Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám 4.měsíční mimi a máme se hezky ![]()
dneska dokonce ráno rekord ve spaní, spala mi vkuse od 7 do půl 10, to už jsem dlouho nezažila, ale jinak mě v noci spinká ![]()
a kdy to čekáš? a co to bude?
lyrica píše:
orchi
no já teda osobně nic moc, mimís mě nenechal vůbec spát, kopal celou noc jako blázen, do toho mi bylo šílený vedro..
Takže sedim u noťasu jako vyvoraná myš a čekám, kdy už konečně začne pršet, ať se mi uleví
A ty?
orchi jééé, no tak to je super, že ti takhle pěkně spinká
Taky se těším, až bude mimísek mezi náma, to se snad budeme mít taky hezky..A kdepak bydlíte?
Jinak jsem na konci 30tt, TP mám 16.11., tak už mám docela stažený půlky
Čekáme chlapečka Matěje
![]()
ahojky holky
![]()
lyrica:
ještě to nepřivolávej, chystáme se na nákup páč jinak mi nezabere, rarach jeden ![]()
vydrž, bude hůř, ale teď už se ochladí a to nejhorší období budeš mít krásně příjemně ![]()
popletka
Noo, tak vám na ten nákup dávám čas tak do dvou, pak ať jste doma a může pršet
Dýl už nevydržim ![]()
Jj, jako fakt, že jak byla ta horka, tak jsem myslela, že to ani nerozdejchám ![]()
lyrica:
dobrá, do dvou to snad dáme
čekám, jestli nezabere, šmrdlá si oči, aha už spí, tak to bude za chvíli vzhůru a vyrazíme, jdu chystat mlíčko a čaj, páč jak se vzbudí tak to je řev po jídle jak kdyby to mělo být to poslední ![]()
jj, ty spací pauzy už jsou jen chvilkové, ale to poznáš sama, nejdřív chrupkaj skoro furt, ale pak čím dál tím míň a to je pak hoňka, nakrmit, pohrát, zabavit a pak když chvíli spěj tak dohnat vaření, trochu úklid, no trochu od všeho co je třeba.
ale je to krásný ![]()
a třeba dorazíme dřív, tak písnu a můžeš to spustit ![]()
v těch vedrech bylo zle i mě, natož malé, to byli hrozné dny, nespala, nejedla, pila jen čaj, byla protivná a ty noci, co hodina to žízeň. ještě že je to pryč. a to buď ráda, že jsi nebyla v tom devátým v těch vedrech, to byla tenkrát ségra a ta nežila, ta jen ležela a já jí měnila mokrý ručníky na kotníky, zápěstí a na hlavu a to pomohlo, dost.
třeba ti to také pomůže…aspoň na chvíli…
popletka
Určo je to krásný a závidim
V dobrym, samozřejmě,,
Jinak kočky, rodily jste v Pardubicích? Me už štve to, jak slyšim pořád, ježiš, tam nejezedi rodit a bla bla, jak kdyby to byli amatéři a porod byl někde ve sklepě…Navíc kamarádky co tu rodily, si nestěžovaly, to jen tady na emimi pořád čtu, jak je to hrozný a tak,,Já tu prostě rodit budu a hotovo ![]()
Jinak mě bohatě stačila vedra a sedmej
Uvidim, jak to bude dál, snad to uteče, já už chci mimíse u sebe ![]()
rodila jsem tady v Pardubicích, nemohu si stěžovat, sice jsem pak musela na revizi, nechali ve mě kousek placenty, ale to se stává běžně a nebylo to nic hroznýho.
jinak sestřičky z novorozeneckého super, na oddělení také, až na jednu krůtu, ale to ti bude stejně úplně jedno a budeš si myslet něco o prd..... když jí potkáš. budeš mít takovej frkot okolo maličkého, koupací sestřičky, kojící sestřičky, vyšetření malého,sprcha a sprcha a sprcha, návštěvy, telefony, měla jsem tam noťas, je tam příjem všude zdarma a super, tak můžeš komunikovat on-line s námi.
jediný co tak jídlo bleee. já jsem měla naštěstí dietu kvůli těhu cukrovce a měla jsem jen slaná jídla co ušla, ale při normálním jídle bylo co den k obědu sladké, měla ho maminka co byla se mnou na pokoji a byla z toho zoufalá. tak kdyžtak mít nějakou pojistku v lednici na chodbě ![]()
ale tak rychle to tam uteče, že ani nebudeš vědět jak ![]()
takže jestli ti to takhle stačí či máš dotazy, tak se ptej, dokud to mám v paměti
to víš, ženský na mateřský magořej asi jako ty těhotný, alespoň u mě
![]()
také se dočkáš, neboj. to máte krásné datum, 5.11. jsme se minulý rok brali a bylo krásné počasí. navíc krásné jméno pro mimi, ten den mám totiž narozky ![]()
Jéé to je krásný, tak ať ti vše dobře dopadne
bydlíme na višňovce a ty?
lyrica píše:
orchi jééé, no tak to je super, že ti takhle pěkně spinkáTaky se těším, až bude mimísek mezi náma, to se snad budeme mít taky hezky..A kdepak bydlíte?
Jinak jsem na konci 30tt, TP mám 16.11., tak už mám docela stažený půlkyČekáme chlapečka Matěje
![]()
Holky já rodila v HK měla jsem plánovaný císařský řez. Nemůžu si na HK stěžovat, super personál, vybavení a měla jsem štěstí i na holky na pokoji, byly moc fajn…
Všichni se k nám chovali slušně, teda kromě jedný dětský sestry, která nám občas lezla na nervy ![]()
to je kousek ![]()
lyrica píše:
orchi Díky
Jéé, na Višňovce, my bydlíme na Dukle
ahojda, taky jsem měla těhu cukrovku ![]()
držeka jsi dietu svědomitě? nebo já občas ti to ujelo ![]()
popletka píše:
rodila jsem tady v Pardubicích, nemohu si stěžovat, sice jsem pak musela na revizi, nechali ve mě kousek placenty, ale to se stává běžně a nebylo to nic hroznýho.jinak sestřičky z novorozeneckého super, na oddělení také, až na jednu krůtu, ale to ti bude stejně úplně jedno a budeš si myslet něco o prd..... když jí potkáš. budeš mít takovej frkot okolo maličkého, koupací sestřičky, kojící sestřičky, vyšetření malého,sprcha a sprcha a sprcha, návštěvy, telefony, měla jsem tam noťas, je tam příjem všude zdarma a super, tak můžeš komunikovat on-line s námi.
jediný co tak jídlo bleee. já jsem měla naštěstí dietu kvůli těhu cukrovce a měla jsem jen slaná jídla co ušla, ale při normálním jídle bylo co den k obědu sladké, měla ho maminka co byla se mnou na pokoji a byla z toho zoufalá. tak kdyžtak mít nějakou pojistku v lednici na chodbě
ale tak rychle to tam uteče, že ani nebudeš vědět jak
takže jestli ti to takhle stačí či máš dotazy, tak se ptej, dokud to mám v paměti
také se dočkáš, neboj. to máte krásné datum, 5.11. jsme se minulý rok brali a bylo krásné počasí. navíc krásné jméno pro mimi, ten den mám totiž narozkyto víš, ženský na mateřský magořej asi jako ty těhotný, alespoň u mě
![]()
popletka
No tak jsem ráda, že alespoň jedna pozotvní reakce ![]()
Určo se ptát budu..heh, třeba jak to je s košilema a vložkama, někdo říká, že jich je k dispozici, kolik chceš, někdo si zase stěžuje, že dostal jen 5 vložek a jednu košili a tím to zhaslo..já teda vložky stejně povezu, nebudu riskovat, jestli budou nebo ne..ale nočních košilí doma moc nemám, teda kloudnou nebo hodící se do porodky asi ani jednu
Tak jestli mám raději dvě slušný koupit? ![]()