Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
21.10.10 14:13

Nééé, neblázni, ještě se budeš patlat s cukrovím pro mě :D
Já babičky můžu rovnou vyřadit - jedna nepeče a druhá peče, ale mě to nechutná :D Nejlíp peče prababička, ale ta už to letos asi nezvládne bohužel, už je to na ní moc náročný.
My se doma moc cukrovím necpem, ani jeden si na to nepotrpíme, ale občas si zobnout přeci je není od věci :)

Jo a ještě jeden dotaz .. kde se dají v Pardubicích koupit botky Superfity? Našla jsem, že snad na 17.listopadu, ale nic jinýho. Netušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.10.10 14:16

Na 17. listopadu v tom „našem“ krámku určitě. Když jsem tam byla v září okukovat co mají tak mi je pán hned nabízel. :wink: jinde nevím, přijde mi to s těma botama tady nějaký zoufalý :nevim: :nevim:

Já pořád spekuluju kolik toho v tom sněhu asi nachodíme a zatím zůstanu u těch jedněch levnejch bot. A až se rozlepí, nebo promoknou nebo rozpadnou tak případně koupím jiný :lol: Stajnak jestli budem nudlit tak jako teď stylem týden venku 3 týdny doma tak boty nebudu potřebovat vůbec :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.10.10 14:18

Ani jeden si na to nepotrpíte ale zblajznout čokošku na posezní to jo viď? to mi připomíná RAdka, ten taky všude hlásí že na sladké není a pak u babičky spucne 2větrníky, 4 dortíky a veze si domů ještě štrůdl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo a mám super vykrajovátka - prasátko, žirafu, auto, šneka apod. tak tě třeba nalákám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.10.10 14:23

Tak to abys na doma koupila jeste jedny backurky, protoze je prosmajda, kdyz nevystrcite nos z baraku :D

Ja jsem tady v diskuzich nasla jeste nejaky pochvalny komentare na jeden kramek v HK, tak me napadlo, ze bych se jeste pripadne jela podivat tam, tak kdyby ses chtela pridat … AZ DONUDLITE :lol: :lol: Jenze to zas bude jaro.. no tak nic :lol: :mrgreen:

Právě ale to je rozdíl .. já mam čas od času takovej jako „záchvat na sladký“, kdy jsem schopná toho spucovat horu na posezení, ale pak mám na dalšího půl roku klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.10.10 01:07

Ahoj dámy. Když už jste to nakously s těma botama, tak se trochu přiživím.. Kam všude chodíte nakupovat boty pro svoje ratolesti? Já byla zatím jen v Deichmannu a u Bati, ale nikde nic. Stojí to za houby. Potřebuju něco na toto počasí, mám pocit, že botasky už přestaly stačit :-) (podotýkám, že boty za litr kupovat nemůžu - musím letos koupit dvoje podzim + troje zima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
22.10.10 10:11

Holky, s těma botkama, já bych věděla v Chrudimi v Radoušově ulici, tam je obchod a tam mají celkem kvalitní boty i pro děti, ale to je kapku jiné město no :-)

Jo a cukroví, cha, já to moc nemusím (jen rohlíčky), manžel taky ne. A tak cukroví neřeším. JInak myslím, že spousta cukráren dělá dobré. Zase mám zkušennost jen z Chrudimí, to vám je na prd, což? Cukrárna u nádraží, měli jsme tam odsud dvakrát a dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.10.10 11:24

no boty - zdravotnické potřeby plus ten nový obchůdek na 17. listopadu. Deichmann má obyč botky za pár stovek, ale asi to nebude žádná extra kvalita. :nevim:

Jo a mám asi fotografku, na doporučení od kamarádky - fotila jim svatbu a ted těhu pupík a je to přesně můj styl. :pankac: :pankac: Sice vysoké mýto ale to mě neva :pankac: :pankac:

www.sedova.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.10.10 11:40

Na 17.listopadu jsem ještě nebyla. Holky kde to je? :oops: To je ta ulice od AFi na Chrudim? Jestli ano, ta je poměrně dost dlouhá, obchůdek je kde? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.10.10 12:01

Petite, jj to je ona a obchudek je hned na zacatku po par metrech vlevo (kdyz jdes smer Chrudim). Vyber tam fakt maji a jsou moc ochotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.10.10 12:04

Panuško, no paráda, má moc fajně fotky.. tyjo, ale to jméno mi něco řiká. Jen nemůžu zařadit co a odkud. Sakra, zas brouk v hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.10.10 12:46

jojo obuv je hned kousek od kulatýho rohu, hned vedle jsou zdravotnický potřeby.

Mě neříká nic :mrgreen: :mrgreen: Teď ještě najít termín, vybrat něco na sebe a bude prča :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.10.10 22:08

panuško: ta fotografka je suuuuper…chtela jsem ji na svatbu, ale mela jsme dost žadany termin, tak byla hodne dopredu zadana :zed: … fotila dvema kamaratkam a videla jsem ji u prace a pak jeji praci a fakt uzasna…chtela jsem ji i ted na tehu fotky, ale mela jsem hodne natekle nohy a cestovani mi uz pak nedelalo dobre tak jsem vylet do myta vzdala…ale fakt doporucuju…

ja jeste cukrovi neresim, ale my mame radi spise nepečene a moc sladkeho nemusi byt, takze udelam 2-3 druhy nejakych kulicek nebo neco take a bude to… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.10.10 22:14

Tajanko díky, fotí i o víkendu, teď v listopadu svatby moc nejsou tak tam má volno. dá i fotky na CD, cena slušná tak zatím jsem nenašla žádné negativum.

musím jí jít napsat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.10.10 17:55

Dobrý podvečer vespolek..

Tak jsem šla na 17.listopadu dle vašich rad a botky jsem tam pořídila :dance: Moc hezké, přesně takové jsem chtěla.. Ale!
Dnes jsem šla po Třídě míru a jen tak ze zvědavosti jsem vlezla do Trianglu. Tam měli ty samé boty od toho samého výrobce o 209kč levnější. Podotýkám, že nebyly v akci, ptala jsem se prodavačky. Byla docela pobavená tím, jak jsem byla naštvaná, že jsem takhle blbě pořídila:) :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
25.10.10 18:11

PETIT, taky jsem v neděli viděla na Tř. Míru za výlohou Peddy boty. Zítra tam dopo mrknu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová