Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky, taky nějak nestíhám. Ale všem ahoj a užívejte jaro!
Taky nejsem rodilá, ale Pce mě moc bavěj ![]()
Ahoj Jahůdko,
já jsem se sem přestěhovala kvůli práci myslím, že v roce 2006…tak nějak
a asi se časem s přítelem přesuneme do Rábů, ale to je do Parudbic co by kamenem.. ![]()
Taky nejsem rodilá Pardubanda a teda doufám, že tady nezůstanu. ![]()
Taky nejsem rodila pardubanda…ale Pardubice mam moc rada…
holky mam prosbu a dotaz…kde v Pard. kupujete kvalitni detske boticky? dnes jsme byli na osmimesicni a porad mame pokroucene prstiky na nozickach, a protoze se mi uz maly stavi v ohradce, tak nam dr. doporucila boty…pres vysoky nart a skroucene prstiky, mu ale nic neobuju…byla jsem na 17. list. v tech detskych botickach a tam jsem vyzkousela jedny, ktere jsme nazuli SuperFit, kde se jeste daji koupit jinde??? diky za radu ![]()
jeste jsme byli v Trianglu na tride miru a v nejakej detskej obuvi v Afi, ale tam nic nemeli.
Ještě na 17.listopadu ve zdravotních potřebách, jinak taky nevím. Teď nedávno jsme se dokonce jeli podívat do Slatiňan, je tam obchůdek s botkama hned za kruháčem vlevo. Nebo pak ještě Chrudim.
Já teď budu muset kupovat na internetu ![]()
taky jsem nad internetem uvazovala, že bych koupila ty co jsme vyzkouseli, ale zase s postovnym cena neni takovy rozdil…na internetu mi to ukazuje prodejnu detske obuvi v Lonkove ul. nemate nekdo zkusenosti? a zda jeste porad existuje?
Ahoj, zkusila bych nějaké zdravotnické potřeby-třeba na poliklinice KOLF.
Prstíky v tomhle věku kroutí, myslím, většina dětí. Hlavně, když jim maminka chce obout botičky
Já mám taky 8,5 měsíčního chlapečka, taky se staví. Obouvám mu capáčky, objednané tady Nemyslím si, že je v tomto věku třeba pevná bota. Navíc si myslím, že pevná bota by mu dost ztěžovala lezení.
No konečně jsem to našla
Žiju v Pce od roku 2009 a chtěla bych se k vám připojit ![]()
Příští týden mám termín porodu, tak bych pak ráda vyrazila s kočárkem na procházky…Bydlím na Višňovce, tak pokud se vám bude chtít, písněte…Linda
jahůdka:
ahojky, jsem taktéž přistěhovalec a hlásím se do klubu ![]()
kam s kočárkem v centru Pa?