Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
misu teda, teď jsem ti mrkla do alba, barunka je nááádhernáá, fákt!
No to my jsem měli plán, heh, že koupíme pejska, přítel si udělá řidičák, pořídíme auto a pak mimi..No a všechno nám naštěstí vyšlo, otěhotněla jsem druhej cyklus po vysazení HA, ani jsem to nečekala tak brzy..
![]()
Zatím nejsme svoji, o ruku mě požádál 15. září loni, to máme výročí..no ale pak jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsme svatbu přesunuli na jaro…asi v dubnu, ale nehrotíme to, stejně by to byla jen svatbička a pak prasátko a soudek u jeho rodičů na zahradě..
Děkuju, ještě přidám Adél, obě jsou krásné!
To je hezký, když to všechno vyjde, jak jste si naplánovali. Aby si pejsek zvykl
. My máme taky psa, ale je zahradě, Bára je trošku bázlivá, ale už ho aspoň pohladí a Adélka z toho zatím rozum nemá, ale strašně se řehtá, když ho vidí.
Tu svatbu, chceme to podobně, jako vy, taky jen svatba- formálně, a pak prasátko a soudek (možná dva
). O ruku mě zatím nežádal, trochu jsem to čekala včera (měla jsem narozeniny), ale předběhl mě a řekl, že to musí být překvapení, tak doufám, že se dočkám
.
Mno, na chvíli se vzdálím, jdu uspat holky, už mi tady dělají brajgl a jsou uřvané. Zatím pa, já se ukážu ![]()
misutko: A jsi tedy pořád s tím samým, co jsi tehdá zakládala diskuzi?
lyricko: Ha, vítej k látkařkám.
Znáš ještě Biomiminka? Ve Sladkovského?
popletko: Tedy celkem zírám, že jsi při tom testu chodila, protože cukr se samozřejmě spaluje pohybem, takže ty výsledky jsi mohla mít zkreslené. ![]()
Hehe, Gesslein. Taky se mi líbil, ale kolem Pardubic zrovna nikdo neprodával a na nový jsme neměli.
Každopádně kdo v Pcích nemá Gesslein, jako by nebyl. ![]()
No jak vidno, jsem opět divná, páč mně ta sladkost chutnala a dvě hodiny na zadku jsme tam tři maminy prokecaly, že nám to uteklo naprosto krásně.
misu tak to je fáájn, že taky plánujete na jaro ![]()
Určo se ukaž, já tu vysedávám skoro pořád
Žabko jj, znám, paní je tam strašně sympatická, vždycky mi objedná nějakou plínečku, co se mi líbí a zrovna jí tam nemají
To je fááájn, že látkuješ, když budu potřebovat radu, vím, na koho se obrátit
![]()
Já teda plíny mám ráda z www.anavy.cz, ale do obchůdku a biomimin chodím pro věci, co jsou na látkovky.
Sem tam se něco sežene.
Poradím ráda, ale i když mám dítě skoro roční, tak úplně zkušenná nejsem. ![]()
Anavy jsou krááásnýý
![]()
Já jsem se zase zamilovala do Tots Bots, tuhle jsem prostě musela mít…Chodíš tam i pro ten prášek na praní? Já se pořád nemůžu rohodnout, v čem prát.. ![]()
Já měla tots bots fleecové svrchňáky a ač jsem brala správnou velikost, tak absolutně neseděly, tak nemám důvěru ani k plínám. Ovšem nádherné jsou. ![]()
Peru v mýdlovém slizu.
Chodila jsem si tam akorát pro perkarbonát sodný, ale ten jsem si za bezva cenu koupila na www.fichema.cz.
No já jsem kupovala do základu od každýho něco, abychom to vyzkoušeli, co nám bude sedět nejlíp..a pak dokoupím, právě podle toho, no..
Dost jsem ušetřila tím, že jsem si alespoň vkládačky našila doma sama, navíc jsem se prozatím nezmohla, měla jsem poprvé stroj v ,,ruce,,
Ale výsledek v poho poslouží,..
Já si to stejně představuju tak, že ze začátku bychom asi dávali spíš čtverce, snappku a svrchňáčky…nechtělo se mi kupovat mraky kalhotovek pro novouška, že prá jednovelikostní bejvaj velký tak i tak..a zas brát vše v XS a pak kupovat další a další, to už by se nesjpíš nevyplatilo.. ![]()
Jinak díky za odkaz, mrknu tam ![]()
Lyrica: špatně jsme se pochopily, nebo spíš, špatně jsem se vyjádřila. Na jaře svatbu rozhodně neplánujeme, to spíš stavbu domu. Nyní budeme kopat, a na jaře hypotéku a hurá na to. Svatba až potom, ale určitě to chceme podobně jako vy.
Jéé, ahoj Alex, ráda tě tu potkávám
. Jo jo, s tím samým, co jsem tehdy zakládala diskuzi. Jak se máte? A jak se ti líbí v Pardubicích?
Holky konečně spinkají, mám chvilku oddech, ale ten využiju k uklizení toho bordýlku, co nadělaly.
Ten obchod Biomimi taky znám, kupovala jsem tam tehdy na Barču. Paní je milá a ochotná.
Takhle jsem to dělala taky ze začátku. Jela jsem jen ve čtvercích. Ale měla jsem PULky a holka v tom vypadala hrozně. Tak jsem najela na vázací Disany s vkládačkou a vlňáčky. Kalhotkovky až mnohem později. Na doma čtverce používám pořád. ![]()
A jsi dobrá, že sis ušila vkládačky, já jsem ráda, když přišiju knoflík někam. ![]()
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím ![]()
mišu: No teď už tak nějak i líbí, páč je tu spousta hřišť. Budu mít hřišťový typ. ![]()
A kde budete stavět? A mezi vámi vše dobré? To je fajn. ![]()
lyrica píše:
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce![]()
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe![]()
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím
Fakt? Že bych zapnula TV? I když já se bojím, že zase z látkařek nadělají příšerné ekologické aktivistky a alternativní matky. ![]()
Jinak mám teda taky PULky, ale mám vyhlídnutý dvoje vlňáčky a ty mooc, mooc chci,..ale momentálně musim nakoupit ty věci do porodky, no a nemluvim o tom, že mám na poště balík z laclíku, cestovní postýlku a hrací dečku..noo, takže tenhle měsíc na vlňáčky asi nezbyde
![]()
Flyingfrog píše:lyrica píše:Fakt? Že bych zapnula TV? I když já se bojím, že zase z látkařek nadělají příšerné ekologické aktivistky a alternativní matky.
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce![]()
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe![]()
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím
Noo, hned jsem si včera říkala, jak moc objektivně to tam bude představený… ![]()