Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Výběr mají řekla bych stejný jako na toho 17.list. Příště půjdu rovnou tam.
Petite, no neke! Tak to se půjdu taky podívat ještě na Tř. Míru. Díky za info.
Jinak holky, Baby Café na Višňovce vyzkoušený, obsluha příjemná, záchod samozřejmě s přebalovákem, hernička nebo spíš dětský koutek je menší, ale docela fajn (uprostřed domeček, vedle pak stavebnice, plyšáci, kočárek atak). Když přijde víc mamin s ratolestma, tak je to už dost malý, ale dá se.
Dneska tam kupříkladu byl bazárek dětskýho oblečení a bylo tam toho docela dost, nic vyloženě hnusnýho nebo zničenýho.
http://www.babycafe.estranky.cz/
Jahůdko 6?!?!
Tak to musel bejt dobrej mazec. Dneska to tam bylo krapet stísněnější asi i tím bazárkem, protože vepředu, jak je bar, tak tam bylo všude oblečení ![]()
A jak se tam vlezou kočárky?
Já bydlím kousek, zatím jsem se neodvážila, ačkoliv mě láká si tam sednou k nějakému cukroví a nechat si vařit čaj ![]()
No kočárky tak dva tři pokud tam není moc lidí, ale paní ti ho u vchodu veme a zaparkuje tak aby nikomu nepřekážel. Za nás tam byly dva a dalo se. ![]()
zddravím děvčata
nevíte kde by v PCe ohli mít nějaký solidní výběr kočárků?chtěla bych se podívat na jeden sourozenecký naživo ale vůbec nevím kam zajít ![]()
Pavli, kočárky mají v Baby centru u rychlodráhy, pak v Duze na Dukle a pak je tu několik menších prodejen.
Pavli,ul. Br. Veverků. Buď jdeš z Tř. Míru - projdeš uličkou u Mekáče a pokračuješ pořád rovně a jsi tam nebo když jedeš od nádraží po rychlodráze, tak první odbočka vlevo.
jahu- jj to už vím díky ![]()
ještě holky nějaký obchůdek z metráží?potřebovala bych nějakou hezkou dětskou látku