Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
9.8.10 10:26

jeee tak mi se na dovolenou chystáme v sobotu odjeeeeezd. Těším se jak malá ale mám pocit že za ten týden nestihnu to co bych chtěla. Jedem na 14 dní takže vše vyprat, sbalit, nakoupit jídlo pro malou. Teď jsem zjisila, že jsem ztratila papír kde jsem měla vypsané nějaké výlety na pěšo, na kolo, na hnusný počasí - takže znovu :zed: :zed: ale těším se těším, jen nevím jak to bude s tím počasím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.8.10 10:30

No tak nám počasí zkazilo dovolenou úplně. Povodně volají, musí se sloužit vlasti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.8.10 10:58

Petit manžel je hasič nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.8.10 13:25

Panuško Dyk máš celej tejden :lol: Nebo že by cestovní horečka? ;)

Holky, ale ty povodně, to je masakr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.8.10 13:29

no jo jsem na balení magor no :oops: :oops: nebalím tejden dopředu ale tak nějak už to v hlavě chystám a pořád mám pocit,ž e na něco zapomenu :lol: :lol: :lol: :lol:

Teď řeším pláštěnku, jestli jí i nekoupit gumáky protože začíná chodit a tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.8.10 13:36

Je fakt, že v tomhle máš výhodu, protože pak zapomeneš minimum věcí .. narozdíl ode mě :lol:
Jinak si myslim, že pláštěnka se hodí dycky a gumáčky taky, takže já bych do toho šla ;) :lol:

Mmchdem T. nám teď v sobotu u babičky chvilku i lezla ;) Jen s tím trávením zase potíže :( zítra jdem k Mudr na testy :( To je fakt na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.8.10 13:55

no to je pravda, že většinou fakt zapomínám jen blbosti :lol: :lol: holt to je o povaze. Radek taky bude balit v sobotu ráno a poleze mi tím straaašně na nervy protože bude vše hledat kde co má apod. :lol: :lol:

No tak super, dělá ohromný pokroky. My už zaznamenáváme první samostatné krůčky a je to děsná prča :lol: :lol: klátí se jak po 5 pivech ale za jednu ruku už chodí jak profík. Neměla bych jí sice asi vodit, ale je to rychlejší :lol: :lol:

No a s trávením pro tvé uklidnění, Veruš má tu pusu taky pořád olezlou - máznu kortikoidama a zlepší se to, když jí nedám žádné ovoce (čerstvé už mi stejně nechce jíst :roll: ) tak se to zhorší ale asi i tím jak to má omatlané na puse. Dnes jsme měli lečo a rajčata taky děs. Už nevím co bych jí měla vařit. :nevim: Do toho začíná bojkotovat obě svačiny dopolko i odpolko. Tak vymýšlím kdesi cosi sní pár lžiček a hotovo. Je vidě že hlad má, jedla by pořád jen rohlíky a piškoty. :nevim: takže taky veselo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.8.10 18:48
Popelka píše:
Petit manžel je hasič nebo tak něco?

Přítel je voják…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
9.8.10 18:50
Flyingfrog píše:
Moni: Doufám. Jdu zrovna v den, co má moje mamka narozeniny, tak to přeci nemůže být špatný den :-)

Když oni jsou dneska doktoři zvyklí na 4 nebo 5 kilové děti. Navíc, mě také už 3 týdny strašej s preemklampsií a přitom vím, že jí nemám. Vždycky všechny výsledky několikrát konzultuju s různými zdravotníky, a vím, že je mimi i já v pořádku.Dokonce mám prý také malou holčičku, podle odhadů, které navíc nejsou přesné něco přes 2800 gramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
9.8.10 19:40

Moni: No pochybuju, že můj doktor je zvyklý na 4-5kg děti :-) Já mu prostě věřím, tomuhle jo. Kdybych zůstala u své bývalé doktorky, tak bůhví, jak bych dopadla.
2800g mi nepřijde malá, kamarádka rodila kluka 2990 a to mi přišlo příjemně akorát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
9.8.10 20:18
Flyingfrog píše:
Moni: No pochybuju, že můj doktor je zvyklý na 4-5kg děti :-) Já mu prostě věřím, tomuhle jo. Kdybych zůstala u své bývalé doktorky, tak bůhví, jak bych dopadla.
2800g mi nepřijde malá, kamarádka rodila kluka 2990 a to mi přišlo příjemně akorát :-)

Všechno bude dobrý, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
10.8.10 16:02

Ahoj holky!
Tajanko, fotky mas hezky. A hlavne krasny brisko. Taky uz chci takovy velky! :mrgreen:

Founiku, ja si lamu hlavu, jak se jmenuje tvoje mala :think: Poldik je od Leopold, ale Leopolda neexistuje, neee :nevim: :mrgreen:

Jinak kapitolu porod v tehotenskych knizkach taky preskakuju, aspon zatim :lol:

Moni poradis mi ohledne Vrchlabi? Nebo napred obecne: od nejakeho tydne se nechodi na kontroly ke svemu gynekologovi, ale do porodnice (ze??). No a ta porodnice by asi mela byt ta, kde se clovek chysta rodit (nebo ne??). Odkdy a jak casto jsou tyhle kontroly v porodnici, a ty na ne Moni jezdis do toho Vrchlabi?? Ono je to prece jen kus cesty :wink: Omlouvam se, jestli se ptam nejak debilne :wink: Mam jeste par tydnu cas, ale tak nejak bych chtela vedet, jak to pak bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
10.8.10 18:13

ahojky, diky za pochvalu fotecek…manzilek se pekne u toho zapotil…prej neni modelka a byl takovej drevenej…ale dopadlo to super…

Flyingfrog neboj vse bude v poradku…musis myslet pozitivne… :palec:

taja taky se dockas takoveho briska…ja bych uz brala kdyby mimi chtelo uz ven…nejak ten cas plyne pomaleji… :-?

porod a poporodni peči jsem taky pri cteni preskocila (neco znam ze skoly), ale ted jsem to dohnala a precetla jsem si neco…vynechala jsem mozne komplikace…

taja taky jsem si myslela ze mne v nejakem tydnu gynekolozka prevede do nemocnice, ale uz jsem v 37+3 a porad do nemocnice nejdu. minuly a tenhle tyden ma moje dr. dovolenou tak chodim do G-medu…tam mi taky tocili i prvni monitor a pristi tyden jsem objednana znovu k moji dr. …a na monitoru se chci domluvit znovu v G-medu. chci rodit v chrudimi, tak chodit na monitor do pardubic mi prijde divne…a do chrudimi se bez auta nedostanu…a manzel dohani v praci resty aby mohol po porodu zustat se mnou doma…tak mne vozit do chrudimi nemuze… :-?

to jsem se zase rozepsala.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
10.8.10 19:50

tajo: Leopolda jméno samozřejmě existuje :-)

Tajanko: Ale tak pozitivní myšlení i mám. Nechodím tu ubulená nebo tak něco. Ale je fakt, že na „pozitivní myšlení“ se mi leckdy otvírá kudlička v kapse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
10.8.10 20:12

Ahojky Tajo, odpovím ti moc ráda. Do termínu porodu většinou chodíš ke své doktorce/rovi, to záleží na domluvě. Hlavně u každého dr. je to asi jiné. Pokud budeš potřebovat nějaké další vyšetření, můžeš jít do jakékoli nemocnice a samozřejmě i do toho Vrchlabí. Do poradny se jezdí většinou jednou za týden. Na monitory choď klidně do Pardubic, ale nenech se tam prosím tě, zblbnout, je tam jeden dr. který moc rád straší. Klidně do toho Vrchlabí jeď až na samotný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová