Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
18.7.10 20:16

Tajo Jj, Ditryška je fakt dobrá .. mno asi i proto už má plno :(

Očko To se ti nedivím .. ty vedra se blbě snášej i bez kojení :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
18.7.10 20:33

Ahojda holky, jen tak brouzdám po diskuzích a najednou vidím Pardubice :lol: . Od července jsem se přesunula z Pardubek k Heřmaňáku. Za tři týdny by se nám mělo narodit naše první mimi, holčička - už se nemůžeme dočkat :srdce: . Koukala jsem, že jste tady řešili gynekology. Já chodím k Mudr. Lucké a můžu víc než jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.7.10 21:23

Vítej Mony :) takže přesun z města na venkov? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.7.10 22:37

Ahoj holky, co říkate na ochlazení? :-)

Peršín je podle mě profesionál. :-) Dr. Luckou si taky dost chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
19.7.10 00:06

Founi, už jsme se přesunu nemohli dočkat :-) . Nějak na nás začalo být v Pardubkách moc lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 08:51

jo pravda u dr. Lucké jsem byla když měl náš dovču shodou okolností na potvrzení srdeční akce a tak i proto mám na ní asi dobré vzpomínky :wink:

Moni vítej, ty jo tak moc lidí? já si to teď nějak na vesnici neumím představit.

Vrátila jsem se po týdnu od mamky z chalupy a představa že tam bydlím tak mě švihne. Každý den to samé ta samá procházka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale na zpestření to bylo fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
19.7.10 12:41

Ahoj,
diky vsem za komenty ke gynekologum;). Tak snad nekoho vyberu.

Jeste bych potrebovala, kdybyste mi nekdo mohl rychle (jakoze do zitrka do rana:)) poradit s timhle: kam se chodi do nemocnice na OGTT? Objednavala jsem se v nemocnici, ale nejak me dvakrat prepojovali a ja ted netusim, na jake ze oddeleni mam jit:) Do nemocnice trefim, ale at tam pak rano nebloudim uvnitr:) Diky:)

Ochlazeni bylo super, uplne jsem si ten dest uzivala po takove dobe:) Pripada mi, ze dneska uz zase zacina vedro, ale protoze se asi ve stredu chystame na dovcu, tak mi to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 12:46

tajo neporadím, ráda bych ale byla jsem na poliklinice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.7.10 12:57

TAJO, ani já ne. Byla jsem v Milheimovce v laborce. Zkus se mrknou na stránky nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.10 14:01

Taja Mnoo, možná kdybych věděla co je OGTT :o))))
Monika Moc lidí :lol: ale jako joo, proč ne, to u nás to ale bylo z Phy do Pce :lol: Víc (respektive míň) už by na mě taky bylo trochu moc poklidný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 14:06

Founi OGTT je těhotenská cukrovka - orální toleranční glukozový test nebo tak něco :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.10 14:08

Jo todléénc, jak tam člověk dvě hodiny sedí a mezitím pije tu sladkou vodu, aháá :o)))) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
19.7.10 14:40

orální glukózo-toleranční test. Když jsem dělala v nemocnici, tak to bylo dole v budově interny (ten hnusnej šedej panelák) na ambulanci, ale je to 5 let, takže nemůžu zaručit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
19.7.10 17:03

Jojo, OGTT je test na cukrovku, uz se desne tesim :zed: :lol:

Diky vsem za reakce, tak ja zkusim tu internu, a kdyz to tam nebude, tak se snad nejak doptam :-) Ja jen abych tam nedelala rano moc zmatky a neprisla pozde, tak brzo rano nebudu jeste ani poradne probuzena :mrgreen: Na strankach nemocnice jsem to prave nenasla :think:

Jo a k tomu cviceni, ja jsem si nasla, ze je jednak neco na 17. listopadu a druhak ten Sportlife na Dubine. Tak ten Sportlife teda asi vyzkousim, kdyz mas Panusko dobry zkusenosti, a asi to podle adresy bude ke mne i bliz :mrgreen: Uz bych fakt mela zacit neco delat, doted jsem vubec nestihala :-?

Moni, moc lidi, jo? Ja se prave bojim, ze tu na me bude lidi moc malo :lol: Nebo ne lidi, spis moznosti. Poslednich 5 let jsem bydlela napred v Praze, a pak v Brne; do Prahy bych teda uz nesla, ta je i na me moc velka :mrgreen: ale v Brne se mi libilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
19.7.10 18:26

tajo: Ono se to jakžtakž vypít dá. V Chrudimi do toho dali citron, tak to bylo jako hodně sladká šťáva. Co pak ovšem nasralo mě, když mi ta cukrovka vyšla :cert:
A fakt do nemocnice? Kamarádka taky byla v Milheimovce v laborce :think:

Holky, dotaz: Která jste rodila v Pardubicích? Spokojenost nespokojenost? A nebo klidně kde jste rodily a jak jste byly/nebyly spokojené :-)

No a já vás nepotěším, já chci zpátky teplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová