Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panuško ale ta je moc krásná - vypadá v tý trávě trošku jako kytička ![]()
Popelko díky
nač kupovat bazén že
takhle by tam vydržela věčnost, jen konvička a lavor a je z ní nejspokojenější dítě ![]()
Ahoj,děkuju za gratulace!!!
pohoda šestinedělí-už aby to bylo za mnou,připadám si zoufale a neschopně…no však to asi znáte ![]()
Očko neříkej že i s druhým je to děs běs já se pořád tak nějak utěšuju že už to bude pak podruhé pohoda. ![]()
Panuška píše:
Očko neříkej že i s druhým je to děs běs já se pořád tak nějak utěšuju že už to bude pak podruhé pohoda.
A na to jsi přišla kde ![]()
Panuš-je to stejné a o to víc to prožívám jelikož už jednoho prcka mám a tak mám pocit že nestíhám dvojnásob
…chtěla bych se občas rozpůlit ![]()
Liv-víš o čem mluvím
…a před tebou smekám,jelikož jsi měla dva malé uzlíčky ![]()
Holky neblbněte, teď jste mi měly napsat, jak to není tak hrozné že si jste jistější a ukolébat mě podobnýma řečma. Pravdu snad ani nechci znát protože moje šestinedělí byl jeden velký horor.
A kdybych se měla rozhodovat pro další dítko tak u mě by to nezarazil porod ale šestinedělí
O to horší je že na to děsný z porodu člověk rychle zapomene, ale to šestinedělí mám pořád nějak moc živě v paměti
![]()
Očko Jééé, moc velká gratulace aji ode mě, to je fakt obřík
Hlavní je, že jste oba dva zdraví jak ryby!!! Ostatní už je „brnkačka“, no né?
![]()
Panuš,myslím že každý si tím musí nějak projít…při dcerce jsem to měla lepší-byla jen ona a tak byl čas rozvrženej jinak než teď…já radši říkám věci na rovinu,tak snad se na mě zlobit nebudeš ![]()
ale každé šestinedělí je jiné,to je fakt..takže třeba budeš mít štígro a bude vše „pohodové“ ![]()
Panuš, klídek. To šestinedělí já třeba měla horší jen proto, že jsemse čistila celou tu dobu a pak taky protože to bylo po císaři a ta jizva prostě bolela. Navíc v domku, kde pořád musíš lítat po schodech.
Zase jsem ale byla méně unavená než při prvním. To byl nátřesk. To jsem skoro pořád jen spala
Proč to nevím
holky já si dělala srandu, jasně že raději vše na rovinu
Někdy si říkám, že horší než poprvé to snad být nemůže takže čekám šestinedělí mnohem lepší. Maximálně zase dostanu ťafku za krk jako poprvé
a budu doufat, že mě zase manžel udrží při životě
![]()
Holky, tak já nevim,
ale mě to šestinedělí nijak děsný nepřišlo .. asi jsem měla „štěstí“ a nebo jsem si to díky jinejm starostem nějak asi nepřipouštěla. Jak už tady padlo, fakt je to děsně individuální.
Jani vy jste řešili úplně něco jinýho. Já pořád dokola řešila, že nevím kolik to dítě vypilo, že pořád jen spí a jestli mi neumře hlady
Teď se tomu směju, ale byl to děs. navíc dětská mě moc nepodpořila takže o to to bylo horší.
A nebo jsi fakt měla štígro.
Mám kamarádku která byla taky naprosto v pohodě. ![]()
Já zpětně spíš zjišťuju že jsem na to nebyla připravená. Všichni mě „děsily“ porodem a tak jsem četla a četla a tam mě nic až tak děsně nepřekvapilo. Kromě teda toho zážitku který byl poprvý v životě. Ale o šestinedělí jsem jen četla jakože jseš plačtivá a nemáš moc chuť k jídlu a tak. a to jsem si říkala to je pohoda. a pak jsem dostala těžkou ťafku za krk.
![]()
Leni, těžko říct, možná kombinace obojího
Každopádně mamky flegmatičky to musí mít rozhodně jednodušší, tedy si myslím ![]()
Mmchdem, kde trávíte ta vedra? Všechny u vody nebo u domku s bazénem? ![]()
My bohužel doma. S Kristýnkou se mi chodit ven nechce, protože v kočáře je nechutný vedro.
Popř. vždy jedu na týden k našim na chatu, tam je chládek.