Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
23.2.11 12:24

no tak s tím vážením jsi mě upřímně pobavila. Na mě je teda 20h celkem pozdě, ale spíš je to o tom, že už se mi tolik nechce, ale když půjdem ve dvou tak se dokopu. Hlídání by neměl být problém, auto bych měla od babi takže už jen to zamluvit (bývá tam dost narváno) a můžem vyrazit. Ale předem tě upozorňuju, že jsem totál dřevo :lol: :lol: tak ne že se budeš tlemit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.2.11 13:28
Panuška píše:
no tak s tím vážením jsi mě upřímně pobavila. Na mě je teda 20h celkem pozdě, ale spíš je to o tom, že už se mi tolik nechce, ale když půjdem ve dvou tak se dokopu. Hlídání by neměl být problém, auto bych měla od babi takže už jen to zamluvit (bývá tam dost narváno) a můžem vyrazit. Ale předem tě upozorňuju, že jsem totál dřevo :lol: :lol: tak ne že se budeš tlemit. :cert:

Já budu v osm večer taky totál grogy, ale co mám dělat, viď :) V 17hod je zase brzo :( Auto nepotřebuješ, ne? Vyzvednu tě a zase tě vrátim :D Akurát tam píšou, že rezervovat se může jen s permicí ..

Haha dřevo jo? Tak to už budeme tvořit les pomalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.2.11 13:58

já permici mám a myslím že to jde i na dvě místa aspoň to tak dřív šlo,monžá ne dlouhodobě ale tak kdyby nás to chytlo tak si jí pořídíš :lol:

A chceš to prubnout už tenhle čtvrtek nebo až příští? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.2.11 14:02

Šla bych rovnou, dokavaď mám ten drajv, ale musim se domluvit doma nejdřív ju ;) Večer ti písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.2.11 14:22

ok já pak když tak domluvím babi, ale to by neměl být problém. :wink: A jestli mě chceš vyzvednout tak v poho nebráním se, ale auto budu mít tak bys nemusela objíždět celý město, ale jak chceš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.3.11 21:16

Tak bych potřebovala zase radu .. tentokrát Praktického Mudr. v Pardubicích.
Mám sice jednu, ale dovolat se k ní je téměř nemožný, natož se třeba objednat na odpoledne, kdy v čekárně nesedí mraky důchodkyň a akutně nemocných.
Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.3.11 21:20

No tak to já moc neporadím -mám MUDr. Melouna - no a byla jsem u něj asi 3×,slizoun mě moc nesedí ale nikdy jsem nic extra nepotřebovala. Sídlí u nádraží, llidí tam má tak normoš spíš míň bych řekla. :nevim: ale žádná sláva to není a odpoledne tam taky není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
1.3.11 21:47

MUDr.Meloun je syn našeho učitele z vŠ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.3.11 13:26
Founik píše:
Tak bych potřebovala zase radu .. tentokrát Praktického Mudr. v Pardubicích.
Mám sice jednu, ale dovolat se k ní je téměř nemožný, natož se třeba objednat na odpoledne, kdy v čekárně nesedí mraky důchodkyň a akutně nemocných.
Poradíte?

Hurtová Dagmar, v polabinách v SOU Poděbradská 94. Výborná. Sice jsem u ní nebyla tři roky ale chodila jsem k ní od 15ti a je fakt výborná sympatická :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.3.11 13:46

Nebyla by tady nějaká mamča z Dubiny, která by mi poradila kam se tady dá jít s dětma? Četla jsem o KD, že je tam snad nějaká herna ale nevím jak to tam chodí? Myslíte, že bych to tam zvládla s dvouma klukama, když starší ještě nemá školku? Nebo to je tak jít tam s jedním??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.3.11 13:56

vervyky : Aaa, Polabiny mám blízko :) Mrknu na to, moc díky.

O možnostech na Dubině bohužel nevím vůbec nic, tedy krom toho, že tam někde funguje MC :lol: , ale třeba tu bude někdo vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.3.11 22:02

Na Dubině je MC Pohádka. Ale osobní zkušenost nemám.

http://mcpohadka.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.3.11 13:52

vervyky- na Dubině je RC Dubínek, jde se tam přes kulturní dům, dole se to v pokladně platí. http://www.rcdubinek.estranky.cz/
A určitě to s dvouma klukama dáš :mrgreen: A myslím si, že si tam i v klidu dáš kafe :-D Je to tam velký, plno hraček, kluci nebudou vědět, kam dřív :wink:
Jen se podívej, v jaké dny tam je volná herna. Mají tam totiž různé další programy (zpívánky, cvičení pro miminka atd.)
Tak si to užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.3.11 11:05

Ahojky holky…dlouho předlouho jsem tu nebyla…
ALe 9.3. se nám narodil Filípek s mírama 3600g a 52 cm, předčasně ve 37 tt.
ALe je zdravý jako řípa. Jen mě děsně trápí kojení a jsem u toho ubrečená a vynervovaná až až. Z porodniće jsme odcházeli s kokrmem a tak se to snažím praktikovat i doma, ale je to hoooodně složité. Malej mi u prsa za 5-10 minut usne ale přitom má pořád hlad, takže dokrmujeme stříkačkou. To je pak nasycený. Nejraději bych přešla na UM abych byla v klidu, jinak to nezvládnu. Jsem ošklivá na ostatní a bojím se každého dalšího krmení jak to půjde a jak to dopadne. Jsem z toho dost unavená :-(
Jinak mlíčka mám dost, jen si ho ode mě musí vzít… na což nemá sílu :-(
Všichni mi říkají trpělivost, ale já jí nemám a jsem jen víc vystresovaná…

Holky měly jste s tím také problém?? Já nevím co mám dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.3.11 13:38

ahoj LUcza: moc moc gratuluju ke klučíkovi. no kluk jako buk kdyz v 37tt, byl takhle veliky (vetsi nez nas simon a to jsme donosili). uzivej si kazdou chvilinku…
i kdyz vim jak je to tezke, kdyz jsou problemy s kojenim…ja kojeni nezvladla kuli bolestem prsou pri kojeni a po kojeni…brecela jsem uz predem, kdyz maly zacal zadat prso znovu…pil mi krasne, nekdy po hodine, nekdy vydrzel i dele…ale ty bolesti byli silene…potreboval prsa obe, tak jsem nemela sanci ani jednomu ulevit, takze mne ani nestihli prestat bolet po predchozim kojeni a uz jsem kojila zase…, ja byla nestastna, porad jsem brecela, ze chci kojit, ale ze nemuzu, s klobouckem pit neumel a samozrejme mi pak zacalo odchazet postupne mliko… …ale moje zkusenost neni dulezita v tom co jsem zazivala, ale v tom co jsem si z toho vzala…kojeni je krasna vec, ale neni automaticka…musi se tomu matka a dite naucit…kdyz je problem, tak nestaci si cit clanky a diskuse s radama, ale vyhledat pomoc zkusene laktacni poradkyne (ja to bohuzel neudelala), ktera ti muze pomoci, tym ze ti poradi a hlavne zkontroluje jak kojis a jestli nedelas nejakou chybu…doporucuju se s nejakou skontaktovat (jestli si to uz neudelala)..tady muzes nejakou najit http://www.kojeni.cz/poradci.php (osobni zkusenost nemam -ja ti neporadim :-S)
tak se drz a nevzdavej to, drzim pesticky :palec:
PS: omlouvam se za slohovou praci, ale neslo to napsat kratsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová