Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchideika píše:
JJ máme ABKM
jsme na neocatu, protože nutrilon alerggy care jí nestačil. asi za měsíc nás čeá kontrola u dr.tak uvidím, co nám poví. Ze začátku jsme s tím bojovali, nechtěla mi ho jíst, ale už je to dobrý
Ty jsi kojila a džela dietu, chápu to dobře?Jestli jo, tak to jsi dobrá, já to vydržela měsíc a půl a už se to nedalo, musela jsem se pořádně najíst…
Jojo, držela jsem dietu. Mně nějak nic nebylo, přišlo mi, že i tak mám jídelníček celkem pestrý. Já to, že jsem zhubla 8kg brala jako bonus.
Bohužel už nabírám zpět, jak můžu sušenky. ![]()
A jojo, chodím k Ptáčkové. ![]()
lyrica píše:
No tak si říkám, když kvůli němu nespím a to je ještě v bříšku, jaký šídlo to vlastně nosim![]()
![]()
Dneska bude blbej den,..
Třeba bude spát. Ta moje chrněla ukázkově v břiše po písničkách a teď teda rozhodně nijak dobře nespí.
Tak když ti nespí teď, bude spát pak. ![]()
Tak to jsem se zase zasmála..
![]()
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš k…řídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. "
A vrabčák mu říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: "Ty vole, ty to máš dobře v píči!!
lyrica píše:
Tak to jsem se zase zasmála..![]()
![]()
![]()
![]()
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš k…řídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. "
A vrabčák mu říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: "Ty vole, ty to máš dobře v píči!!
dobrý
holky,
malá prospala odpoledne a když se probudila, objevili se jí na obličeji červené pupínky, jak kousnutí od komára, ale to být nemohl.
teplotu nemá, ale je taková vláčná, může to být reakce na očkování?
misutka píše:
Děkujeme. Adélka? Nee, myslím, že tam nemám metřík, alespoň jaá ho nevidím. Měla jsem nastavený jen u Barči, a to nevím, co s tím stalo. Áďa je 14.12., Barča 18.2.
. Vy čekáte první? Jestli jsi to někde psala, omlouvám se, nestíhám číst
jo tak u Barunky mi to ukazovalo, že má zrovna dva roky… ale teď koukám, že už je to spravený ![]()
my čekáme první a už se moooc těšíme
dnes jsem byla na kontrole a vše je OK
Tak…penízky na účtě, odpolko na poštu, vyzvednout tu kupu balíčků s věcma pro malýho, to bude jako druhý Vánoce
![]()
Nebyla jste některá v Mazdě? Potřebuju alespoň dvoje svetrový šatky k legínám, ale nevim, jestli už mají tohle zboží.. ![]()
Ahoj, tak se hlásíme ze zapadlé vsi. Dnes je hnusně, opět a jaká zima. Adél mi nemohla venku zabrat a když jo, spala 20 minut
.
Kdo se ptal na tu vyrážku (nesmíte se zlobit, prostě nejsem schopna zapamatovat si nicky
), určitě je to reakce z očkování, počkej tak 2 dny, mudra mě na to vždy upozorní, že to může být.
womanz: jo jo, už jsem to spravila, už je to správně ![]()
lyrica: tobě už přišly penízky? Mě ještě nee, ale je pravda, já jsem na rodičáku, ty máš ještě mateřskou, viď?
misutka já nejsem ještě ani na mateřský, jsem na neschopence-na MD nastupuju až 6 týdnů před porodem, tj. od října…
Tohle je mužova výplata
![]()
včera mi dorazila mateřská ![]()
bohužel skoro poslední, pak krutá bída rodičák ![]()
Holky, když budu na MD nastupovat 5.října, kdy mi přijde první? Já se jen bojim toho, aby mi to nějak navazovalo s nemocenskou…
lyrica: aha, no tak jsem se sekla, ale tak o moc. Když na MD nastoupíš 5.10., tak se neboj, příjde ti do pátého část výplaty z nemocenské. A pak normálně, neboj, neokradou tě. Taky jsem to měla taklhe blbě, ale poslali a rozdělili jak měli. Mě teda nepřišlo ještě nic, jsem už na rodičáku.