Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Flyingfrog Ani ta naše
ale zase si říkám, že tak mám posilku zadarmiko ![]()
Posilku mám taktéž do 3. patra, ale když nesu dítě a dvě tašky protože si blbec ve sklepě říkám, že tam nebudu chodit dvakrát tak si ve druhém patře nadávám. A docela se těším až bude chodit sama po schodech, ale to si ještě asi chvíli počkám.
![]()
Taky máme 3.patro bez výtahu. Jedno dítko sice chodí, ale to druhé+nákup se taky pronese. ![]()
Tak já zatím posiluju jen nohy, nic ještě netahám (krom břicha), ale vidět to nikde není ![]()
Jahů a dotázek nevíš kdy zhruba ti malá začala chodit o schodech sama
my teda ještě nechodíme ani samy takže si myslím, že schody budou ještě doooost dlouho trvat ![]()
Panuško, naše Linda začala chodit ve 13ti měsících a po schodech dolů i nahoru sama až po druhém roce ![]()
Ahoj holky, chci vás jen pozdravit, moc nepíšu, ale nakukuju
. Teď mi nebylo pár dní dobře, určitě to bylo počasím, ale už je to dobrý ![]()
Moni tak abys nerodila
![]()
Petit to neeeeeeeeeee, to jí budu tahat ještě pěkně dlouho
Chtěla bych druhé dítko stihnout do těch 3 let tak holt chvíli asi budu tahat i jako těhule
![]()
Panuško, já bych to taky ráda stihla, ale s tou mojí malou vopičkou se taky asi pěkně natahám
![]()
Mony .. jak to bylo v tom filmu: Vyděržaj, pijaněr! Už to máš za pár.
Před pár dny jsem potkala sousedku z baráku, má termín příští týden a byla chudák taky pěkně vyřízená!! Vůbec jsem jí to v těch vedrech nezáviděla.
No, holky, byla jsem ve čtvrtek na kontrole - to bylo to děsný vedro. Přišla jsem tam nateklá, vylítl mi zrovna tlak (šla jsem po schodech, tak asi z toho) a objevila se mi bílkovina v moči. Tak mě dr. poslala na testy do nemocnice. V nemocnici bílkovina už nebyla, tlak byl tak na hraně, otoky jsem měla docela dost, ale kdo by v tomhle počasí nebyl nateklý a neměl vyšší tlak za normálního stavu, natož těhotnej, že jo? Monitor ok, utz ok. No vyděsili mě děsně, v nemocnici jsem byla snad 4 hodiny, chtěli si mě tam nechat, všude dusno, vedro, nohy si nebylo kam položit… no co vám budu povídat. Hned, že to vypadá na preeklampsii (to bych vypadala skutečně jinak)…marně jim člověk vysvětluje, že je to počasím, že takovýhle vedra špatně snáším i když těhu nejsem, natož jako těhu
. V pátek jsem šla ještě na tlak a moč, tlak pořád trochu vyšší, moč ok. Dneska tedy měřím tlak a mám skoro pořád kolem 120/80, teď 121/69, tak to určitě bylo tím počasím a vyděšením. V pondělí jdu ještě na testy, moč, tlak, ale holky, řeknu vám, takhle děsit těhotný, to by se nemělo stávat, skoro jsem z toho opravdu porodila. Teď sama sobě nadávám, že jsem se nechala takhle vybláznit.
Moni klídek teď už bys to zmákla, já rodila 36+4. A v těch vedrech bylo hnusně i mě a třeba v pátek jsem měla pocit že s sebou taky někde seknu. Tak hlavně že je to ok a nenechali si tě tam. ![]()
Founik tak do toho pak půjdem spolu ju? no já si nejdřív říkala až bude chodit po schodech abych jí netahla, ale jak to tak čtu tak budu muset začít dřív abych to stihla
Mám totiž trochu strach z toho jak jsem před tím rodila dřív, od 30. týdne mi hrozily, tak tím taháním bych tomu asi nepřispěla, ale třeba to bude tentokrát v pohodě.
ale tak v člověku to tak hlodá. ![]()
Panuško, chtěli, ale co bych tam asi jako dělala? Ležet můžu i doma, navíc v nemocnici je mnohem větší vedro, soukromí žádné a ještě by mě stresovali, nemocnice nesnáším… Také pořád ještě pracuju, sice z domu, (není problém si vzít komp i do postele) a na pátek jsem toho měla ještě dost. Nešlo o život ohrožující stav, kdyby to ovšem bylo vážné samozřejmě bych mimi neohrozila.
Ahoj…
tak s doktorkou Cupalovou já zrovna moc dobré zkušenosti nemám,tak jsem po první návštěvě provedla změnu-a chodíme K Jandové do Polabin..
jinak jsem se chtěla zeptat kam jste chodili na kontroly s kyčlemi?prosím o nějaký kontakt nebo aspoň jméno doktora,díky ![]()
Očko já jsem chodila do Pardubiček k ježiš jak se jmenovala - už jsem to našla MUDr. Švábová - každé pondělí a středu ráno chodí děti na kyčle bez objednání. já tam byla vždy na 8 a byly jsme za chvíli hotové. Pak ještě dělá kyčle MUDr. Korec a ten je snad v té nové poliklinice v Rokycanově.
Mě moje dětská říklaa, že Švábová je přísnější a dává široké balení dýl (potvrzuji) a Korec je prý benevolentnější. ale mě třeba Švábová poradila i s cvičením na hlavičku a na vtáčení nožiček. S tím jdeme na kontrolu ještě teď v červenci. Přišla mi taková precizní. ![]()
My taky chodily ke Švábové (je to kousek od nemocnice) a v pohodě. Panuško ona ty kyčle rozšířila i na středu? Mě tenkrát říkala jen pondělí.