Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
11.10.10 20:27

holky potřebuju poradit - chtěla bych nechat vyfotit nás s Veruš (rodinu) u profi foťáka. Už mě nějak nebaví pořád škemrat ať mě s ní někdo vyfotí o celé rodině ani nemluvím :lol: :lol:

Tak moje představa -jednoduché ale pěkné fotky, žádné dítě posazené ve starém kufru, navlečené do starého oblečení apod. Prostě jen klasický hezký portrét - více fotek. A teď baby raďte kam v Pardubkách - vím o kulatém rohu, ale stránky fotografa mě nějak nepřesvědčily, i když je to na domlluvě. Pak sladkovského (ale to je ten starý kufr - to ne-e) a pak už nevím. Tak sem s tipama :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.10.10 11:26

Ahojda všem…
moooc se omlouvám,že jsem tady tak dlouho nebyla…ale normálně nestíhám…malej spí jen když je v kočárku,takže víceméně trávim dny doma..dneska ne,páč mi je venku zima a nechce se mi někde dlouho jezdit..malej má navíc rýmičku takže jsme radši doma..taky se mi podařilo dneska zaspat do školky :pankac: :pankac: :pankac: a pak když jsem tam dcerku dala tak jsem si všimla že je neučesaná a vzadu měla na hlavě z vlásků pěknej chumel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.10.10 11:28

Tam mělo být že trávim dny venku…

Panuš-já byla tenkrát ještě jako těhule u tho foťáka ve Sladkovskýho a mě se fotky moc líbily…ale každý má jiný vkus…ale každopádně tam chci ještě jednou zajíttaky s celou rodinkou :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.10 16:56
Panuška píše:
holky potřebuju poradit - chtěla bych nechat vyfotit nás s Veruš (rodinu) u profi foťáka. Už mě nějak nebaví pořád škemrat ať mě s ní někdo vyfotí o celé rodině ani nemluvím :lol: :lol:Tak moje představa -jednoduché ale pěkné fotky, žádné dítě posazené ve starém kufru, navlečené do starého oblečení apod. Prostě jen klasický hezký portrét - více fotek. A teď baby raďte kam v Pardubkách - vím o kulatém rohu, ale stránky fotografa mě nějak nepřesvědčily, i když je to na domlluvě. Pak sladkovského (ale to je ten starý kufr - to ne-e) a pak už nevím. Tak sem s tipama :jazyk: :jazyk:

My byli na kulatém rohu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.10.10 22:48

jahůdko a nemáš nějakou fotku? :mrgreen: no to je asi dost blbej dotaz co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
13.10.10 09:24

Ja myslim že ten kulatý roh je dobrý,dá se s nima domluvit a maj na tebe hoďku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 09:49
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 09:49
Očko píše:
Ja myslim že ten kulatý roh je dobrý,dá se s nima domluvit a maj na tebe hoďku… :mrgreen:

My tam byli snad 2h. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 09:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.10.10 12:43

Jahůdko díky, ta s tou kytkou je moc pěkná. Tak to asi zkusím tam a uvidíme na čem se domluvíme. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
13.10.10 14:07

Jahůdko: To jsou krásné fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.10 17:40

Díky, díky, máme pak další, ale jsou dost veliké a nechce se mi to zmenšovat a takhle se načítají dost dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.10.10 19:15

Téda Jahudko, to jsou fakt dobrý fotky, líbí ;) Já snad taky začnu uvažovat o tom nechat mrňousku vyprofifotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová