Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme
. Adélka? Nee, myslím, že tam nemám metřík, alespoň jaá ho nevidím. Měla jsem nastavený jen u Barči, a to nevím, co s tím stalo. Áďa je 14.12., Barča 18.2.
. Vy čekáte první? Jestli jsi to někde psala, omlouvám se, nestíhám číst ![]()
misutka:
žijeme, uspávám už dvě hodiny, reakce, šmrdlá si oči a ne a ne zabrat, jako vždy, začíná kolika a průjem.
mmch a dostane to malá i do ponožek? ![]()
popletka:
znám, velice dobře znám.. Hlavně to šmrdlání očí
, vydrž prťka, vydrž
.
Co do ponožek, ona si tam sahá rukou a pak do pusy a očí, museli jsme ji držet, jeden za ruce, druhej fofrem utírat
. Vy máte i v ponožkách? ![]()
Míšo: Dík.
Však vám se ty dvě holčičky taky povedly. ![]()
Já teda na Ordinaci nekoukám. Raději nebudu dávat smajlíka, co by charakterizoval můj vztah k tomuto seriálu, abych někoho neurazila. ![]()
Já se tím bavím, vždyť ono na to kouká min. půlka národa, no co, každý máme něco
. Holky jdu chrnět, mám toho dost, a zítra nanovo, takže krásnou dobrou noc a ať prckové spinakjí až do rána (kééž by..
)
![]()
MISUTKO, Barči metřík tam máš, ale zaseklý.
Musíš urobit nový.
A rovnou i pro Aďu, ať to máme na očích. ![]()
misutka:
jo, aj do fuseklí to zvládne, hodit to na záda je jén prča pro začátečníky ![]()
v postýlce se jí to nepovede, ale když jí taťka chová, tak si nevšimne, že kakánkuje a už nemá kam tak to hodí kam potřebuje, nebo si do toho špápne, pro jistotu.
ježíš, to nás čeká teda mejdan, už teď tu chobotnici pacifikuji co to dá ![]()
FF:
ordonanci mi ani nepřipomínej, nekoukali, neviděli, nesoucítili a netrpěli s protagonisty seriálu ![]()
Ahoj, dobré ráno všem.. Tak metřík musím vyrobit, rovnou pro obě, jen nevím, nebo zapomněla jsem, jak na to.. A jak to, že ho nevidím já? ![]()
No, Dessie, to mě taky překvapilo, chodíš na noční v těhu? ![]()
popletka: hehe, to máte šikovné dítko, vidíš, jak si poradí
.
Jdu na ty cácory, opět krmit, a uspat mladší, zatím pa
MISI, malá už jde chrupat? To u nás se včera nespalo po O vůbec.
Takže to bude stejně jako u Karkulky, konec spaní před druhým rokem.
![]()
JJ máme ABKM ![]()
jsme na neocatu, protože nutrilon alerggy care jí nestačil. asi za měsíc nás čeá kontrola u dr.tak uvidím, co nám poví. Ze začátku jsme s tím bojovali, nechtěla mi ho jíst, ale už je to dobrý
Ty jsi kojila a džela dietu, chápu to dobře?Jestli jo, tak to jsi dobrá, já to vydržela měsíc a půl a už se to nedalo, musela jsem se pořádně najíst…
Flyingfrog píše:
Třeba se potkáváme.![]()
Mišutko: Bude jí rok.
Mám to kdyžtak v podpisu.
orchi: Dítko má ABKM? Že čtu neocate? Holka měla, ale už dobrý, držela jsem přes půl roku dietu.
Reakce na očkování u nás nebyly. Ale jednak jsem dávala píchat pouze hexu a druhak až v půl roce.