Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popelko a Panusko dekuju za rady ![]()
Ja jsem puvodem z pardubickeho kraje, v Brne studuju. Pritel ted chce pracovat v Praze, tak jsme se dohodli na Pardubicich jako na kompromisu (do Prahy se mi nechtelo, on muze odsud relativne dobre dojizdet a ja mam pobliz rodinu (40 minut autem))… Jo a taky mam v Pardubicich babicku
V rijnu se mi narodi prvni prcek a ja s nim nechtela byt sama v Praze…
Jinak stehujeme se konkretne na Dubinu ![]()
Neslysely jste nahodou neco o MUDr. Maixnerove ?
Ahoj, jsem taky z Pardubic, ale zatím ve fázi snažení. Je tu někdo takový??
Ha vida, Pardubice
Že bych se k vám taky přidala?:-)
Jsem tedy původem Chrudimák, ale od svatby bydlíme tady (Višňovka). Můžu se přidat?
tajo: Mně manželova ségra doporučovala taky dva gynekology, tak se podívám, jakže se to jmenují, pokud jsem to nevyhodila. Páč svého mám v Chrudimi.
ahoj, teda ty se máš, že už jsi v očekávání:) super! já se teprve připravuju:)
Flyingfrog píše:tajo: Mně manželova ségra doporučovala taky dva gynekology, tak se podívám, jakže se to jmenují, pokud jsem to nevyhodila. Páč svého mám v Chrudimi.To budes moc hodna
Holky jen se přidejte čím víc tím líp.
Jinak ani nevím myslím, že tu žádná snažilka není ale to přeci neva. A třeba se brzy někdo přidá. Já si nad tím tak v duchu dumám. No ještě musím nějak zařídit aby dumal i taťka
![]()
Tak aspoň od vás pochytám cenné rady:) koukám, že tady hodně máte holčičky, jak se vám to podařilo. Náhoda, nebo jste pro to něco málo dělaly??
Panuška píše:
Holky jen se přidejte čím víc tím líp.Jinak ani nevím myslím, že tu žádná snažilka není ale to přeci neva. A třeba se brzy někdo přidá. Já si nad tím tak v duchu dumám. No ještě musím nějak zařídit aby dumal i taťka
![]()
My už jsme dodumali ![]()
POPELKO, ty čekáš třetí????? Mě manžel pořád ukecává, ale já mám splněno.
Jinak vítám nové tváře z Pardubic.
Chtělo by to nějaký srazík, ale až poleví ta vedra, ať se poznáme osobně. Co vy na to?
Jahůdko nestraš. Ty 2 raraši mi bohatě stačí. Já tím myslela, že už jsme s plozením skončili, tudíž už jsme dodumali.
Jahůdko: tak to děkuju:) strašně si přeju holčičku, tak vyzvýdám rady a tipy:)