Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To udělám, samo mi do klína nic nespadne, stejně tak jsem našla práci v nemocnici..
Jenže nějak nevím KDY ty životopisy rozesílat, abych vychytala tu správnou dobu. Teď se mi to zdá ještě dost brzo ne?
Podle mě ne, co když třeba bude zrovna pak v tom březnu někdo odcházet do důchodu a sáhne po tvém životopisu? Je fakt, že netuším, kolik tak sester může posílat životopisy doktorům v ordinacích, aby zase nezapadl ![]()
No právě
Nerada bych to uspěchala, ale taky bych nechtěla tu správnou příležitost propásnout.
Petite Já bych to viděla s tím rozesíláním zhruba 3-4 měsíce předem. Dost času pro potenciálního zaměstnavatele i pro tebe
Držím palce.
Ahoj holky…tak hlasím že mam krásného kluka Šimona
…
narodil se 31.8 v 8:30, vaha 3280g, meril 51cm…rodili jsme v Chrudimi…no a nakonec jsme skoncili SC ![]()
porodnici v Chrudimi mohu jenom doporučit…supr personal, supr pristup, prijemne prostredi…mela jsem nakonec nadstandard, takze i klidek…2den po porodu jsem zacala trochu kojit a kdyz nas vcera propousteli tak nas chvalili ze plne kojim a maly pribiva… ![]()
juuu Tajanko obrovska gratulace!!
Takze jsi mela nejake komplikace u porodu? No hlavne, ze jste uz oba v poradku doma
A malej je nadhernej, ja uz chci takiiii ![]()
Holky, musim se do zitrka rozhodnout, jestli chci chodit na predporodni kurz do pardubicky nemocnice, anebo jestli pujdem na toto
Bohuzel je to ve stejny cas ![]()
Nebyla jste nektera na nekterem a nemuzete poradit?
Tajanko obrovská gratulace, ať se spolu dobře sžíváte a jde vám to jako po másle.
![]()
Tajo já byla na předporodním kurzu v pardubické porodnici - 1 hodina byla - kdy jet do porodnice, co s sebou a jak ot tam probíhá, druhá co se děje s miminkem po porodu a s tebou, třetí byla prohlídka porodních sálů a péče o miminko - ukázali nám tenkrát koupání skutečného mimča a já čučela jak puk
Nebylo to špatně, spíš kvůli obhlédnutí té porodnice a jak to tam chodí na to je to super.Co se týče péče, co si pořídit atd. to jsem měla načtené z netu.
![]()
Ale já jsem typ co nerad chodí to neznáma, takže pro mě to bylo super. ![]()
Tajanko moc gratuluju. Je škoda, že porod skončil SC, ale hlavně, že jste oba OK a že se ti podařilo se rozkojit. Tak ať vám Šimonek krásně roste.
Tajo bohužel neporadím, zkušenost nemám.
TAJANKO, obr gratulace k Šimonkovi a moooc zdravíčka a mlíčka. ![]()
taja píše:
juuu Tajanko obrovska gratulace!!Takze jsi mela nejake komplikace u porodu? No hlavne, ze jste uz oba v poradku doma
A malej je nadhernej, ja uz chci takiiii
Holky, musim se do zitrka rozhodnout, jestli chci chodit na predporodni kurz do pardubicky nemocnice, anebo jestli pujdem na toto
Bohuzel je to ve stejny cas
Nebyla jste nektera na nekterem a nemuzete poradit?
Byla jsem v nemocnici a sdobrý. Co jsem potřebovala vědět jsem se dozvěděla. Viděla sál, šestinedělí, takže jsem šla do známého.
Tajanko: Gratuluju. Pročpak nakonec SC? A nevíš, koho jsi měla u porodu?
Mě SC nejspíš čeká plánovaně, dítko má velmi, velmi špatnou polohu (napříč) a tak jsem zvědavá. A už jsem rozhodnutá jet do Chrudimi.
Tajanka píše:
Ahoj holky…tak hlasím že mam krásného kluka Šimona…
narodil se 31.8 v 8:30, vaha 3280g, meril 51cm…rodili jsme v Chrudimi…no a nakonec jsme skoncili SC
porodnici v Chrudimi mohu jenom doporučit…supr personal, supr pristup, prijemne prostredi…mela jsem nakonec nadstandard, takze i klidek…2den po porodu jsem zacala trochu kojit a kdyz nas vcera propousteli tak nas chvalili ze plne kojim a maly pribiva…
Tajanko, obrovská gratulace k Šimůnkovi!!!
S nostalgií vzpomínám na naše miminkovské časy
![]()
dekuju moc…je to zlaticko… ![]()
Flyingfrog: no porod nepostupoval…voda mi odtekla uz v pondeli v 17hod, tak jsme jely…tam nas rovnou vzali na sal a vypadalo to dobre…mela jsem asi 3cm…v 23hod mi pichli epidural…ale pak to nepostupovalo…leky do epiduralu muzes dostat jenom 3× coz jsem vycerpala asi v 5rano a porad jsem mela 3-4cm…pak uz jsem byla vycerpana…celou dobu jsem mela krizove bolesti…no a monitor co mi tocili se zhorsoval…nekdy rano (cas jsem uz nesledovala) jsem primari rekla ze chci Sc, desne jsem se bala o miminko a mela jsem strach ze uz nebudu mit silu na tlaceni a to jsem byla asi na 6cm
primar pak zhodnotil ze to asi jinak nepujde…sc delala Dr Konigova a primar asistoval…
pece v Chrudimi byla super, dnes jsme byli na vytazeni stehu…priste bych volila stejne ![]()
neboj vse bude v poradku…planovana SC je myslim mene rizikova…ja jsem se bala aby mimi nebylo uz moc nizko a neslo by to… ![]()
Tajanko: Tak to tedy nezávidím takový porod. Já uvidím, třeba se mi malá otočí, ale moc na to nesázím.
A tedy do Chrudimě pojedu, snad to budem v pohodě stíhat ![]()
Tajanko, i ode mě ooobrovská gratulace!!! Paráda a hlavně si to oba užívejte ![]()
A obligátní otázka.. jakpak chrupe? ![]()