Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Pardubandy, tak se opět hlásím k vám domů!
Od minulého týdne jsem zpět a nebýt toho nechutného počasí, tak by to byla skoro paráda. Chlap mi odjel na 14 dní pracovně pryč a já jsem tu sama samička. Štěňata skoro všechny prodané, ale zbytek naštěstí hlídá tchýně. Už jsem to tam v divočině nemohla vydržet.
Dnes bylo krásné počasí, tak jsme s malou skoro celý den seděly na pískovisti u baráku. Akorát tady na konci se nepromenáduje moc lidí, natož potom dětí, tak jsme tam byly samy ![]()
Founik píše:Čauky Míšo .. přesně jak psala Panuška.. je to tu SAMÁ pohodová ženská
![]()
founíku taky moc dekuji za krásné privítaní.zeny mam dobrou a zaroven spatnou správu a to ze přítel ma novou práci v ronalu coz je supr vetsí penízky ale!!… bude delat dvanáctky takze budu doma sama jeste dýl!asi za váma budu vyrázet do pardubic prohánet kocárek kdyby teda nekteré tady z bmaminek nevadila má společnost s prdolou budu moooc rada.jo a mam na vas otazečku myslíte že když sou malímu 5 měsícu a ja mam espiro atlantic a ta sportovní verze je od 6 měsícu ze vadí ze sem ho do ní dala uz tet v 5 mesicich?ta sportovni verze je polohovatelna takze skoro leží je jen maličko nadzvednuty a pasy mu zapínám tak by to snad tolik vadit nemelo ne?
díky zlatíčka za odpovedi a rady. ![]()
Ahoj ![]()
vítám novou mamku Míšu ![]()
teda řeknu vám,po dlouhé době opět pěkné počásko
a to má vydržet i příští týden ikdyž hrozej bouřkama ![]()
však jsem vám již psala-budu se potit ve štávě
a navíc jdu v pondělí na ggyndu na kontrolu…jinak jsem v pátek strávila dvě hoďky v nemocnici-byla jsem na monitoru skoro 45min,doktor ale na to koukl a řekl že se mu to nezdá,že se mám jít projít a přřijít tak za hoďku…bylla ve mě malá dušička,ptala jsem se co se děje a odpověď žádná ![]()
no ale pak když natáčely druhý monitor tak to bylo OK
…
bylo mi pak řečeno že rychle tlouklo srdíčko…ach jo už jsem si myslela že si mě tam nechaj ![]()
tak se nezlobte že jsem se s váma podělila o strach ![]()
Míšo, já tenhle kočárek měla taky a když byly malé 4 měsíce, jeli jsme na tábor a já ji potřbovala v něčem krmit na lžičku, tak jsem vzala sporťák. No a za těch 14 dní už mi nechtěla pak být v hluboké korbě. Tak jsem ji už v tom sporťáku nechala. Byla furt vleže, ale měla lepší rozhled. Někteřé maminky to neschvalují, ale já v tom takovou tragédii nevidím. ![]()
Ahoj,taky si myslim že to neni tragédie dávat mimčo v 5.měsících do sporťáku…Míšo máš tu výhodu že je léto a tudíž ti do kočáru tolik nefučí jako třebas v zimě…a myslim že už pak děti stejně radši koukají po okolí než jen na mamku ![]()
teda dcerka když byla malá tak byla pak nadšená že nekouká jen na mě,ale třeba na hafíky kolem atd ![]()
ahojky ?no tak to se mi ulevylo že neprovádim neco spatného.ja si myslím že je tam malej taky spokojenejsí.byl nadsenej už v korbyčce kdyz sem mu stahla az dolu strisku. ![]()
Očko to je na pytel, když mudři řeknou, že se jim něco nelíbí, ale už neřeknou co a nevysvětlí to.
Míšo pokud ho nedáváš do sedu, tak v tom problém nevidím.
Popelko,jo je to na pytel..člověk pak neví jestli tam má udělat scénu s tím ať mu řeknou co se děje ![]()
ale hlavně že mě pustili ![]()
Ahojky, tak zas po čase hlásím, že žijeme ![]()
Očko, vydrž ještě týden - pak se má prý zas o malinko ochladit - přeci jen rodit v těchto pařákách - no nezávidím ti.
Ahoj Míšo - jen klid - Já dávala prďouse do sporťáku už ve 4m (do korby už se mi s fusakem nevešel (quinny speedi) Teď druhý byl v hluboké asi 3× a pokaždý řval jak bych ho vraždila - no teda, mi kočár přes zimu nevytáhli vůbec - šátek je nadevšechny kočáry (sorry, ale já jsem šátkocvok)
![]()
masek taky jsem toho s Eliškou moc nenakočárkovala. Se šátkem to bylo všude lepší a hlavně v tý zimě vláčet kočár a ještě druhý dítě bylo nad moje síly - hlavně ty psychický.
Já se přidávám k nekočárkování .. když byla Terča v korbičce, řvala jako když jí na nože berou, takže jsem chodila všude buď hodně rychle a nebo jen tam kde nebyli lidi
. No a pak jsme pořídili Manducu (do šátku jsem nešla, páč bych se do něj zavázala sama a už bych se asi nerozmotala
) a byl klid. Ve sporťáku to pak sice bylo lepší (od 6m ležící), ale žádná velká pecka. Některý děti se prostě kočárkovat nechtěj.
Očko, teda tys normálně meteorolog!
Jinak se ti nedivím, žes byla vystreslá, jak je něco jinak a doktoři nic kloudnýho neřeknou, tak je to fakt blbej pocit. Důležitý ale je, že je mimis i ty v pořádku ![]()
Petit No tak paráda, vítej opět v civilizaci ![]()
Aaaa tak to mě zase zachránil kočár od Bohnic, byl to jediný prostředek kde malá nekňourala a neječela takže jsem ve větru dešti jezdila po venku a madam si chrupala.
![]()