Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
1.9.10 16:07

To udělám, samo mi do klína nic nespadne, stejně tak jsem našla práci v nemocnici..
Jenže nějak nevím KDY ty životopisy rozesílat, abych vychytala tu správnou dobu. Teď se mi to zdá ještě dost brzo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
1.9.10 16:34

Podle mě ne, co když třeba bude zrovna pak v tom březnu někdo odcházet do důchodu a sáhne po tvém životopisu? Je fakt, že netuším, kolik tak sester může posílat životopisy doktorům v ordinacích, aby zase nezapadl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.9.10 16:36

No právě :nevim: Nerada bych to uspěchala, ale taky bych nechtěla tu správnou příležitost propásnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.9.10 17:09

Petite Já bych to viděla s tím rozesíláním zhruba 3-4 měsíce předem. Dost času pro potenciálního zaměstnavatele i pro tebe :) Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
6.9.10 13:04

Ahoj holky…tak hlasím že mam krásného kluka Šimona :potlesk::lol: narodil se 31.8 v 8:30, vaha 3280g, meril 51cm…rodili jsme v Chrudimi…no a nakonec jsme skoncili SC :-?
porodnici v Chrudimi mohu jenom doporučit…supr personal, supr pristup, prijemne prostredi…mela jsem nakonec nadstandard, takze i klidek…2den po porodu jsem zacala trochu kojit a kdyz nas vcera propousteli tak nas chvalili ze plne kojim a maly pribiva… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
6.9.10 13:27

juuu Tajanko obrovska gratulace!! :-D Takze jsi mela nejake komplikace u porodu? No hlavne, ze jste uz oba v poradku doma :-D A malej je nadhernej, ja uz chci takiiii :mrgreen:

Holky, musim se do zitrka rozhodnout, jestli chci chodit na predporodni kurz do pardubicky nemocnice, anebo jestli pujdem na toto
Bohuzel je to ve stejny cas :-?
Nebyla jste nektera na nekterem a nemuzete poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.9.10 13:41

Tajanko obrovská gratulace, ať se spolu dobře sžíváte a jde vám to jako po másle. :kytka: :kytka:

Tajo já byla na předporodním kurzu v pardubické porodnici - 1 hodina byla - kdy jet do porodnice, co s sebou a jak ot tam probíhá, druhá co se děje s miminkem po porodu a s tebou, třetí byla prohlídka porodních sálů a péče o miminko - ukázali nám tenkrát koupání skutečného mimča a já čučela jak puk :lol: :lol: Nebylo to špatně, spíš kvůli obhlédnutí té porodnice a jak to tam chodí na to je to super.Co se týče péče, co si pořídit atd. to jsem měla načtené z netu. :lol: :lol:

Ale já jsem typ co nerad chodí to neznáma, takže pro mě to bylo super. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
6.9.10 14:17

Tajanko moc gratuluju. Je škoda, že porod skončil SC, ale hlavně, že jste oba OK a že se ti podařilo se rozkojit. Tak ať vám Šimonek krásně roste.

Tajo bohužel neporadím, zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.10 15:58

TAJANKO, obr gratulace k Šimonkovi a moooc zdravíčka a mlíčka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.10 15:59
taja píše:
juuu Tajanko obrovska gratulace!! :-D Takze jsi mela nejake komplikace u porodu? No hlavne, ze jste uz oba v poradku doma :-D A malej je nadhernej, ja uz chci takiiii :mrgreen:Holky, musim se do zitrka rozhodnout, jestli chci chodit na predporodni kurz do pardubicky nemocnice, anebo jestli pujdem na toto
Bohuzel je to ve stejny cas :-?
Nebyla jste nektera na nekterem a nemuzete poradit?

Byla jsem v nemocnici a sdobrý. Co jsem potřebovala vědět jsem se dozvěděla. Viděla sál, šestinedělí, takže jsem šla do známého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.9.10 19:24

Tajanko: Gratuluju. Pročpak nakonec SC? A nevíš, koho jsi měla u porodu?
Mě SC nejspíš čeká plánovaně, dítko má velmi, velmi špatnou polohu (napříč) a tak jsem zvědavá. A už jsem rozhodnutá jet do Chrudimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.9.10 20:37
Tajanka píše:
Ahoj holky…tak hlasím že mam krásného kluka Šimona :potlesk::lol: narodil se 31.8 v 8:30, vaha 3280g, meril 51cm…rodili jsme v Chrudimi…no a nakonec jsme skoncili SC :-?
porodnici v Chrudimi mohu jenom doporučit…supr personal, supr pristup, prijemne prostredi…mela jsem nakonec nadstandard, takze i klidek…2den po porodu jsem zacala trochu kojit a kdyz nas vcera propousteli tak nas chvalili ze plne kojim a maly pribiva… :palec:

Tajanko, obrovská gratulace k Šimůnkovi!!! :palec: :palec: :srdce: :palec: :palec: S nostalgií vzpomínám na naše miminkovské časy :-) :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
7.9.10 11:49

dekuju moc…je to zlaticko… :srdce:
Flyingfrog: no porod nepostupoval…voda mi odtekla uz v pondeli v 17hod, tak jsme jely…tam nas rovnou vzali na sal a vypadalo to dobre…mela jsem asi 3cm…v 23hod mi pichli epidural…ale pak to nepostupovalo…leky do epiduralu muzes dostat jenom 3× coz jsem vycerpala asi v 5rano a porad jsem mela 3-4cm…pak uz jsem byla vycerpana…celou dobu jsem mela krizove bolesti…no a monitor co mi tocili se zhorsoval…nekdy rano (cas jsem uz nesledovala) jsem primari rekla ze chci Sc, desne jsem se bala o miminko a mela jsem strach ze uz nebudu mit silu na tlaceni a to jsem byla asi na 6cm :-? primar pak zhodnotil ze to asi jinak nepujde…sc delala Dr Konigova a primar asistoval…
pece v Chrudimi byla super, dnes jsme byli na vytazeni stehu…priste bych volila stejne :-D

neboj vse bude v poradku…planovana SC je myslim mene rizikova…ja jsem se bala aby mimi nebylo uz moc nizko a neslo by to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
7.9.10 11:57

Tajanko: Tak to tedy nezávidím takový porod. Já uvidím, třeba se mi malá otočí, ale moc na to nesázím.

A tedy do Chrudimě pojedu, snad to budem v pohodě stíhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.9.10 16:16

Tajanko, i ode mě ooobrovská gratulace!!! Paráda a hlavně si to oba užívejte :palec:
A obligátní otázka.. jakpak chrupe? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová