Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14093
7.9.11 12:59
orchideika píše:
JJ máme ABKM :(
jsme na neocatu, protože nutrilon alerggy care jí nestačil. asi za měsíc nás čeá kontrola u dr.tak uvidím, co nám poví. Ze začátku jsme s tím bojovali, nechtěla mi ho jíst, ale už je to dobrý
Ty jsi kojila a džela dietu, chápu to dobře?Jestli jo, tak to jsi dobrá, já to vydržela měsíc a půl a už se to nedalo, musela jsem se pořádně najíst…

Jojo, držela jsem dietu. Mně nějak nic nebylo, přišlo mi, že i tak mám jídelníček celkem pestrý. Já to, že jsem zhubla 8kg brala jako bonus. :-) Bohužel už nabírám zpět, jak můžu sušenky. :-)

A jojo, chodím k Ptáčkové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
7.9.11 13:03
lyrica píše:
No tak si říkám, když kvůli němu nespím a to je ještě v bříšku, jaký šídlo to vlastně nosim :zed: :zed: :zed: Dneska bude blbej den,..

Třeba bude spát. Ta moje chrněla ukázkově v břiše po písničkách a teď teda rozhodně nijak dobře nespí. :cert: Tak když ti nespí teď, bude spát pak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.9.11 13:05

FF tak nějak bych si to i představovala :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.9.11 13:10

Tak to jsem se zase zasmála.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš k…řídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. "
A vrabčák mu říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: "Ty vole, ty to máš dobře v píči!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.9.11 13:48
lyrica píše:
Tak to jsem se zase zasmála.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš k…řídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. "
A vrabčák mu říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: "Ty vole, ty to máš dobře v píči!!

:lol: :lol: :palec: dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
7.9.11 18:39

holky,

malá prospala odpoledne a když se probudila, objevili se jí na obličeji červené pupínky, jak kousnutí od komára, ale to být nemohl.

teplotu nemá, ale je taková vláčná, může to být reakce na očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.9.11 19:10
misutka píše:
Děkujeme :-) . Adélka? Nee, myslím, že tam nemám metřík, alespoň jaá ho nevidím. Měla jsem nastavený jen u Barči, a to nevím, co s tím stalo. Áďa je 14.12., Barča 18.2. :wink: . Vy čekáte první? Jestli jsi to někde psala, omlouvám se, nestíhám číst :oops:

jo tak u Barunky mi to ukazovalo, že má zrovna dva roky… ale teď koukám, že už je to spravený :lol:
my čekáme první a už se moooc těšíme :-) dnes jsem byla na kontrole a vše je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.9.11 19:42

Ty hokejisti… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.9.11 22:20

:cry: :cry: :cry:
je to tragédie :cry: :cry: :cry:
co dodat…

lyrica píše:
Ty hokejisti… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 09:43

Tak…penízky na účtě, odpolko na poštu, vyzvednout tu kupu balíčků s věcma pro malýho, to bude jako druhý Vánoce :lol: :lol: :lol:
Nebyla jste některá v Mazdě? Potřebuju alespoň dvoje svetrový šatky k legínám, ale nevim, jestli už mají tohle zboží.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.9.11 10:15

Ahoj, tak se hlásíme ze zapadlé vsi. Dnes je hnusně, opět a jaká zima. Adél mi nemohla venku zabrat a když jo, spala 20 minut :zed: .
Kdo se ptal na tu vyrážku (nesmíte se zlobit, prostě nejsem schopna zapamatovat si nicky :roll: ), určitě je to reakce z očkování, počkej tak 2 dny, mudra mě na to vždy upozorní, že to může být.
womanz: jo jo, už jsem to spravila, už je to správně :mrgreen:
lyrica: tobě už přišly penízky? Mě ještě nee, ale je pravda, já jsem na rodičáku, ty máš ještě mateřskou, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 10:16

misutka já nejsem ještě ani na mateřský, jsem na neschopence-na MD nastupuju až 6 týdnů před porodem, tj. od října…
Tohle je mužova výplata :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.9.11 11:31

včera mi dorazila mateřská :lol:

bohužel skoro poslední, pak krutá bída rodičák :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 11:32

Holky, když budu na MD nastupovat 5.října, kdy mi přijde první? Já se jen bojim toho, aby mi to nějak navazovalo s nemocenskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.9.11 11:44

lyrica: aha, no tak jsem se sekla, ale tak o moc. Když na MD nastoupíš 5.10., tak se neboj, příjde ti do pátého část výplaty z nemocenské. A pak normálně, neboj, neokradou tě. Taky jsem to měla taklhe blbě, ale poslali a rozdělili jak měli. Mě teda nepřišlo ještě nic, jsem už na rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová