Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
5.9.11 11:50

orchi:

co poctivě :lol: já sladké nejím vůbec, nikdy jsem ho nejedla a nemám ráda, takže když mi řekli dietu bez sladkého tak jsem se jen usmála, no :mrgreen:

smažené a tučné nejím také, navíc v těhu mi to smažený, ikdyž jsem pak na něj měla chuť, nedělalo dobře, takže asi tak.

měla jsem maličký bříško i tak, malá nejen že byla menší, ale bříško mi nehupslo dopředu, ale tlačilo na všechny orgány okolo, tudíž žaludek jsem měla jak malý oříšek, takže jsem jedla furt, ale po kousíčkách :lol: :lol:

to jako hodit tam celý oběd najednou byl nadlidský výkon, to jsem se v tom nípala třeba dvě hodiny, x-krát ohřát v mikrovlně, ale snědla jsem to a to bylo důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 11:58

Ahojky.

Se nám to tu zase trochu rozjelo. :dance: :dance: :dance: Super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
Jahůdka píše:
Ahojky.Se nám to tu zase trochu rozjelo. :dance: :dance: :dance: Super. :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093

orchi: Taky jsem z Višňovky. :-)

A taky jsem měla cukrovku. Ale teda já neměla dietu po porodu. To jsem dostávala normální jídlo.
Koukám, bylo nás víc, co mělo cukrovku. Já se tenkrát mohla vzteknout, když mi to řekli, ale pak nakonec pohoda. :-) Přibrala jsem 8kg, ty jsem nechala v porodnici. .-)

Rodila jsem v Chrudimi. Jelikož jsem chrudimák jak poleno a navíc tam mám doktora, tak jsem rodila tam. :-) A můj doktor přiklusnul k mému porodu, takže pohoda. Já původně chtěla sem do Pce, ale když byla holka dobu KP, tak jsem si to hodně rychle rozmyslela, tady se hned řeže a to jsem teda nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 12:00

No tak to já jsem ráda, že cukrovku nemám, i když ta glykemická křivka byl masakr jako :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :lol:
No a snad taky nepřiberu nějak moc, na to jakej mám pupík, tak mám nahoře 6 kilo, to jde, ne? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 12:02

lyrica:

košile jsem měla své, ale nevzala jsem ani jednou, využij toho, že si můžeš vzít jejich a být stále v čistém, ono po porodu ty očistky atd. tak je máš věčně od krve a není nad to tu špinavou hodit na vyprání a vzít si čistou, jsou žluté, žádná moda, ale byla jsem za ně moc ráda kor když se mi tam courali furt návštěvy tak je lepší mít stále čistou, než si ty své stále připírat což ani nejde, pač očistky jsou infekční a ani bys nestíhala. ne, brrrr, využij jejich. dávají je do té místnosti pro návštěvy a někdy třebas nebyli, takže jen co budeš moct, tak si vem jednu, dvě do zásoby, taky jsme to tak dělaly s holčinou, co jsem s ní ležela. když byli tak nějaké čapnout a bylo. takže asi tak co se týče košil.

jinak osvědčili se ty síťované kalhotky, ne ty papírové a vezmi si jich tak 10. jak kdo, mě jich stačilo pár, ale kolegyňce ne tak jsem jí je dala.

vložky ti dají, fakt na začátku těch pět, já měla svoje, ale ta kolegyňka rodila předčasně jako já a jinde než měla a neměla a sestřička nám dala na záchod dva balíky, což nám krásně stačilo oboum a své jsme ani nepotřebovali, ale radši si je vezmi.

ptej se, klidně.

jinak holky 30 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
5.9.11 12:04

Já měla košile svoje, ale taky jsem si brala nemocniční. Akorát kvůli pocení, od očistků jsem neměla špinavou nikdy.

A co mě teda štvalo na Pardubicích, když můžu srovnávat s chrudimí (v Pcích rodila o 2 měsíce dřív kamarádka), že tam nutí vážit před a po krmení. To by mě mrtvice ranila. V Chrudimi to je na matce a dítě kvůli přírůstku váží až před koupáním.

Mně je taky 30. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 12:06

mě tu dietu nechali pro jistotu, po porodu jsem měla stále špatnou glykemku a čeká mě znova test na cukrovku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 12:08

Holky díky moc za rady, si to tady sepisuju, nesmějte se, to víte, jsem z toho chvílema hysterická, asi jako každá, když nevim, co mě čeká :mrgreen: :mrgreen:
Mě teď říkala kamarádka, že ty porodnický vložky nic moc, že prej si nechala koupit ty tlustý Lidie a lepší…tak nevim :nevim: :nevim:
Až budu otravná, tak řekněte, hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 12:09

Tak já bych mohla být skoro vaše mamka. :mrgreen: :mrgreen: Je mi 32. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 12:10
Jahůdka píše:
Tak já bych mohla být skoro vaše mamka. :mrgreen: :mrgreen: Je mi 32. :think: :think:

Neblbni :lol: :lol: :lol: prej mamka :-P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 12:11

LYRICO, jen se ptej. Takové rady jsou nad zlato.

Já rodila 2× v Picích. Jsem zastánce rodit tam, kde bydlím, protože vše je o lidech a buď si padnete nebo ne a dr by měli mít profesionální přístup. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
5.9.11 12:12
popletka píše:
mě tu dietu nechali pro jistotu, po porodu jsem měla stále špatnou glykemku a čeká mě znova test na cukrovku :cry:

Já měla po porodu naštěstí dobrou, ale ten test jsem musela opakovat stejně. Kdybych někdy otěhotněla znova, tak musím na tenhle test už v 16tt a když nic neukáže tak zase v tom 28tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 12:12

Jsem trubka, já mám 33. Jsem si nevědomky ubrala a až teď mě to trklo. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 12:13

jahůdka Já si právě myslim to samý, jako taky asi záleží na tom, jak se tam budu chovat já, když budu hysterická a nějak nepříjemná, tak asi nemůžu čekat, že na mě někdo bude miloučkej..
Holky, já tu sedim jako trouba, no a pořád přemejšlim, jak to tam zvládnu..jakože až budu mimíska mít vykoupat a tak..vždyť jsem to nikdy nedělala, mám to teda teoretcky nastudovaný, ale stejně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Před sestřčkama..no to bude něco na mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová