Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
9.7.10 12:56

Panuško ale ta je moc krásná - vypadá v tý trávě trošku jako kytička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.7.10 13:43

Popelko díky :lol: :lol: nač kupovat bazén že :lol: takhle by tam vydržela věčnost, jen konvička a lavor a je z ní nejspokojenější dítě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.7.10 18:48

Ahoj,děkuju za gratulace!!!

pohoda šestinedělí-už aby to bylo za mnou,připadám si zoufale a neschopně…no však to asi znáte :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.7.10 14:32

Očko neříkej že i s druhým je to děs běs já se pořád tak nějak utěšuju že už to bude pak podruhé pohoda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.7.10 15:11
Panuška píše:
Očko neříkej že i s druhým je to děs běs já se pořád tak nějak utěšuju že už to bude pak podruhé pohoda. :lol:

A na to jsi přišla kde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.7.10 20:46

Panuš-je to stejné a o to víc to prožívám jelikož už jednoho prcka mám a tak mám pocit že nestíhám dvojnásob :lol: …chtěla bych se občas rozpůlit :mrgreen:

Liv-víš o čem mluvím :mrgreen: …a před tebou smekám,jelikož jsi měla dva malé uzlíčky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.7.10 21:10

Holky neblbněte, teď jste mi měly napsat, jak to není tak hrozné že si jste jistější a ukolébat mě podobnýma řečma. Pravdu snad ani nechci znát protože moje šestinedělí byl jeden velký horor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A kdybych se měla rozhodovat pro další dítko tak u mě by to nezarazil porod ale šestinedělí :lol: :lol: O to horší je že na to děsný z porodu člověk rychle zapomene, ale to šestinedělí mám pořád nějak moc živě v paměti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
11.7.10 22:53

Očko Jééé, moc velká gratulace aji ode mě, to je fakt obřík ;) Hlavní je, že jste oba dva zdraví jak ryby!!! Ostatní už je „brnkačka“, no né? ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.7.10 15:40

Panuš,myslím že každý si tím musí nějak projít…při dcerce jsem to měla lepší-byla jen ona a tak byl čas rozvrženej jinak než teď…já radši říkám věci na rovinu,tak snad se na mě zlobit nebudeš :-(
ale každé šestinedělí je jiné,to je fakt..takže třeba budeš mít štígro a bude vše „pohodové“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.7.10 15:46

Panuš, klídek. To šestinedělí já třeba měla horší jen proto, že jsemse čistila celou tu dobu a pak taky protože to bylo po císaři a ta jizva prostě bolela. Navíc v domku, kde pořád musíš lítat po schodech. :nevim: Zase jsem ale byla méně unavená než při prvním. To byl nátřesk. To jsem skoro pořád jen spala :nevim: Proč to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.7.10 19:35

holky já si dělala srandu, jasně že raději vše na rovinu :lol: :lol: :lol: Někdy si říkám, že horší než poprvé to snad být nemůže takže čekám šestinedělí mnohem lepší. Maximálně zase dostanu ťafku za krk jako poprvé :lol: :lol: :-D a budu doufat, že mě zase manžel udrží při životě :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 12:39

Holky, tak já nevim, :nevim: ale mě to šestinedělí nijak děsný nepřišlo .. asi jsem měla „štěstí“ a nebo jsem si to díky jinejm starostem nějak asi nepřipouštěla. Jak už tady padlo, fakt je to děsně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.7.10 14:13

Jani vy jste řešili úplně něco jinýho. Já pořád dokola řešila, že nevím kolik to dítě vypilo, že pořád jen spí a jestli mi neumře hlady :lol: :lol: Teď se tomu směju, ale byl to děs. navíc dětská mě moc nepodpořila takže o to to bylo horší. :nevim: A nebo jsi fakt měla štígro.

Mám kamarádku která byla taky naprosto v pohodě. :wink:

Já zpětně spíš zjišťuju že jsem na to nebyla připravená. Všichni mě „děsily“ porodem a tak jsem četla a četla a tam mě nic až tak děsně nepřekvapilo. Kromě teda toho zážitku který byl poprvý v životě. Ale o šestinedělí jsem jen četla jakože jseš plačtivá a nemáš moc chuť k jídlu a tak. a to jsem si říkala to je pohoda. a pak jsem dostala těžkou ťafku za krk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.7.10 20:37

Leni, těžko říct, možná kombinace obojího :) Každopádně mamky flegmatičky to musí mít rozhodně jednodušší, tedy si myslím ;)

Mmchdem, kde trávíte ta vedra? Všechny u vody nebo u domku s bazénem? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.7.10 21:00

My bohužel doma. S Kristýnkou se mi chodit ven nechce, protože v kočáře je nechutný vedro. :-( Popř. vždy jedu na týden k našim na chatu, tam je chládek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová