Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Achojky Holky ![]()
Tak se zase hlásím
Přitel měl dovolenou tak sme se bylo podivat v Tom DinoParku a je tam vážně krásne Natuška byla nadšena
Přespali sme u kamaradky ktera má mesíčního chlapečka
Jinak Natuška už leze,staví se a začína se vztekat
Takže někdy mám co dělat abych ji uhlidala
ve čtvrtek jdeme k neurologovi tak jsem zvedavá jestli už nas propusti ![]()
Founik : Jj chodili sme se kupat na cihelnu
nebo mela Natuš bazenek na balkone.
Mějte se moc kráááááásne
![]()
Founi naštěstí máme relativně každý možnost výběru, a každý ať si vybere tak jak je mu milé
Cestuju relativně hodně, všude tedy jezdím autem, jsem i dost pracovně vytížená. Když s malou někam pojedeme, tak jí dám prostě plínku. Jakmile se probudí, zastavím, dám jí možnost vyprázdnit se a zase pojedeme dál, když se zastavit nestihne, plínku hned vyměním.
Přesně jak píšeš, a to je na tom přece super! ![]()
Jo takhle, takže kombinace, tak to smysl dává.
Ahoj holky
Tak ja uz jsem v Pardubicich, v Krknosich nebylo nic moc, skoda, ze se nam zrovna zkazilo pocasi… byla dost zima
Uz se tu pomalu zacinam zorientovavat, uz trefim do knihovny! ![]()
Jee Tajanko ty mas legracni nick ![]()
Jasminku Prima, takže až nebudeme vědět kam na výlet, vyrazíme do Plzně
A jak je to velký? Písni kdyžtak nějaký bližší info prosím.
taja To jste chytli fakt snad nejhorší počasí za celý prázdiny?! A kdepak jste byli v Krkonoších? My se znovu chystáme v září.
Tajo:
docela podobný…mam to z jedné moji oblíbené knihy
, tam se hlavní hrdinka jenovala Tajanka… no a od té doby jsem Tajanka taky ![]()
dnes jdeme k profi fotografce nafotit par tehu foteček s bříškem…jsem zvedava co vytvoříme ![]()
Tajanka píše:
Jee Tajanko ty mas legracni nick
Tajo:
docela podobný…mam to z jedné moji oblíbené knihy
, tam se hlavní hrdinka jenovala Tajanka… no a od té doby jsem Tajanka taky ![]()
Můžu se zeptat, kam jdete na focení? Já o tom pořád přemýšlím, ale vůbec netuším, kdo tady fotí ![]()
Flyingfrog: ja jsem se dlouho rozmyslela, ale nakonec jdeme do interfoto ( http://www.interfoto.cz/…tografie.htm )je to na rohu sladkovskeho a tridy miru. puvodne jsem chtela za jednou supr fotografkou do vysokeho myta, ale vzdala jsem to.delsi cesty mi uz nedelaji dobre a jit tam ted na foceni a jeste za tyden pro foto
to uz ne…
tady delaji krasne detske foto…ale moc tehu fotek nemaji z zverejneni (maminky nedavaji souhlas), tak uvidim co vymyslime… ![]()
Tajanko tak doufám, že pak nějakou fotečku přihodíš. Mě se právě moc nelíbí ten jejich styl (děti ve starém oblečení jakoby apod. jsem spíš pro jednoduchot).
Flyingfrod těhu fotky určo dělají i na kulatém rohu, byla tam kamarádka a mají i něco za výlohou.
My jsme to nakonec vyřešili pár amaterskými fotkama, manžel docela hezky fotí a povedly se. Taky jsem hudrala že chci něco na památku. ![]()
Panuško: Můj manžel taky nefotí špatně, ale rozhodně neumí retušovat, což umí fotograf zase pěkně, takže já bych ráda zkusila fotografa. A kulatým rohem myslíš přechod ze 17. listopadu na Třídu Míru?
Tajanko: Tak jsem si prohlédla ty fotky a na mě jsou teda až moc přestylizované
Jako asi by mě vyfotil jen tak, ale kdybych vybírala jen podle dojmu, tak tam nejdu ![]()
Já přemýšlela v Chrudimi o Vařejkovi. Kdysi tam byla i kamarádka (a je tam zveřejněná) a byla celkem spokojená. Tak uvidím, ještě musím dokopnout manžela k rozhodnutí, on se nerad fotí ![]()
tak focení mame za sebou…jsem zvedava na vysledek…manžel to taky přežil bez ujmy… ![]()
mne se ten jejich styl prave moc libi…to je ale otazka vkusu…
každemu se libi neco jiné…
na ten atelier na kulatym rohu jsem taky koukala ( http://www.foto-elias.cz/…a-fotografie)
no ale vybrala jsem co jsem vybrala, tak uvidime jak to dopadne…nabizela nam i jednobarevne- černe pozadi…a kdyby si nechtela ten jejich styl tak asi se da domluvit… ![]()
jo…jinak ja vybirala fotografku…jsem trochu stydliva
takže Vařejka v chrudimi neprichazel v uvahu ![]()
Founiku, byli jsme ve Spindlu ![]()
Tajanko, z jake knihy to je? To moje prezdivka je jen takovy poslepeny patvar ![]()