Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
7.10.10 13:12

Luczo tak někdy přijeď navařit i k nám.Taky ráda vařím, ale vymýšlet mě to nebaví je to pořád dokola to samé. No a ta malá strávnice umí být někdy taky pěkně nevděčná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 13:29
Panuška píše:
Luczo tak někdy přijeď navařit i k nám.Taky ráda vařím, ale vymýšlet mě to nebaví je to pořád dokola to samé. No a ta malá strávnice umí být někdy taky pěkně nevděčná :lol: :lol: :lol:

Jejda tak to se stavím, já bych pořád něco zkoušela :-)

Jen s malou to bude asi horší…pokud si hold postaví hlavu, že to jíst nebude tak nebude… a nesní to třeba až dostane hlad??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.10.10 14:08

:mrgreen: :mrgreen: o hladu to většinou není, jeden týden květák jo, druhý ne, tak trochu nepředvídatelné, ale už jsem si zvykla. Ale vesměs baští dobře :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 14:21

Hmm tak to je opravdu nepředvídatelné :think:
Ale co se dá dělat… bude líp. Počkej až si začne říkat co chce jíst a co nechce jíst, na jednu stranu dobrý, ale na druhou stranu to bude zase o nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.10.10 14:56

Jů, to jsem tady zas dlouho nebyla co? :mavam:

Hlásím se mezi naplaveniny, Tož já su z Moravy :) Narodila sem sa ve Valticách a bývala v Břeclavě. :mrgreen:

Na zimu se pomalu ale jistě připravuju, malá už má skoro všechno oblečení, zatím jedny boty.. Akorát mám horor toho, že zas bude tolik sněhu jako loni. S kočárem vyjít, to leda ve snu, i když máme mega kola. A sáně taky nešly, protože toho sněhu bylo tolik, že se převracely i s malou. Natož potom na ně naložit ještě nákup. Za celou zimu jsem šla s malou do obchodu dvakrát :roll:

Luczo ahoj, tak se potkáváme i tu :) Když tak ráda vaříš, nemáš nějakou inspiraci? Taky mi otáčení se v kuchyni baví, ale kdo to má furt vymýšlet??? Teď už chápu svoji máti, která se mě celé dětství a dospívání děsně otravovala s otázkou, co má dneska vařit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 15:01

Ahoj Peti :lol: :kytka:
Jo jo potkáváme se tu :-)

Inspiraci na vaření? Tak třeba svíčková, segedýn, chlupaté knedlíky, karbanátky, plněné bramboráky, těst. salát s kuř. kusky… polévka: česnečka a nudlová (padly za dva dny :-) ) A pak zákusek: štrůdl, bábovka aj.

Tak se mě optej z jakých surovin a je to raz dva… :-)

A jak pak se máš Peti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.10.10 15:05

Nezáleží na tom z jakých surovin, ale aby to bylo rychle uvařené, stálo to pár kaček a chutnalo to :)

Mám se dobře, slunce na obloze, slunce v duši :) A jak ty, prcek roste koukám, stále v práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 15:58

tak mi někdy písni až nebudeš vědět co kuchtit a já ti pošlu tip.. :-)

Jojo stále v práci, i když po 14 dnech se mi tam fakt vůůbec nebude chtít jít, a tos je měla vidět v pondělí když jsem tam byla nahlásit nemocenskou a vyplnit prac. výkaz. Takové smrtící a jedovaté pohledy jsem ještě neviděla!!

Ale jak jsem psala, od listopadu budu nejspíš doma, teď jen chci splnit všechny závazky co jsem kde nasmlouvala a pak už budu domaaaaa

Musím se ještě domluvit s přítelem, páč měl domlouvat sklípek a nevím jak to dopadlo. Kdyby to nedopadlo lépe pro mě. Měla bych den dovolené navíc, takhle mám jen 4 dny a to bych nemohla být celý týden doma, ale musela bych na jeden den do práce :-(

Takže uvidím jak to dopadne…

už se těším na válení :-) jen jsem na trní s těma vycházkama, ale doktrorka vypadá rozumně tak to snad vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 11:31

Ahojky holky,

tak jsem se vrátila od MUDr. a krk prý dobrý, jen mě trošku trápí ještě ten kašel. Chtěla mě nechat ještě týden doma, ale já jsem jí řekla, že mám spoustu zařizování v práci, tak koukala jako jaké zařizování?? TAk jsem jí vysvětlila svůj problém se šéfem tak mi poradila, ať teda vážně dojdu na gyndu a nechám si napsat neschopenku.

Na gyndu jsem volala zda mohu přijít nějaké odpoledne, zda má doktorka volno, ale bohužel nemá protože zastupuje jiného gyn. :-( ale řekla mi sestra, že neschopenku my dají a na vycházkách se domluvíme, že nebudu domácí vězeň :-)) to zní optimisticky :-) :-)
Ať už je 21.!! Ať už je 21.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.10.10 12:34

Luczo to uteče jako voda neboj :lol: :lol:

Jinak inspirace pro dnešní den, vytáhla jsem z mrazáku holandský řízky, neměla jsem strouhanku (je to tu jak u snědenýho krámu) tak jsem je obalila v těstíčku a taky mňamka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 13:23

No jasně, taky parááááda… Těstíčka miluju :pankac: :pankac: Já řízky obaluji i v corn flekách…rozdítím ja na maděru a obalím to jako nor. trojobal a dám normálka smažit… Doma se potom mohou užrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.10.10 13:46

Páni, tady se vaří:-) Já bych měla nápady na vaření, ale pro změnu to neumím:-) Naštěstí to umí manžel a kuchařky ve VaK Pce :-)

A zimu fakt do města neeeee. Na hory, co hrdlo ráčí, ale ve městě mě fakt nebaví, nearada na sebe vrstvím oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.10.10 20:24

Háá, tak inspiraci na vaření teda taky uvítám, hlavně pro to malý hladový hádě :lol: ale zkoušela jsem předevčírem svíčkovou mez mlíka a měla úspěch, zblajzla to všechno jako nic, až jsem koukala :lol:
Takže kdybyste věděly cokoli, kde se nepoužívá mlíko, máslo a ostatní mléčný výrobky, budu moc vděčná ;) No a nebo holt budu experimentovat s náhražkama.

Panuško, nejhůř vezmu Terču na záda a bude taky dobře :D sáně nesáně :D Jo mmchdem podařilo se mě koupit sandálky ve zdravotnickejch potřebách, ale ne ve Smilovce, ale na 17.listopadu, navíc byla paní moc milá a Terča už má č.21 :D

Luczo: Tak to je paráda, však ono to půjde a ne že ne, jak s neschopenkou, tak s aktivitama :D

Ahojda Petite, takže taky žádný patlaní s vařením, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 21:06

Proč když mi dá někdo ultimo že dané jídlo nesmí obsahovat určitou surovinu tak mě napadá jen jídlo zrovna s tou konkrétní surovinou??? :think: :think:

Já si dnes k večeři přichystala zastřené vejce a opečený párek … mňaaam :-)

A pak hrozně ráda vařím z listového těsta…dá se s ním pracovat na hodně způsobů… nejraději dělám listová jablíčka s překvapením - čtvereček lis.těsta a na něj dám různé směsy (z párku a kečupu, či s hořticí, se zeleninou, sýrové, atd.) co vás prostě napadne, pak spojím protilehlé konce a udělám jako lístečky a potřu vejcem, naskládám na plech a při 180°C dám péct… také mňamka … a je to rychlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.10.10 23:51

Luczo, tak to je klasika, já si taky nikdy nemůžu vzpomenout na něco kloudnýho :lol:

To s tím listovým těstem vypadá OK, s malou obměnou, by to mohla i mrňavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová