Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
4.6.10 21:22

Ahoj Pardubandy, tak se opět hlásím k vám domů! :) Od minulého týdne jsem zpět a nebýt toho nechutného počasí, tak by to byla skoro paráda. Chlap mi odjel na 14 dní pracovně pryč a já jsem tu sama samička. Štěňata skoro všechny prodané, ale zbytek naštěstí hlídá tchýně. Už jsem to tam v divočině nemohla vydržet.
Dnes bylo krásné počasí, tak jsme s malou skoro celý den seděly na pískovisti u baráku. Akorát tady na konci se nepromenáduje moc lidí, natož potom dětí, tak jsme tam byly samy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
4.6.10 21:57

Petite vítej v civilizaci. A kde to je „tady na konci“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.6.10 22:00

Na Dubibě, na Dubovým návrší. Konec Pardubic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.6.10 10:44

JO tak to chápu, to je fakt z ruky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.6.10 15:32
Founik píše:

Čauky Míšo .. přesně jak psala Panuška.. je to tu SAMÁ pohodová ženská :lol: :palec:

founíku taky moc dekuji za krásné privítaní.zeny mam dobrou a zaroven spatnou správu a to ze přítel ma novou práci v ronalu coz je supr vetsí penízky ale!!… bude delat dvanáctky takze budu doma sama jeste dýl!asi za váma budu vyrázet do pardubic prohánet kocárek kdyby teda nekteré tady z bmaminek nevadila má společnost s prdolou budu moooc rada.jo a mam na vas otazečku myslíte že když sou malímu 5 měsícu a ja mam espiro atlantic a ta sportovní verze je od 6 měsícu ze vadí ze sem ho do ní dala uz tet v 5 mesicich?ta sportovni verze je polohovatelna takze skoro leží je jen maličko nadzvednuty a pasy mu zapínám tak by to snad tolik vadit nemelo ne? :nevim: díky zlatíčka za odpovedi a rady. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.6.10 15:48

Ahoj :kytka:
vítám novou mamku Míšu :-)
teda řeknu vám,po dlouhé době opět pěkné počásko 8-) a to má vydržet i příští týden ikdyž hrozej bouřkama :pankac:
však jsem vám již psala-budu se potit ve štávě :mrgreen: a navíc jdu v pondělí na ggyndu na kontrolu…jinak jsem v pátek strávila dvě hoďky v nemocnici-byla jsem na monitoru skoro 45min,doktor ale na to koukl a řekl že se mu to nezdá,že se mám jít projít a přřijít tak za hoďku…bylla ve mě malá dušička,ptala jsem se co se děje a odpověď žádná :cert:
no ale pak když natáčely druhý monitor tak to bylo OK :srdce:
bylo mi pak řečeno že rychle tlouklo srdíčko…ach jo už jsem si myslela že si mě tam nechaj :think:
tak se nezlobte že jsem se s váma podělila o strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.10 01:54

Míšo, já tenhle kočárek měla taky a když byly malé 4 měsíce, jeli jsme na tábor a já ji potřbovala v něčem krmit na lžičku, tak jsem vzala sporťák. No a za těch 14 dní už mi nechtěla pak být v hluboké korbě. Tak jsem ji už v tom sporťáku nechala. Byla furt vleže, ale měla lepší rozhled. Někteřé maminky to neschvalují, ale já v tom takovou tragédii nevidím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.6.10 08:39

Ahoj,taky si myslim že to neni tragédie dávat mimčo v 5.měsících do sporťáku…Míšo máš tu výhodu že je léto a tudíž ti do kočáru tolik nefučí jako třebas v zimě…a myslim že už pak děti stejně radši koukají po okolí než jen na mamku :wink:
teda dcerka když byla malá tak byla pak nadšená že nekouká jen na mě,ale třeba na hafíky kolem atd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.6.10 09:03

ahojky ?no tak to se mi ulevylo že neprovádim neco spatného.ja si myslím že je tam malej taky spokojenejsí.byl nadsenej už v korbyčce kdyz sem mu stahla az dolu strisku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
6.6.10 13:30

Očko to je na pytel, když mudři řeknou, že se jim něco nelíbí, ale už neřeknou co a nevysvětlí to.

Míšo pokud ho nedáváš do sedu, tak v tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.6.10 16:28

Popelko,jo je to na pytel..člověk pak neví jestli tam má udělat scénu s tím ať mu řeknou co se děje :cert:
ale hlavně že mě pustili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.6.10 07:14

Ahojky, tak zas po čase hlásím, že žijeme :lol:
Očko, vydrž ještě týden - pak se má prý zas o malinko ochladit - přeci jen rodit v těchto pařákách - no nezávidím ti.
Ahoj Míšo - jen klid - Já dávala prďouse do sporťáku už ve 4m (do korby už se mi s fusakem nevešel (quinny speedi) Teď druhý byl v hluboké asi 3× a pokaždý řval jak bych ho vraždila - no teda, mi kočár přes zimu nevytáhli vůbec - šátek je nadevšechny kočáry (sorry, ale já jsem šátkocvok) :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.6.10 08:06

masek taky jsem toho s Eliškou moc nenakočárkovala. Se šátkem to bylo všude lepší a hlavně v tý zimě vláčet kočár a ještě druhý dítě bylo nad moje síly - hlavně ty psychický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.6.10 09:00

Já se přidávám k nekočárkování .. když byla Terča v korbičce, řvala jako když jí na nože berou, takže jsem chodila všude buď hodně rychle a nebo jen tam kde nebyli lidi :lol: . No a pak jsme pořídili Manducu (do šátku jsem nešla, páč bych se do něj zavázala sama a už bych se asi nerozmotala :pankac: ) a byl klid. Ve sporťáku to pak sice bylo lepší (od 6m ležící), ale žádná velká pecka. Některý děti se prostě kočárkovat nechtěj.

Očko, teda tys normálně meteorolog! :) Jinak se ti nedivím, žes byla vystreslá, jak je něco jinak a doktoři nic kloudnýho neřeknou, tak je to fakt blbej pocit. Důležitý ale je, že je mimis i ty v pořádku :palec:

Petit No tak paráda, vítej opět v civilizaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.6.10 12:54

Aaaa tak to mě zase zachránil kočár od Bohnic, byl to jediný prostředek kde malá nekňourala a neječela takže jsem ve větru dešti jezdila po venku a madam si chrupala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová