Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
23.6.10 20:53

Panuško-jo jo strašim tady zatim stále…jsem už trapná co :oops: :zed:

Popelko-to jsem asi psala :zed: ale myslim že doktoři nejsou vševědoucí :pankac:

Founiku-jsem možná držák,ale ne dobrovolnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.6.10 20:54

Očko je mi to jasný, budu držet palce na kontrolu, aby už si tě tam nechali a do večera bylo mimi venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.6.10 21:53

Očko taky držím palce, už to dlouho trvat nemůže.  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.6.10 22:09
Founik píše:
Teda Očko, ty jsi fakt držák :o))) Nepřeháníš už to? :lol:Jj, vim, kde je Bazalka, ale na tu teď rozhodně chválu moc neuslyšíš .. Ale otevřeli novou reštyku (jsem dneska zjistila) naproti Mlejnům, jmenuje se to Sylváno, tak to zítra vyzkoušíme - má to být právě Itálie.
A taky jsem se byla mrknout v Bulharský ulici, tam je pidiaturní reštyka Luna Rossa, ale tam by bylo lepší jít tak třeba v 6 lidech (maximální kapacita je tak 15 :lol:

Bazalka se hooooodněěěě zhoršila. La Cabaňa je super, rádi tam chodíme. Bulharskou máme kousek, tak jí vyzkoušíme. Dík za tip. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.6.10 22:10

Očko, držím palečky pro brzký a pohodový porod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.6.10 09:02

Jo a La Cabana se fakt stěhuje na Karlovinu, tam kde je teď Penzion Austria .. od 1.7. prý začínají, tak se těším. My do Cabani taky rádi chodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.6.10 09:24

ty jo to jsou mi novinky s těma hospodama, indickou jsme nevyzkoušeli pomalu jsem ani nevěděla, že existuje. La cabaňa mě nijak neuchvátila :nevim: ale italskou bych brala tak až vyzkoušíte hoďte zkušenosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.6.10 15:39

Holky,tak jsem byla dnes na kontrole a zítra ráno mám nástup do porodky,bude se vyvolávat…na jednu stranu mám obr strach,na druhou stranu se těším až si budu šušňat mimíska… :hug:

tak snad to půjde rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.6.10 19:36

Očko tak zkus dnes ještě chrupnout a nabrat síly, ten strach je normální a už se těším až budete doma. Držím palce ať je to rychlé a jak já říkám bezbolestné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.6.10 21:08

OČKO, myslím na tebe. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.6.10 21:21

Očko zkus si dát teplý mlíko se skořicí a hupnout na manžela. Třeba to ještě popoženete normálně. No kdyby ne, tak ti moc držím palce aby šlo všechno rychle a měla jsi miminko brzo u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.6.10 21:44

Fuj popelko bych se z teplýho mlíka spíš poblila, mlíko nepiju a představa teplýho mlíka :poblion: :poblion: ale třeba až budu jednou přenášet tak si na to vzpomenu a překonám se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.6.10 22:22

Panuško já ho ani nedopila a praskla mi voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
25.6.10 18:31

Teda holky, fakt horký mlíko? :o) Jen jestli to není jen shoda náhod. Ono se toho napovídá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
1.7.10 11:45

Ano, ono se toho napovídá :-)

Očko, tak jak? Držím pěsti :palec:. Těšíme se na fotku dalšího přírůstku :-).

Holky, nechcete uzavřít skupinu? Vypadá to, že se tady asi už nikdo nový moc nepřidá :nevim: a když by někdo chtěl, tak mu povolíme přístup. Co Vy na to?

Pavli, jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová