Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
14.7.10 21:19

jojo momentálně v bazénku u domku u mamky. Ale už mě to přestává bavit, myslela jsem si jak budem jezdit po výletech a bude změna a když už x-tý den ráno jsme doma pak na chvíli k bazénku spánek doma a odpolko na chvíli ven tak nic moc :-(

A dle předpovědi to má trvat dál takže jak budem zpátky v pardubkách tak to asi cihelna jistí a budem tam naložený od rána :nevim: co jiného v tomhle počasí. Na hřiště je to o život navíc tam žádné děti nejsou protože jsou všichni u vody :lol: :lol: a tudíž nuda. :lol: :lol:

Mohly bychom Jani někdy prubnout na celý den ten hradec. Ať máme nějakou změnu. Prostě budem objíždět různá koupálka, jestli nás holky svezete :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 21:20

Jahůdko nedivím se ti, když byla loni Terča takhle malá, taky jsem s ní moc do vedra nechodila, bych si přivezla v kočáře pečenáče :lol:

Já jen, jestli je ještě nějaká jiná zajímavější možnost než Cihelna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 21:23

Leni, jasná páčka, auto máme dostatečně velký :lol: Jsem docela zvědavá jaký to tam je .. zatím jsem slyšela chválu.
Já jedu zítra na celý den na chajdu - bolest v krku přišla stejně rychle jako odešla, asi klimoška nebo nevim - a budeme si lebedit tam, já v řece a Terča v bazénku a večer zase dom.

Ale taky už mě to trošku štve, že se nedá na nějakej vejlet .. chtělo by to zmizet do hor!! Začnu nad tím asi reálně uvažovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.7.10 21:24

Jani sama jsem v koncích maximálně mě napadá pustit holky na tobogán :lol: :lol: :lol: :lol:

Jahů já loni nemohla ven i když bylo 25 Veruš se přehřejvala a příšerně ječela. V kočáře jsme byli extrémně odstrojení až kolikrát některé babky říkaly, že řve protože je jí zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 21:43

Leňule, tak víš co, sbalíme holky, já zařídím Špindl a tradááááá :lol: :lol: :lol: 27 stupnu už je lepší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.7.10 21:47

taky už mě napadlo prchnout na hory, jen nevím co na to náš tatínek když jsme teď byly týden pryč a zase bychom mu pláchly :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 22:00

Já to vím uplně přesně .. VŮBEC BY SE MU TO NELÍBILO :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.7.10 22:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasnovidka jak višitá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.7.10 08:04

My teda sedíme většinou doma a přežíváme, protože sama si se dvěma na koupalko netroufnu. Mikulášek je vodní typ a Eliška naopak, tak bych se asi musela rozkrájet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.7.10 08:13

Popelko Fakt? Teda, Eli neví o co přichází :o)) Ale třeba se to časem změní, i takový případy jsou .. viď Panuško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.7.10 10:08

jojo Popelko nevzdávala bych to. Naše malá byla doma ve vaně spokojená ale žádný velký cákal to nikdy nebyl. Na plavču měla období kdy jsem myslela že skončíme, protože před potopením udělala takovej ksicht a po vynoření řev že to bylo děsný. No vydržela jsem ještě jeden kurz protože tam byly príma holky. A najednou jak mávnutím kouzelného proutku se do vody těší je tam jak prdlouš a potopí se procokoliv. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.7.10 12:08

Panuško to byl Mikula stejný…potápět ani za nic a teď na to přišel. Jenže Eli je cíťa a je to na ní studený. Když si namočí nohy, tak dobrý, ale jak se jí dostane voda na zadeček, tak je cirkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
16.7.10 07:52

Ahoj holky,
ja uz jsem tak napul z Pardubic (stehovani z Brna do Pardubic prave probiha :mrgreen: ). Tak jsem se chtela zeptat, jestli se k vam muzu pridat :wink:
A rovnou jsem vas chtela poprosit, jestli byste mi neporadili nejakeho mistniho dobreho gynekologa (anebo aspon odstrasujici tipy, ke kterym fakt nee :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.7.10 09:16

Ahoj Tajo, vítám tě v Pardubicích.
Co se týče gynekologů, tak za mě Mudr. Dobrkovský ANO, Mudr. Lotko z Gmedu NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
16.7.10 09:34

Ahoj Tajo, co tě do Pardubek z Brna zaválo? ať se ti líbí. A kam se vlastně konkrétně stěhujete?

Jinak za mě taky Dobrkovský ano. Odstrašující případy neznám, taky tu nejsem tak dlouho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová