Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14093
21.7.10 10:04

Já asi zůstanu v těch Pcích. HK sice na dojezd není daleko, ale nějak mě neláká no :-)

Panuško: Klidně nemusela sednout, já sice četla dobré ohlasy, ale je spousta lidí, co o stránkách známýlékař neví a nebo prostě nikde svůj názor nenapíší.
Moje mamka když uvažovala o mojí pediatře, tak vlastně si nikde taky nestěžovala, ale jaksi madame doktora mě jako malou nechala přechodit zápal plic, protože ho nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
21.7.10 18:08

Holky, to víte, že byste to stihly, je to hodně o psychice, ovšem to si povíme v srpnu, jo? Zatím tady akorát tak teoretizuju :lol:

Holky, k těm stránkám známý lékař - berte to všechno s rezervou, hlavně ty negativní anonymní!!! komentáře. Jako příklad můžu uvézt MUDr. Veselou, gynekoložku, tam mi to přijde při nejmenším likvidační. Chodila jsem k ní 10 let a v žádném případě nemůžu potvrdit nic z negativních v některých případech až útočných komentářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
21.7.10 20:54

Ahojky…objevila jsme pardubickou diskusy a jsem rada ze jsem neco tady nasla… zatim jsem zkousela tady rozjet par temat, ale reakce byli minimalni…tak jsem rada ze jsem objevila neco rozjete…doufam ze se muzu trochu na vasich zkusenosteh prizivit… :lol:

mam 5tt do terminu porodu a PORAD SEDIM NA NETU A JESTE HLEDAM VECI CO NEVIM A CO NEMAM…jeste ze net existuje… :potlesk:

na gyndu chodim k Dr. Lucké a jsem moc spokojena…sla jsem k ni s tym ze jsem vysadila prasky a doufala jsem ze v tehu bude super…to se mi zatim splnilo…

rodit chci v Chrudimi…na pardubice nemam moc dobre reference…i kdyz jsem sestra a donedavna jsem pracovala na chire v pardubicich (s vyhledem na porodnici), tak se mi do pardubicke nemocnice nechce…mam info od kolegyn ze tady maji zdravotni personal a cizinky (jsem slovenka) jine zachazeni a ne prijemne… :zed:
stacil mi pristup na ambulanci kdyz jsem byla na prvotrimestralnim screeningu (ultrazvuk+odbery na vrozene vady)… :twisted: mela jsem chut odejit…pak ve 20tt na velkem ultrazvuku to bylo lepsi, protoze jsem zavolala sefove do prace a domluvila jsem si protekci(aby manzel nemusel se mnou cekat 3-4hodiny nez se mi budou venovat)…a ta desna sestra byla jako vymenena 8-o
takze preferuju chrudim…uvidime kam dojedu :lol:

jinak momentalne hledam detskeho lekare…potrebovala bych nekoho kde neni problem zaparkovat a nebo dojet MHD…ted jeste bydlime v centru, ale pristi rok by jsme se meli stehovat do svitkova, takze abych dojela busem kdyby nebylo auto k dispozici…byla bych rada za zkusenosti…na dr Ptačkovou jsem koukala…zaujalo mne ze ma internetove stranky :-)

diky moc za rady a zkusenosti. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.7.10 21:29

Ahoj Tajanko, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
21.7.10 21:34

Ahojda Tajanko, tak ze Svítkova jsem se akorát odstěhovala :lol: Ve Svítkově je MUDr. Cupalová, chodila jsem k ní jako dítě, má ráda dětičky a docela si jí maminky chválí. Často dělá i víc než musí, jen asi brzy půjde do důchodu.
Také chodím k MUDr. Lucké, přešla jsem k ní, stejně jako ty, těsně před těhu :lol:, když jsme mluvily o porodnicích, tak také doporučovala Chrudim.

Co se týče pardub.nem., tak tam chodím jenom jako dárce krve, pokud by mi něco bylo, nepůjdu tam. Dcera mamčiny kamarádky tam pracuje, a když se tam objeví někdo známý, hned se všude ví o tom proč tam je, s čím tam je a jak to s ním vypadá…, zkrátka lékařské tajemství a diskrétnost na bodu mrazu, a to mi vadí. V Chrudimi jsem byla s přítelem na pohotovosti (narazil si žebra) a byli tam moc milí, ochotní…, takže, když mi něco bude, půjdu tam.

Omlouvám se za román, ale kratší mi to nějak nešlo napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
21.7.10 21:38

No, já kdybych měla hodnotit Chrudimskou nemocnici podle svých zkušeností, tak tam nepáchnu. Bohužel jsem tam musela kdysi dvakrát na pohotovost a to zacházení teda nic moc.

Kdysi jsem byla na pohotovosti v Pcích a super jednání. Manžel chodí dávat krev i plazmu do Pcí a je spokojený.

Je vidět, že je to hodně o lidech :-)
Kamarádka, co je teď na porodním, tak si nestěžuje a to je holka celkem od rány, tak fakt nevím no.
Kdybych měla jistotu, že v Chrudimi bude sloužit zrovinka můj gynekolog, tak jedu tam :-) Páč je perfektní :-)

Moni: Já ty reakce na známém lékaři beru s rezervou. Nejvíc mě dostala nedoporučující reakce jedné husy, co si na doktora neumí sehnat kontakt a tak mu tam dá špatné hodnocení. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.7.10 21:53

Ahoj Tajanko, my chodíme do Polabin k Mudr. Jandové a naproti je Mudr. Madejová a lidi si chválí obě. Já jsem s Mudr. Jandovou spokojená, šla jsem k ní na doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.7.10 21:57

Tajanko vítej. :mavam: Já mám dětskou MUDr. Zavřelovou sídlí v centru ve sladkovskýho a jsem spokojená. Je příjemná, ochotná a vždy vše vysvětlí. Malá už několikrát marodila s průduškama a kolikrát mi poradila i po telefonu. Ale to beru, že by mělo fungovat běžně. :nevim:

Holky jen takové upozornění na chrudim - pokud byste se některá chystala rodit dřív tak na dřív narozená mimča tam nejsou zařízení a pak to doopadá že maminka tam zůstane a mimčo jí převezou do Pardubek. Upozorňovali nás na to na předporodním kurzu. Takže pokud dřív tak raději do Pardubek.

Jinak je to podle mě tak jak píše flyingfrog - všude je to o lidech. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
21.7.10 22:17

Vidíte to holky, každá máme své zkušenosti :lol: . Já se hodně upnula na to Vrchlabí, jinak si to ani neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.7.10 23:38

Holky, hlavně ať jsou porody bez komplikací a mimča zdravá. Pár dní to tam přežijete a pak už budete ve svém. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
22.7.10 08:47
Jahůdka píše:
Holky, hlavně ať jsou porody bez komplikací a mimča zdravá. Pár dní to tam přežijete a pak už budete ve svém. :nevim: :nevim:

Máš recht :-)

Já fakt uvidím, když bude víkend a bude sloužit můj milý Pavelka, tak Chrudim, když všední den tak Pce. A je fakt, že manžel by to za mnou měl kousek do Pcí, páč kus nemocnice vidím z okna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.7.10 09:49

ahojky…je pravda že je vše o lidech…o MuDr cupalove ve svitkove vim, ale prave to že už je starší a asi brzo pujde do důchodu mne odrazuje.
to že je chrudim menší nemocnice a není vybavena pro předčasne narozene miminka jsem vedela, kamaradka delala na novorozencich…proto mel manžel nařízeno kdybych rodila brzo tak že jedeme do HK…aby se nedivil…manžel akorát má strach, že kdyby to na mne přišlo přes den tak cesta do chrudimi se protáhne (kuli doprave)…ale ja jsem zatím v klidu…rozhodnu se asi podle situace :-D
pediatra zatim reším tak že vybirám lokalitu kde ma mit ordinaci…napr do polabin ze svitkova neni problem autem, ale kdybych musela MHD tak musim nekde v centru prestupovat a s kocarkem v pardubicich??? to asi radeji ne :zed:
jsem moc rada za reakce, diky moc…a preji hezky (i když asi zase tropicky den) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.7.10 09:57

Tajanko jezdím MHD běžně, auto pro sebe nemám. Taky jsem volila dr. blízko ale pak jsem změnila nebylo moc z koho vybírat blízko té první. Takže jezdím do města, sice nepřestupuju, ale v podstatě je to asi jedno. I kdybych měla jet na druhý konec města.

Jinak já jsem s MHD spokojená. S kočárem lidi docela pomáhaj (taky ne vždy to je jasný) a od nás jezdí hodně ty nízkopodlažní. Jen je pravda, že dopravní systém- myslím to kudy linky jezdí, je v Pardubkách opravdu zarážející. Taková linka č. 6 mě fakt baví. Jezdí od nás do Ohrazenic. Mám kamarádku v Polabinách a tak s ní někdy jezdím a to je okružní jízda jak blázen. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.7.10 15:28

Tajanko taky jezdím MHD docela běžně větší problém jsem snad ještě neměla. Ale je pravda,že jsem hodně často jezdila radši se šátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.7.10 15:46

Flyingfrog, kde bydlíš? Já to mám do nemocnice max. 10 min pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová