Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
25.7.10 10:42

Mudr. Švábová je trošku strašilka - nám dala peřinku jen proto, že Eli je KP a měla maličko uhnutou stříšku. Sama říkala, že široký by stačilo, ale přesto nám dala peřinku. A děti bere jenom v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.7.10 12:01

Já mám teda se Švábovou různé zkušenosti. S malou jsem tam chodila na kyčle, měla je OK, široké balení do 4 měs. Teď jsem tam byla s malou znova, protože pořád padá (je jí 2 a čtvrt) a tak divně behá. Bála jsem se, že se mi vysměje, ale hned věděla čím to je a ukázala nám civky.
Manžel tam chodil taky, v 25 se mu projevila artróza obou kolen, 1. stupně. Jemu řekla, že má smůlu, protože s tím nic dělat nejde, ať se smíří s tím, že ve 40ti bude potřebovat oboustranou endoprotézu (náhradu kloubů). Jiný lékař ve Vojenské nemocnici v Praze si na léčbu troufnul a řeší se to a pomáhá to.
Teď jsem u ní byla já s bolestma zad, napravila mě perfektně a napsala rehabilitaci. Ale jen jednou, takže mi to moc nepomohlo a cviky, co mi tam ukázali, jsem neměla šanci si zapamatovat, je toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.7.10 13:06

holky tak pardon tak to je asi jen v pondělí :oops:  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.7.10 15:51

Panuško-díky za tip,tak uvidím kam nakonec dorazim-tu Rokycanovku máme blíž,do nemocnice přes celé město…kolikrát mě přijde,že doktoři snad jednaj i podle toho zd jim padnete do oka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
25.7.10 17:52

Holky, já kyčle už také řešila s dětskou dr. (chci zkoušet bezplenkovku a malou nechávat hodně větrat), tak aby jí to neuškodilo právě na ty kyčle. Dr. mi doporučila právě MUDr. Korce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.7.10 18:33

Bezplenkovou metodu? Teda na to já bych neměla nervy. Byla jsem vyfluslá po porodu příšerným způsobem (omdlívala jsem vyčerpáním) a ještě abych hlídala tohle..z toho bych se asi zbláznila. Máš můj obdiv, pokud vám to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
25.7.10 18:34

Teda té bezplenkové se taky divim .. holt na tyhle věci máme jiný názor, tak to snad raděj ani nezačnu rozebírat, zbytečně bysme se mohly dostat někam, kam nechci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.7.10 19:32

No mě bezplenková metoda přišla taky super, ale jen do té doby než se malá narodila :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
26.7.10 00:14

Holky, uvidím, jak to bude, chci to zkusit pomalu a nenásilně, když to půjde, tak to půjde, když ne, zkusíme to později :wink: Určitě to nebudu hrotit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
26.7.10 00:19

Founi, hodně lidí má na bezplenkovku jiný názor, určitě se na nikoho proto nezlobím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
26.7.10 06:49

Moni: Držím pěsti z bezplenkovkou. Já o ní taky přemýšlím, ale uvidím no… Zatím jsem stejně za exota s látkovkama :-)

Holky, mám na vás dotaz: Neznáte některá schopného instalatéra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.7.10 09:24
Monika H. píše:
Founi, hodně lidí má na bezplenkovku jiný názor, určitě se na nikoho proto nezlobím 8-)

Moni, tak to je prima, bohužel je tu na eMiminu spousta mamin, které si zvolily alternativní cestu (což je v pořádku), ale neuznávají jiný názor, ba naopak považují jiný názor za naprosto zcestný až zvrácený. :-)

Jen takový dotaz .. ty asi moc necestuješ nebo tak viď? Já jen, že si bezplenkovou metodu v opačném případě nedovedu dost dobře představit. Nebo na to jsou nějaký fígle? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.7.10 09:28

Co se týče bezplenkovky, tak já teda nevím, ale ani u jednoho dítěte jsem nepoznala, že čůrá nebo se mu chce. Když začali kadit, tak to jsem poznala, ale je mi záhadou, jak ty maminky poznají čůrání. A cestování si teda taky neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.7.10 09:44

Flyingfrog: mam tady kontakt na jednoho instalatera, dela elektro, plyn, vodu a topeni (asi prace vseho druhu),před časem nam vyměnoval zasuvky v pokojičku (to zvladl), ale vice zkusenosti s nim nemame. jmenuje se tomaš dvořák, t.č. 603978484 a nebo email: tomas@kve.cz tak uvidis…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
26.7.10 10:31

Tajanko: A spokojení jste byli?
Kdyžtak si zapíšu, děkuju :-)

Holky, já třeba budu používat látkovky a každý se taky ptá „a co když někam pojedete“. No nevím, ale já nejezdím nikam sama, natož s dítětem. Jediné cesty, co absolvuju, jsou tak akorát do vedlejšího města k rodičům. Mně vždycky přijde, že lidi hledají důvody, proč to prostě nejde :-)
Navíc se mi nelíbí název alternativní matka. Alternativní jsou přeci i ty, které používají jednorázovky, rodit chtějí jen v porodnici a tak. Prostě je to jen jiná alternativa, kterou lze zvolit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová