Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
všem:
jemyna v pátek 20.5. v 15.15 porodila holčičku Terezii!
podrobnosti vám napíše sama, pouze na vědomost dávám ![]()
ahojky holky mam dva dotazy…kam chodite s detma k zubari?? a druhy dotaz kde nechavate deti strihat? diky moc ![]()
Tajanka píše:
ahojky holky mam dva dotazy…kam chodite s detma k zubari?? a druhy dotaz kde nechavate deti strihat? diky moc
Tak já stříhám Terezku sama, ona se od nikoho jinýho nenechá a k zubařce chodíme do Ohrazenic k Mudr.Žlebkové http://www.zubnicentrum.cz/cs/ a spokojenost.
Holky stříhám sama a k zubařce přes ulici k MUDr. Papouškové u gymplu na Dašické.
pardubačky, prosím, jakým autobusem nebo trolejbusem se dostanu z hlavního nádraží co nejblíže k sanusu? děkuji moc.
Mno, on neleží tak úplně na trase, stejně budeš muset kousek pěšky. Přímo z Nádraží do zastávky Na Spravedlnosti jede číslo 24 (autobus), ale jezdí hrozně málo (1 za hodinu).
Znáš nějak Pardubice? Jinak asi nejlíp dojet něčím na Masarykovo náměstí (6,8,9,12) a tam přestoupit na číslo 7 a nebo z Třídy Míru třeba 1,5.
Flyingfrog píše:
Mno, on neleží tak úplně na trase, stejně budeš muset kousek pěšky. Přímo z Nádraží do zastávky Na Spravedlnosti jede číslo 24 (autobus), ale jezdí hrozně málo (1 za hodinu).
Znáš nějak Pardubice? Jinak asi nejlíp dojet něčím na Masarykovo náměstí (6,8,9,12) a tam přestoupit na číslo 7 a nebo z Třídy Míru třeba 1,5.
a jéé, no já znám pce jen autem, busem jsem tam nikdy nejela a bojím se, že se ztratím..ale to snad nehrozí..při nejhorším půjdu pěšky
Neztratíš.
Ono to není zase tak daleko z nádraží, tak 20-25min chůze, navíc když si na mapách najdeš přímo místo, kam jdeš, tak se to v pohodě dá.
Flyingfrog píše:
Neztratíš.Ono to není zase tak daleko z nádraží, tak 20-25min chůze, navíc když si na mapách najdeš přímo místo, kam jdeš, tak se to v pohodě dá.
jj já tam jezdím do těhu poradny tak vím kde to je, jen busem to bude poprvé ![]()
Ahojky gratuluji k miminku sice trošku později ale přeci… Hledam kamaradku která by se semnou podělila o rady ale i na prochazky…jsem v pardubicích kratkou dobu a takv tady nikoho neznám… je mi 19 a v říjnu čekáme Teodorku… ![]()