Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12064
20.7.10 16:43

Ahojda holky, tak mám dětskou lékařku :dance: . Je to moc milá paní, má ráda dětičky a dělá homeopatii :palec:

Flyingfrog - i s cukrovkou můžeš rodit ve Vrchlabí :wink: . Pokud by tě to do Vrchlabí táhlo, objednej se na konzultaci, prohlídku porodnice… nebo kdybys chtěla něco vědět, tak mi písni. Kdyby tu nebylo Vrchlabí, tak rodím doma (holky, nenadávejte mi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
20.7.10 17:38

Moni: Já takhle daleko nepojedu :-) Asi přežiju ty Pardubice.
Každopádně já tě za rození doma bít nebudu, kdybych se nebála, tak bych rodila doma.
A jakou máš pediatru? Já si zařídila jednu poblíž, co bydlím. No snad bude dobrá (Ptáčková, je tu nějaká nová).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.7.10 19:37

Ptáčková je docela dobrá, chodila jsem k té před ní a od té utekla. Ale zastupuje mojí současnou dr. tak jsem u ní jednou byla na záskok. Je mladá pečlivá. Jen mi vadilo že před námi byly 2 děti a byly jsme tam hodinu :roll: ale mohla to být náhoda.

Chodí k ní i Founík tak ta vám možná napíše víc. :wink:

My máme Zavřelovou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
20.7.10 19:53

Já malou přihlásila k dr. Adámkový, ordinaci má za divadlem.

Flyingfrog - ještě mi na přirozený porod doporučovali Litomyšl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
20.7.10 19:55

MUDr. Ptáčkovou neznám, ale MUDr. Ptáček je můj zubař, a ten je výbornej :palec: , třeba jsou z rodiny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
20.7.10 19:59
Flyingfrog píše:
Co pak ovšem nasralo mě, když mi ta cukrovka vyšla :cert:
A fakt do nemocnice? Kamarádka taky byla v Milheimovce v laborce :think:
A ty jsi to vubec necekala? Mi se prave na ten test taky vubec nechtelo, nemela jsem zadny rizikovy faktory (vek, vaha, vyskyt v rodine…), ale pak jsem na netu cetla par pribehu, jak to mely holky, co to vubec necekaly, a zaclo mi to vrtat hlavou, a nakonec jsem radsi sla :nevim:
Jinak delaji to fakt i v nemocnici a bylo to na gynekologickem oddeleni. A cukrovku pry nemam :-D
Founik píše:
Tajo já se takhle chystala celý těhotenství chodit někam cvičit :lol: respektive na začátku jsem nemohla a pak jsem měla moc práce v práci a když už bylo ped porodem, tak jsem si říkala, že to snad už raději ne :lol:
Tak doufam, ze tak neskoncim, zatim k tomu smeruju :mrgreen: Ted pojedem na dovcu s pritelem, pak budu tyden v Pardubkach, to cvico asi jeste odlozim, pak tyden dovca s mamkou, a pak uz pomalu konec prazdnin… :lol:
Panuška píše:
Jsem takový blázen že když už je moc dlouhé léto tak se hrozně těším na zimu až na sebe právě navlíknu tu cibuli. a v zimě zase naopak. takže buď věčně nespokojená a nebo věčně se těšící na to další období jak se to veme. Jen teda podzim nemusím. :poblion:
Tak to mam uplne stejne s tim tesenim se na dalsi obdobi :mrgreen: Ja mam teda rada uplne vsechny vcetne podzimu, ale vsechny jsou na me dlouhe. Brala bych, kdyby se vsechny prostridaly trikrat do roka, takze by kazdy trvalo mesic a pak zmena :mrgreen: No a nebo mam mozna takovou debilni povahu, ze by mi to nepomohlo, protoze se mi casto stava, ze se vic tesim na budoucnost nez ziju pritomnosti :-?

Moni ja bych predbezne chtela do Vrchlabi, kdyby to slo :-D Ty uz jsi tam domluvena? Ja to mam jeste celkem daleko a nemam domysleny, jak by se to realne provedlo (=kdo by se mnou travil dny kolem terminu v Krkonosich :mrgreen: ), zatim jsem o tom jen neco nacetla a z „klasicke“ porodnice mam trochu hruzu… No ja a doktori mame obecne komplikovany vztah :-? :lol: Ty mas v planu tam dojet, anebo planujes hezkou dovolenou :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
20.7.10 20:29

Tajo, také si s doktory nerozumíme :lol: . Do Vrchlabí to mám dvě hodinky pohodové jízdy, pojedu až budu rodit. Je to prý v pohodě. Do Vrchlabí prý jeli i z Budějovic a stihli to. Navíc, pokud by se malé chtělo ven po cestě, jsem trochu poučená co a jak :-) . Včera jsem se byla už domluvit na porodu, to ce je v jiných nemocnicích kolikrát nemyslitelné, je ve Vrchlabí standardem. Doporučuju určitě Vrchlabí navštívit a podívat se do porodnice, také Škola rodičů (pořádá jí pa Konvalinová) mi hodně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
20.7.10 20:36

Ahoj,koukám že se to tady rozjelo…

k té porodnici-já rodila přednecelým měsícem v Pardubkách a nestěžuju si..sestry pro mimča jsou úžasný-až teda ne jednu a totéž jsemměla i u sester pro nás…a měla jsem nadstandart,takže pohoda!!!ani jsem o něj nežádala ale když mě převáželi ze sálu,tak se sestra ptala zda bych nechtěla jednolůžák,tak jsem hned souhlasila..a můžu říct že jsem udělala dobře!jelikož jsem nemohla moc sedět a představa že za mnou přijde návštěva a já budu muset jít na chodbu byla děsivá…a navíc manža a dcerka tam se mnou mohli být dýl než normál,takže jedině doporučuju!

jinak k Adámkový jsem chodila jako dítě,teď máme ale doktorku v Polabinách a je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.7.10 20:39

jojo ptáček a ptáčková jsou manželé. K ptáčkovi jsem teď chtěla přejít ale má plno :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
20.7.10 20:53
Monika H. píše:
Tajo, také si s doktory nerozumíme :lol: . Do Vrchlabí to mám dvě hodinky pohodové jízdy, pojedu až budu rodit. Je to prý v pohodě. Do Vrchlabí prý jeli i z Budějovic a stihli to. Navíc, pokud by se malé chtělo ven po cestě, jsem trochu poučená co a jak :-) . Včera jsem se byla už domluvit na porodu, to ce je v jiných nemocnicích kolikrát nemyslitelné, je ve Vrchlabí standardem. Doporučuju určitě Vrchlabí navštívit a podívat se do porodnice, také Škola rodičů (pořádá jí pa Konvalinová) mi hodně dala.
Ono z Pardubic je to asi OK, ale pritel bude pracovat v Praze, takze kdyby byl v praci, tak by musel napred dojet sem, a pak odsud se mnou do Vrchlabi… a to uz je na me malicko komplikovane :mrgreen: A jinak me asi nema moc kdo odvezt.

Ja bych teoreticky mohla jit porodnici okouknout uz ted, zitra vyrazime do Krkonos :mrgreen: Ale nevim, jestli na to neni brzo :nevim:

A prosimte, ta Skola rodicu, to je jednorazovy kurz, nebo nejaka serie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
20.7.10 21:17

Tajo, kdy rodíš? Posílám odkaz na porodnici

http://www.nemocnice.vrchlabi.cz/oddnew.php?…

Škola rodičů probíhá 2 odpoledne v měsíci. Myslím, že na porodnici se podívat můžeš už teď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
20.7.10 23:39

Tady to frčí ta diskuze. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
21.7.10 07:18

Panuško: Původně tam byla Válová a na tu jsem četla samou chválu, vida. Já hlavně volila doktora, aby byl relativně blízko a kolegyni v práci tam chodí syn (sice už velikej, ale doporučila mi ji).

Moni: Když já budu rodit poprvé a tak trochu mám strach, že to za a) nepoznám a za b) že i když poznám, tak bych to tam nestihla.
Holt zkusím ty Pardubice a při nejhorším další dítě bych rodila jinde.
Litomyšl už je blíž, tak se na porodnici mrknu aspoň na netu.

tajo: Nečekala jsem cukrovku. Jediný rizikový faktor jsem měla věk, jak jsem pak zjistila. O cukrovkách II. typu jsem se dočítala, že to není rizikový faktor pro tohle. No bába ji měla a pak jsem se dočetla, že někde se to jako rizikový faktor bere. A musím říct, že mi nebylo prostě NIC a pak si zavolám o výsledky a málem mě švihlo, měla jsem je docela vysoké. Ale jsem zatím jen na dietě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.7.10 08:21

Já jsem teda o Vrchlabí taky uvažovala, ale nakonec jsem to přehodnotila na HK a jsem ráda, protože moc nechybělo a rodila jsem po cestě v Opatovicích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.7.10 09:14

Flyingfrog vidíš a mě Válová absolutně nesedla. Musela jsem z ní vše tahat, malá nepřibírala a ona mi ani nebyla schopná ne převážní říct jestli už je to dobrý nebo ne. Vždycky jí vyšetřila a kdybych se já neptala tak mi snad ani nic neřekne. To mi vadilo nejvíc. :nevim:

No tak já bych to do vrchlabí asi stihla, jela jsem po prasknutí vody takže relativně v pohodě. :lol: :lol: ale jako prvorodička bych se asi i tak bála že to nestihnu :lol: :lol: A jako druhorodička si budu říkat, že to bude rychlejší a taky to nestihnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová