla výhody téhle informace.

orchi:

díky za podporu.

holky, když jsem podobné příběhy četla tady na emiminu tak jsem si říkala, jak to ty ženský ustály a nezabily je, ale teď už to chápu.

oni nám ty prckové dávaj takovou sílu to přežít a případně překonat a vyřešit, že nemít malou, tak se sbalím hned a jdu a prořvu rok. ale teď, mám malou kterou žbožňuju a nějakej chlap nás nerozhází.

rodina pomůže, a co my víme, co bude dál.

já mu rozhodně nebudu případně dávat nůž na krk, musí si uvědomit sám co chce, buď nějakou takovou bůhvíjako na chvíli, nebo mladou ženu a vysněnou dceru, což by mu v jeho věku mohl kdejak chlap závidět!!! (a mezi námi taky závidí, ale v dobrém, chlapi, kolegové, co ho maj rádi a vždy mu vlastní rodinu přáli a podpořili ho v tom stále hledat, teda než našel mě :lol: :lol::jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.9.11 19:54

Teda POPLETKO, četla jsem to jedním dechem. Jako určo to není lehké rozhodnutí se případně sbalit a jít, ale co s takovým chlapem, že? Pokud je to dobý kmoš, tak bych to brala jako výstrahu a zaměřila se na manžela. Uvidíš sama jak se to bude vyvíjet. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 20:46

jahůdka:

děkuji, neboj, zaměřím, ale abych ho sledovala na každým kroku, k tomu se nesnížím, nedejbože mu lézt do mailu či mobilu, to bych si už pak nemohla vážit sama sebe.

oni prý chlapi někdy vycítí, že jim možná partnerka na něco přišla, dle jejího jiného chování k němu, a začnou se chovat ještě divněji a hloupěji a tím se usvědčí.

uvidím, co je na tom pravdy…

PS: jen na okraj, dnes měl přijet do osmi, dovézt malou do HK k mamce na hlídání přes noc a hurá na Spektrum na Výravu. a co? žádný telefon, zpráva, nic, tak co si o tom mám myslet? to zapomene na koncert kam se těšil jak malej kluk a já sháněla hlídání abych mu udělala radost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.9.11 21:10

Ahoj, pěkný večer.. V první řadě, popletko, moc mě mrzí, že je to u vás momentálně takhle, už jen kvůli malé. Ale napsala jsi krásně a správně, že ty prckové nám dávají sílu to ustát a přežít. Sama nechápu, co ty chlapy blázněj, když to, co chtěli, mají, od pěkné a pracovité ženušky až po nádherné dítě :zed: . Sama jsem tuhle situaci zažila, nechtěla bych to prožít ani za mák znovu, a nepřeju to nikomu. Oceňuji informace od vašeho známého, ale jsem teda bohužel typ, co bych nevydržela a muselo to ven. Obdivuji tě, jak se na to díváš s nadhledem a jsi trpělivá. Přeju, ať se to brzy vyřeší a je to OK. Mimo jiné, už se ozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.9.11 21:16

MISUTKO, právě že chlap, když má doma všechno o co se snažil, co byl jeho sen,tak blbne. :-( Ale nemám naštěstí zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 21:21

holky, dorazil, jakoby nic, najedl se a je ve sprše :cert:

chodí váš chlap s mobilem na záchod a má ho pod polštářem? a nikdy dřív to nedělal?

misut:

to je mi líto, že jsi zažila to samé, ale zdá se u vás vše v pořádku, šlo tehdy o to samé nebo mohla bych si někde přečíst tvůj názor a rady jak na to? tedy jestli to není tajné…

jen se snažím to pochopit.

může to být věkovým rozdílem či jeho věkem? nebo takhle blbnou i 30cítky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová