Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
6.9.11 21:35

Děkujeme :-) . Adélka? Nee, myslím, že tam nemám metřík, alespoň jaá ho nevidím. Měla jsem nastavený jen u Barči, a to nevím, co s tím stalo. Áďa je 14.12., Barča 18.2. :wink: . Vy čekáte první? Jestli jsi to někde psala, omlouvám se, nestíhám číst :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 21:37

A tady je Barča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
6.9.11 21:40

misutka:

žijeme, uspávám už dvě hodiny, reakce, šmrdlá si oči a ne a ne zabrat, jako vždy, začíná kolika a průjem.

mmch a dostane to malá i do ponožek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 21:42

popletka: :lol: :lol: znám, velice dobře znám.. Hlavně to šmrdlání očí :lol: , vydrž prťka, vydrž :wink: .
Co do ponožek, ona si tam sahá rukou a pak do pusy a očí, museli jsme ji držet, jeden za ruce, druhej fofrem utírat :wink: . Vy máte i v ponožkách? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.9.11 21:48

Míšo: Dík. :-) Však vám se ty dvě holčičky taky povedly. :palec:

Já teda na Ordinaci nekoukám. Raději nebudu dávat smajlíka, co by charakterizoval můj vztah k tomuto seriálu, abych někoho neurazila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 21:55

Já se tím bavím, vždyť ono na to kouká min. půlka národa, no co, každý máme něco :wink: :lol: . Holky jdu chrnět, mám toho dost, a zítra nanovo, takže krásnou dobrou noc a ať prckové spinakjí až do rána (kééž by.. :wink: ) :mavam: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.11 22:14

MISUTKO, Barči metřík tam máš, ale zaseklý. ;-) Musíš urobit nový. :mrgreen: A rovnou i pro Aďu, ať to máme na očích. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
6.9.11 22:28

misutka:

jo, aj do fuseklí to zvládne, hodit to na záda je jén prča pro začátečníky :pankac:

v postýlce se jí to nepovede, ale když jí taťka chová, tak si nevšimne, že kakánkuje a už nemá kam tak to hodí kam potřebuje, nebo si do toho špápne, pro jistotu.

ježíš, to nás čeká teda mejdan, už teď tu chobotnici pacifikuji co to dá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
6.9.11 22:31

FF:

ordonanci mi ani nepřipomínej, nekoukali, neviděli, nesoucítili a netrpěli s protagonisty seriálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.9.11 23:25

Ty jo, všichni koukaj na ordinaci a já jdu radši do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.9.11 07:55

Dessie, ty chodíš v těhu na noční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.9.11 08:17

Ahoj, dobré ráno všem.. Tak metřík musím vyrobit, rovnou pro obě, jen nevím, nebo zapomněla jsem, jak na to.. A jak to, že ho nevidím já? :?:
No, Dessie, to mě taky překvapilo, chodíš na noční v těhu? 8-o
popletka: hehe, to máte šikovné dítko, vidíš, jak si poradí :lol: .

Jdu na ty cácory, opět krmit, a uspat mladší, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.9.11 08:22

MISUTKO, najeď si nad diskuzi a povol zobrazování metříků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.9.11 08:23

MISI, malá už jde chrupat? To u nás se včera nespalo po O vůbec. :-( Takže to bude stejně jako u Karkulky, konec spaní před druhým rokem. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.9.11 08:34

JJ máme ABKM :(
jsme na neocatu, protože nutrilon alerggy care jí nestačil. asi za měsíc nás čeá kontrola u dr.tak uvidím, co nám poví. Ze začátku jsme s tím bojovali, nechtěla mi ho jíst, ale už je to dobrý
Ty jsi kojila a džela dietu, chápu to dobře?Jestli jo, tak to jsi dobrá, já to vydržela měsíc a půl a už se to nedalo, musela jsem se pořádně najíst…

Flyingfrog píše:
Třeba se potkáváme. :-)

Mišutko: Bude jí rok. :-) Mám to kdyžtak v podpisu.

orchi: Dítko má ABKM? Že čtu neocate? Holka měla, ale už dobrý, držela jsem přes půl roku dietu.

Reakce na očkování u nás nebyly. Ale jednak jsem dávala píchat pouze hexu a druhak až v půl roce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová