Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3484
27.7.10 12:02

Achojky Holky :)

Tak se zase hlásím :oops: Přitel měl dovolenou tak sme se bylo podivat v Tom DinoParku a je tam vážně krásne Natuška byla nadšena :) Přespali sme u kamaradky ktera má mesíčního chlapečka :-) Jinak Natuška už leze,staví se a začína se vztekat :-? Takže někdy mám co dělat abych ji uhlidala :-D ve čtvrtek jdeme k neurologovi tak jsem zvedavá jestli už nas propusti :roll:

Founik : Jj chodili sme se kupat na cihelnu :) nebo mela Natuš bazenek na balkone.

Mějte se moc kráááááásne :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.7.10 22:03
Founi naštěstí máme relativně každý možnost výběru, a každý ať si vybere tak jak je mu milé :lol:
Cestuju relativně hodně, všude tedy jezdím autem, jsem i dost pracovně vytížená. Když s malou někam pojedeme, tak jí dám prostě plínku. Jakmile se probudí, zastavím, dám jí možnost vyprázdnit se a zase pojedeme dál, když se zastavit nestihne, plínku hned vyměním.

Přesně jak píšeš, a to je na tom přece super! :)
Jo takhle, takže kombinace, tak to smysl dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
28.7.10 09:47

Ahoj holky :-) Tak ja uz jsem v Pardubicich, v Krknosich nebylo nic moc, skoda, ze se nam zrovna zkazilo pocasi… byla dost zima :-? Uz se tu pomalu zacinam zorientovavat, uz trefim do knihovny! :mrgreen:

Jee Tajanko ty mas legracni nick :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.7.10 09:59

Jasminku Prima, takže až nebudeme vědět kam na výlet, vyrazíme do Plzně :) A jak je to velký? Písni kdyžtak nějaký bližší info prosím.

taja To jste chytli fakt snad nejhorší počasí za celý prázdiny?! A kdepak jste byli v Krkonoších? My se znovu chystáme v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.7.10 10:11

Tajo: :lol: docela podobný…mam to z jedné moji oblíbené knihy :srdce: , tam se hlavní hrdinka jenovala Tajanka… no a od té doby jsem Tajanka taky :oops:

dnes jdeme k profi fotografce nafotit par tehu foteček s bříškem…jsem zvedava co vytvoříme 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
28.7.10 10:17

Tajanko, přeji pěkné focení. Taky je mám na památku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
28.7.10 12:01
Tajanka píše:

Tajo: :lol: docela podobný…mam to z jedné moji oblíbené knihy :srdce: , tam se hlavní hrdinka jenovala Tajanka… no a od té doby jsem Tajanka taky :oops:

dnes jdeme k profi fotografce nafotit par tehu foteček s bříškem…jsem zvedava co vytvoříme 8-o

Můžu se zeptat, kam jdete na focení? Já o tom pořád přemýšlím, ale vůbec netuším, kdo tady fotí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.7.10 13:33

Flyingfrog: ja jsem se dlouho rozmyslela, ale nakonec jdeme do interfoto ( http://www.interfoto.cz/…tografie.htm )je to na rohu sladkovskeho a tridy miru. puvodne jsem chtela za jednou supr fotografkou do vysokeho myta, ale vzdala jsem to.delsi cesty mi uz nedelaji dobre a jit tam ted na foceni a jeste za tyden pro foto :zed: to uz ne…
tady delaji krasne detske foto…ale moc tehu fotek nemaji z zverejneni (maminky nedavaji souhlas), tak uvidim co vymyslime… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.7.10 14:51

Tajanko tak doufám, že pak nějakou fotečku přihodíš. Mě se právě moc nelíbí ten jejich styl (děti ve starém oblečení jakoby apod. jsem spíš pro jednoduchot).

Flyingfrod těhu fotky určo dělají i na kulatém rohu, byla tam kamarádka a mají i něco za výlohou.

My jsme to nakonec vyřešili pár amaterskými fotkama, manžel docela hezky fotí a povedly se. Taky jsem hudrala že chci něco na památku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
28.7.10 15:51

Panuško: Můj manžel taky nefotí špatně, ale rozhodně neumí retušovat, což umí fotograf zase pěkně, takže já bych ráda zkusila fotografa. A kulatým rohem myslíš přechod ze 17. listopadu na Třídu Míru?

Tajanko: Tak jsem si prohlédla ty fotky a na mě jsou teda až moc přestylizované :think: Jako asi by mě vyfotil jen tak, ale kdybych vybírala jen podle dojmu, tak tam nejdu :-)

Já přemýšlela v Chrudimi o Vařejkovi. Kdysi tam byla i kamarádka (a je tam zveřejněná) a byla celkem spokojená. Tak uvidím, ještě musím dokopnout manžela k rozhodnutí, on se nerad fotí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.7.10 15:57

jojo to je kulatý roh. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.7.10 19:09

tak focení mame za sebou…jsem zvedava na vysledek…manžel to taky přežil bez ujmy… :oops:
mne se ten jejich styl prave moc libi…to je ale otazka vkusu… :think: každemu se libi neco jiné…
na ten atelier na kulatym rohu jsem taky koukala ( http://www.foto-elias.cz/…a-fotografie)

no ale vybrala jsem co jsem vybrala, tak uvidime jak to dopadne…nabizela nam i jednobarevne- černe pozadi…a kdyby si nechtela ten jejich styl tak asi se da domluvit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.7.10 19:11

jo…jinak ja vybirala fotografku…jsem trochu stydliva :jazyk: takže Vařejka v chrudimi neprichazel v uvahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
28.7.10 19:24

Já mám fotky ze 17. listopadu a jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
28.7.10 19:33

Founiku, byli jsme ve Spindlu :wink:
Tajanko, z jake knihy to je? To moje prezdivka je jen takovy poslepeny patvar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová