Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak s tím vážením jsi mě upřímně pobavila. Na mě je teda 20h celkem pozdě, ale spíš je to o tom, že už se mi tolik nechce, ale když půjdem ve dvou tak se dokopu. Hlídání by neměl být problém, auto bych měla od babi takže už jen to zamluvit (bývá tam dost narváno) a můžem vyrazit. Ale předem tě upozorňuju, že jsem totál dřevo
tak ne že se budeš tlemit. ![]()
Panuška píše:
no tak s tím vážením jsi mě upřímně pobavila. Na mě je teda 20h celkem pozdě, ale spíš je to o tom, že už se mi tolik nechce, ale když půjdem ve dvou tak se dokopu. Hlídání by neměl být problém, auto bych měla od babi takže už jen to zamluvit (bývá tam dost narváno) a můžem vyrazit. Ale předem tě upozorňuju, že jsem totál dřevo![]()
tak ne že se budeš tlemit.
Já budu v osm večer taky totál grogy, ale co mám dělat, viď
V 17hod je zase brzo
Auto nepotřebuješ, ne? Vyzvednu tě a zase tě vrátim
Akurát tam píšou, že rezervovat se může jen s permicí ..
Haha dřevo jo? Tak to už budeme tvořit les pomalu ![]()
já permici mám a myslím že to jde i na dvě místa aspoň to tak dřív šlo,monžá ne dlouhodobě ale tak kdyby nás to chytlo tak si jí pořídíš ![]()
A chceš to prubnout už tenhle čtvrtek nebo až příští?
![]()
Šla bych rovnou, dokavaď mám ten drajv, ale musim se domluvit doma nejdřív ju
Večer ti písnu.
ok já pak když tak domluvím babi, ale to by neměl být problém.
A jestli mě chceš vyzvednout tak v poho nebráním se, ale auto budu mít tak bys nemusela objíždět celý město, ale jak chceš. ![]()
Tak bych potřebovala zase radu .. tentokrát Praktického Mudr. v Pardubicích.
Mám sice jednu, ale dovolat se k ní je téměř nemožný, natož se třeba objednat na odpoledne, kdy v čekárně nesedí mraky důchodkyň a akutně nemocných.
Poradíte?
No tak to já moc neporadím -mám MUDr. Melouna - no a byla jsem u něj asi 3×,slizoun mě moc nesedí ale nikdy jsem nic extra nepotřebovala. Sídlí u nádraží, llidí tam má tak normoš spíš míň bych řekla.
ale žádná sláva to není a odpoledne tam taky není. ![]()
Founik píše:
Tak bych potřebovala zase radu .. tentokrát Praktického Mudr. v Pardubicích.
Mám sice jednu, ale dovolat se k ní je téměř nemožný, natož se třeba objednat na odpoledne, kdy v čekárně nesedí mraky důchodkyň a akutně nemocných.
Poradíte?
Hurtová Dagmar, v polabinách v SOU Poděbradská 94. Výborná. Sice jsem u ní nebyla tři roky ale chodila jsem k ní od 15ti a je fakt výborná sympatická ![]()
Nebyla by tady nějaká mamča z Dubiny, která by mi poradila kam se tady dá jít s dětma? Četla jsem o KD, že je tam snad nějaká herna ale nevím jak to tam chodí? Myslíte, že bych to tam zvládla s dvouma klukama, když starší ještě nemá školku? Nebo to je tak jít tam s jedním??? ![]()
vervyky : Aaa, Polabiny mám blízko
Mrknu na to, moc díky.
O možnostech na Dubině bohužel nevím vůbec nic, tedy krom toho, že tam někde funguje MC
, ale třeba tu bude někdo vědět ![]()
vervyky- na Dubině je RC Dubínek, jde se tam přes kulturní dům, dole se to v pokladně platí. http://www.rcdubinek.estranky.cz/
A určitě to s dvouma klukama dáš
A myslím si, že si tam i v klidu dáš kafe
Je to tam velký, plno hraček, kluci nebudou vědět, kam dřív ![]()
Jen se podívej, v jaké dny tam je volná herna. Mají tam totiž různé další programy (zpívánky, cvičení pro miminka atd.)
Tak si to užijte!
Ahojky holky…dlouho předlouho jsem tu nebyla…
ALe 9.3. se nám narodil Filípek s mírama 3600g a 52 cm, předčasně ve 37 tt.
ALe je zdravý jako řípa. Jen mě děsně trápí kojení a jsem u toho ubrečená a vynervovaná až až. Z porodniće jsme odcházeli s kokrmem a tak se to snažím praktikovat i doma, ale je to hoooodně složité. Malej mi u prsa za 5-10 minut usne ale přitom má pořád hlad, takže dokrmujeme stříkačkou. To je pak nasycený. Nejraději bych přešla na UM abych byla v klidu, jinak to nezvládnu. Jsem ošklivá na ostatní a bojím se každého dalšího krmení jak to půjde a jak to dopadne. Jsem z toho dost unavená ![]()
Jinak mlíčka mám dost, jen si ho ode mě musí vzít… na což nemá sílu ![]()
Všichni mi říkají trpělivost, ale já jí nemám a jsem jen víc vystresovaná…
Holky měly jste s tím také problém?? Já nevím co mám dělat…
ahoj LUcza: moc moc gratuluju ke klučíkovi. no kluk jako buk kdyz v 37tt, byl takhle veliky (vetsi nez nas simon a to jsme donosili). uzivej si kazdou chvilinku…
i kdyz vim jak je to tezke, kdyz jsou problemy s kojenim…ja kojeni nezvladla kuli bolestem prsou pri kojeni a po kojeni…brecela jsem uz predem, kdyz maly zacal zadat prso znovu…pil mi krasne, nekdy po hodine, nekdy vydrzel i dele…ale ty bolesti byli silene…potreboval prsa obe, tak jsem nemela sanci ani jednomu ulevit, takze mne ani nestihli prestat bolet po predchozim kojeni a uz jsem kojila zase…, ja byla nestastna, porad jsem brecela, ze chci kojit, ale ze nemuzu, s klobouckem pit neumel a samozrejme mi pak zacalo odchazet postupne mliko… …ale moje zkusenost neni dulezita v tom co jsem zazivala, ale v tom co jsem si z toho vzala…kojeni je krasna vec, ale neni automaticka…musi se tomu matka a dite naucit…kdyz je problem, tak nestaci si cit clanky a diskuse s radama, ale vyhledat pomoc zkusene laktacni poradkyne (ja to bohuzel neudelala), ktera ti muze pomoci, tym ze ti poradi a hlavne zkontroluje jak kojis a jestli nedelas nejakou chybu…doporucuju se s nejakou skontaktovat (jestli si to uz neudelala)..tady muzes nejakou najit http://www.kojeni.cz/poradci.php (osobni zkusenost nemam -ja ti neporadim :-S)
tak se drz a nevzdavej to, drzim pesticky ![]()
PS: omlouvam se za slohovou praci, ale neslo to napsat kratsi ![]()