Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panuško-jo jo strašim tady zatim stále…jsem už trapná co
![]()
Popelko-to jsem asi psala
ale myslim že doktoři nejsou vševědoucí ![]()
Founiku-jsem možná držák,ale ne dobrovolnej ![]()
Očko je mi to jasný, budu držet palce na kontrolu, aby už si tě tam nechali a do večera bylo mimi venku ![]()
Founik píše:
Teda Očko, ty jsi fakt držák))) Nepřeháníš už to?
Jj, vim, kde je Bazalka, ale na tu teď rozhodně chválu moc neuslyšíš .. Ale otevřeli novou reštyku (jsem dneska zjistila) naproti Mlejnům, jmenuje se to Sylváno, tak to zítra vyzkoušíme - má to být právě Itálie.
A taky jsem se byla mrknout v Bulharský ulici, tam je pidiaturní reštyka Luna Rossa, ale tam by bylo lepší jít tak třeba v 6 lidech (maximální kapacita je tak 15
Bazalka se hooooodněěěě zhoršila. La Cabaňa je super, rádi tam chodíme. Bulharskou máme kousek, tak jí vyzkoušíme. Dík za tip. ![]()
Jo a La Cabana se fakt stěhuje na Karlovinu, tam kde je teď Penzion Austria .. od 1.7. prý začínají, tak se těším. My do Cabani taky rádi chodíme.
ty jo to jsou mi novinky s těma hospodama, indickou jsme nevyzkoušeli pomalu jsem ani nevěděla, že existuje. La cabaňa mě nijak neuchvátila
ale italskou bych brala tak až vyzkoušíte hoďte zkušenosti. ![]()
Holky,tak jsem byla dnes na kontrole a zítra ráno mám nástup do porodky,bude se vyvolávat…na jednu stranu mám obr strach,na druhou stranu se těším až si budu šušňat mimíska… ![]()
tak snad to půjde rychle..
Očko tak zkus dnes ještě chrupnout a nabrat síly, ten strach je normální a už se těším až budete doma. Držím palce ať je to rychlé a jak já říkám bezbolestné
![]()
Očko zkus si dát teplý mlíko se skořicí a hupnout na manžela. Třeba to ještě popoženete normálně. No kdyby ne, tak ti moc držím palce aby šlo všechno rychle a měla jsi miminko brzo u sebe.
Fuj popelko bych se z teplýho mlíka spíš poblila, mlíko nepiju a představa teplýho mlíka
ale třeba až budu jednou přenášet tak si na to vzpomenu a překonám se
![]()
Teda holky, fakt horký mlíko?
) Jen jestli to není jen shoda náhod. Ono se toho napovídá ![]()
Ano, ono se toho napovídá ![]()
Očko, tak jak? Držím pěsti
. Těšíme se na fotku dalšího přírůstku
.
Holky, nechcete uzavřít skupinu? Vypadá to, že se tady asi už nikdo nový moc nepřidá
a když by někdo chtěl, tak mu povolíme přístup. Co Vy na to?
Pavli, jak je???