Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
6.9.11 16:07

Anet, cvíčo neplánuješ? já jdu dnes zkusit poprvé na Dubinu :palec: sice sotva lezu, ale už jsem si řekla, že musím něco dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 16:10

Zuzi mě už teď docela často tvrdne bříško a natejkaj mi nožky, takže cvíčo se mě nejspíš netýká, měla jsem začít chodit dřív..myslím, že teď už to bude jen a jen horší.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.11 16:14

Já s Karkulkou chodila do H-centra a ok. S Kristýnkou nebyl čas. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.9.11 16:17
lyrica píše:
Zuzi mě už teď docela často tvrdne bříško a natejkaj mi nožky, takže cvíčo se mě nejspíš netýká, měla jsem začít chodit dřív..myslím, že teď už to bude jen a jen horší.. :zed: :zed:

no mě tvrdne taky, uvidím co to udělá po dnešku, když tak tam chodit nebudu, ale chtěla jsem to aspoň zkusit a trochu se protáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.11 16:26

Na Dubině předcvičuje dětská sestra z pordky, že? Ta se mnou poprvé koupala Kristýnku. :-) A dost jsme se nařechtaly. :-) Prý vás nemám co učit a dělaly jsme si srandu z malé. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
6.9.11 18:04

no holky, teda, jaký myšodíračky? :lol:

však tady hned u baráku paneláky jako blázen, do centra ani ne pět minut :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.9.11 18:30
lyrica píše:
FF ty jo..nemáš náhodou ségru? Když nad tím přemejšlím?
A nebuď prdlá :lol: :lol: :lol:

Nemám. :-) Leda nevlastní, ta ale žije přes 300km odsud a navíc mi není vůbec podobná. Mám bráchu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 18:32

FF hehe, tak to néé, ale fakt jste si jako byste si z pr**e vypadly :-D To je masakr, ale prej v Pce je taky holčina, co vypadá jako já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 18:36

Ahoj holky, teda, vy fakt frčíte, nestíhám číst, ani už psát.. :lol:
Vítám i já nově příchozí. Byly jsme u babičky, pak za taťkou na návštěvě v práci, tak jsme jen předaly jídlo a valily domů a teď jdu zase krmit. Mám honičku, ani na záchod jsem se nedostala, třeba večer bude klidněji. Zatím paa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.11 19:20

jj, večer je taky u nás klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.9.11 19:54

Lyri, tak cvíčo docela fajn, akorát trochu dřina :-) ani nevím jak se jmenuje cvičitelka, jen vím, že je ještě jedna a ta se myslím jmenuje Andrea a bude s náma cvičit příště, ale jinak je moc fajn a byla legrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 21:14

Tak se hlásím děvčata, ale tady mrtvo :wink: . Aha, ona je v TV ordinace, že? :lol: :oops: Tak se pak ozvěte, jinak dobrou, to nevydržím :-) .
Jo, Fly: máte krásnou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 21:16

Nedalo mi to a posílám Adélku.. Byli jsme v ZOO a Adélka se nám posrajdila až ke krku a náhradní hadřík žádný, tak jsme jí koupili triko s medvídětem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.9.11 21:20

jééé Vám to slušíí holky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.9.11 21:21

a podle metříku má dnes narozeniny? pokud ano tak vše nejlepší :kytka: