Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak jsem byla na kontrole. Dítko je OK, jenže si usmyslelo, že lepší je hlava pod žebry a zadek bůhvíkde. No tak budu doufat, že se otočí. Já se KP bojím (no, ne že bych se císaře nebála taky) ![]()
FLYINGFROG, nechci tě strašit, ale KP se rodí v Picích SC, do přirozený nechtějí riskovat, co vím já.
Jahůdko: Vida, mně doktorka chrudimská (můj dr. má dovolenou, ale oni jsou na jednu ordinaci tři, takže jsem měla kam jít) říkala, že to bude záležet i na mně. Takže asi půjdu do Chrudimě.
Uvidím, jak se domluvím se svým doktorem. Mně se nelíbí ani KP ani císař, já bych fakt ráda hlavou vpřed.
Founik píše:
Tak už to vypadá, že budeme muset mít doma vždycky každou věc ve dvou exemplářích, jinak se T. nenají, nevyčistí(m) zuby, nenazuju boty atd atd .. začalo nám asi bezva období JÁ SAMA
Tak tohle období nám začalo už před víc než půl rokem a stále se nás drží. Dvě lžičky k obědu, dvakrát čištěné zuby, dvakrát umyté vlasy, obouvání bot 10 min (pak mě to přestane bavit a prostě je obuju i přes řev), oblíkání taky horor… Ale je fakt, že se některé věci dost rychle naučila.
Ahoj holky, hlásím se, že žijeme, ale nestíhám. Stěhujeme se z Pardubic, ale příští rok se snad zase vrátíme.
Koukám, že to tu pěkně ožilo.
To je moc dobře. Já se pokusím se častěji ukázat, ale nevím, jak to půjde. Teď je to dost bída.
Přikládám aktuální foto našich princezen ![]()
FlyingFrog: Neboj se nic, ještě je čas
a hlavně to dopadne dobře, držím palčáky! ![]()
PetiteFilette Tojo, výhody to má, ale zkouška trpělivosti je to taky nesmírná. Hlavně u jídla, kde zjistila, že patlat všude okolo lžičkou je největší zábava a když se dobře zapře, lítá jídlo z misky jedna dvě
To mi pak jde snad i pára z uší ![]()
Livo Ale ale, to jsou změny, a pročpak pryč? Tedy jestli to není vojenské tajemství
Holčiny jsou moooc krásný! ![]()
Livo krásný holčičky máte.
FlyingFrog snad se mimi umoudří. Pokud vím, tak Pce skutečně rodí KP jedině císařem. Zlatej Hradec na tohle. Ale taky moc záleží na velikosti mimi a jinejch věcech. Já měla kliku, že Eliška byla drobek.
Popelko: Hm, v tom případě asi dávám další PRO pro Chrudim, protože doktorka gynekoložka, u které jsem byla ve čtvrtek tam i pracuje jako porodní doktorka a říkala mi, že bude záležet na mně. A v nějaké diskuzi jsem navíc narazila na porod KP v Chrudimi.
Stejně ale hlavně budu doufat, že se otočí.
FlyingFrog: mne se mimi otočilo asi v 34/35tt. taky jsem se bala ze by chtelo na svet KP. to bych sla rovnou do SC. rodit KP my prijde vice rizikove pro mimi (kdyby bylo velke a hlavicka pak neprosla a pod). Sc ma taky rizika, ale prijde mi ze je spise rizikove pro matku, kuli tomu ze je to vlastne velka brisni operace…ale radeji bych si neco pretrpela ja, nez riskovat mimi. to je muj nazor ![]()
tak uvidis…ja jsem miminku domluvila ze preci nepoleze na svet prdylkou…a ono poslechlo… ![]()
Tajanko: No já se právě bojím, že mně už se neotočí, v tom 35. týdnu bylo hlavou dolů a najednou je hlavou nahoru a já jsem v 37. týdnu ![]()
Budu doufat, že se otočí, příčí se mi KP i císař.
Nakukuji, zda tu není nové mimčo a zatím nic.
Tak všem přeju hladké porody a zdravá miminka. ![]()
| Zatím nic, ale sázím, že Moni by už mohla mít holčičku u sebe |
U mě se rozhodně nic nechystá, si myslím, že budu ráda, když se narodí v termínu (nejspíš kvůli KP, pokud se neotočí mě přenášet stejně nenechají, i když diabetoložka by proti tomu nic neměla, páč dietu dodržuju).
ahojky, hlasim ze jsem taky porad 2v1
zatim to ani na porod nevypada, i kdyz uz mam CS 2 (konecne ne 0), ale dr. se zatim moc netvarila, ze by to melo prijit. kdybych prenasela tak 6.9. mam nastoupit do nemocnice na indukci (chrudim to ma takhle zavedene)
tak snad to pujde samo. ![]()