Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
18.5.10 08:14

Na Tyršově nám naproti Inmontu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
19.5.10 21:02

Tam někde je důchoďák, mám pocit :nevim:. Jinak si pamatuji tak akorát Kuřecí ráj :oops: a pekařství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
19.5.10 21:59

No jestli myslíš takovou malou pekárnu na rohu, tak my jsme na tom druhým :wink:
Já zas nevím, kde je tam tiskárna. Znala jsem cestu tak max do obchodu u zastávky a na poštu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
19.5.10 22:12

Tak to ani nevím, co je tam, ale pamatuji si, že jsou tam vrata :nevim:. A přitom jsem tam kolikrát parkovala :oops:

Tiskárna je kousek za Pentagonem (Obecním úřadem). Je to na zelené louce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
23.5.10 19:33

Ahoj :kytka:
tak je vidět že je víkend-nikde tady ani nožka a ani čárka :mrgreen:
no,po dlouhé době byla pěkná neděle ikdyž nám na východě republiky slibovali bouřky-tak snad večer nic nedorazí :nevim:
v pátek jsem byla na monitoru v porodnici,za týden zas :mrgreen: …tak jsem zvědavá kolikrát tam pojedu než začnu rodit :lol:
v pondělí k doktorovi a pak taky za zýden..no,už to mám za pár…nejradši už jen spim nebo chodim čurat,pěkná náplň dne :mrgreen:
tak přeji hezký zbytek neděle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.5.10 21:13

Očko tak snad jsi při bouřkách neporodila. :mrgreen: :mrgreen: Koukám, že jsi dnes stejně jako jsem byla já když jsem rodila. Navíc už to za pár dní bude rok a mě to nějak začíná dojímat. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.5.10 09:43

Ahoj Panuš,zatim jsem z bouřky neporodila ale taky mě to blesklo hlavou že při bouřce se rodí děti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
24.5.10 12:14

To jsem nikdy neslyšela, že se za bouřky víc rodí :nevim:.

Očko, už sis vzpomněla, odkud jsem Ti povědomá :wink:. A koukám, že už to máš za pár. Já měla holky 37+0 :lol: … to tak utíká :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.5.10 13:33

Tak to já už taky někde zaslechla, že za bouřky se rodí :o) Ale jestli je to pravda, čert ví.

Očko držím palce do posledních pár dnů v kulatém stavu :) Blíží se to, blíží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.5.10 14:03

Mmchdem holky, neporadíte nějaký recept na zpracování zhruba 2kg rajčat? Nějakou omáčku nebo co já vím.
U nás je jím jenom já, ale tohle množství fakt nedám :lol: Nechce se mi je nechat shnít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
24.5.10 14:24

Founiku, ak si je zavař :wink:. Nejlepší je spařit a svléknout a klasicky zavařit s trochou koření (třeba polévkové).

Jinakjá bych si z části udělala rajčata s mozarelou, pak bych udělala směs na špagey a třeba rajskou polévku a bylo by po rajčatech. No a nebo kuře v rajčatech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.5.10 15:57

Liv Zavařovat určo ne a má drahá půlka klasickou rajskou nejí .. ono dostat do něj vůbec něco, kde jsou rajčata je potíž :o))
Spíš jsem myslela třeba něco osvědčenýho na těstoviny, co bych mohla mráznout a postupně konzumovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.5.10 19:37

Ty jo tak to mě napadá jen prostě udělat klasickou omáčku na těstoviny, - mletý maso, cibulku, česnek, oregáno, rajčata a je to. Ale nevím jak to bude vypadat až se to vyndá z mrazáku. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.5.10 19:44

Panuš, ani já, ale zkusit to budu muset, jen asi to mletý maso tam nedám a udělám vlastně jen takovej základ .. no vidiš, to je vlastně ono! Díííík, to jsem potřebovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.5.10 21:12

Ahoj :kytka:
Liv-spíš jsem si tě s někým spletla,jak jsi psala kde jsi pracovala atd tak mi to pak došlo :oops: ,ale je možná pravda že každý člověk má na světě svého dvojníka :think:
Founiku-děkuju za držení palečků :mrgreen:

dneska jsem byla na kontrole na gyndě…zatim prý „držím“ ale doktor taky říkal že když mě praskne voda tak je to jasný…takže chtěl asi říct že sice držim ale stát se může cokoliv :mrgreen:
jinak tašku si už budu muset fakt zabalit!!!dneska jsem byla v drogerce pro „hygienické potřeby“ ale úplně jsem zapoměla na ty do podprdy :huban: …takže musim pro jistotu návštěvu opakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová