Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
11.5.10 21:20
Jahůdka píše:
LIVO, vždyť jste nedávno šly z porodky a teď už jsou holky opravdu obříci.

Jahůdko, jo, je to neuvěřitelné, jak to letí :nevim:. Dnes jsme byli u nové mudry, ta naše šla k 1.4. do důchodu :-( a zatím vypadá celkem dobře. Měly jsme 3m kontrolu. Sabinka má 55cm a 5,03kg a Zorinka 56cm a 5,21kg :dance:. Teda dost se divila, že jenom kojíme. Já teda moc nechápu proč. Ale divila se. No ale jinak nás pochválila. Umíme, co máme umět, prospíváme, jen nám posunula očkování o 2 týdny (že prý jsou o 3týdny nedonošené (což fakt nechápu, jsou narozené 37+0 a dvojčata vyvolávají 38+0 … tak mi ty počty nějak nehrajou-a to jsem účetní :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.5.10 21:20

Holky, nemáte přehled kolik kde stojí plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.5.10 21:25

Livo tak to jsou holky pěkný :palec: :palec: s tím posunutím se prd stane i když ty 2 týdny nehrajou roli. A Veruš byla 36+4 a taky jí nic neposouvali :nevim:

Plavání - chodíme do hastrmánku (do labe) 10 lekcí 2000 Kč U majáku 10 lekcí 1900 Kč. Ale nevím jetli nemají pro dvojčata nějakou slevu :nevim:

Jinak my teď s holkama v Labi zvažovali přechod k Majáku, protože naše lektorka je nějaká nudná, od 3 měsíců děláme téměř to samé, navíc studuje a často je toho na ní moc. Ale nakonec jsme zůstali. U majáku jsme se byly jen zeptat a kurz nám nabídli, leč týden po tom co jsme si zaplatily další v Labi. Takže nedokážu posoudit. Co chodíme na náhrady, tak je to fakt o lektorce, kterou dopředu neovlivníš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.5.10 21:25

fuj tam je hrubek, se omlouvám ale nechce se mi to už opravovat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.5.10 21:28

V pohodě, děkuju moc. A kde je to plavání U Majáku? To je na chrudimské výpadovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.5.10 21:30

jojo to je pro vás určitě blíž, když tak zajdi mrknout, mají to tam rozhodně novější a hezčí ale jak říkám je to o lektorce.

Nevím jak bych se rozhodovala teď, ale když jsem sháněla kurz tak v Labi mi ho nabídli hned a u majáku až měsíc po tom co už jsme plavaly, takže bylo vyřešno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
11.5.10 21:45

Jen dodám, k tomu co už psala Panuška o plavání, že podle mě je to v Labi fajně, jen možná potřebují občas krapet popostrčit - v přístupu, v akčnosti a tak. Ale pozitivní je, že se s nimi (lektorkou, majitelkou) dá mluvit a jsou moc ochotné.
U Majáku mě naštvali svým přístupem, který bych shrnula slovy „nezavolá, nenapíše“, ale holt asi tu jak se říká obchodně/marketingovou část nemají úplně zmáklou.
A co se kvality plavání týče, tak můžu tlumočit jen kamarádku, která je tam spokojená.
Maják je také na pohled hezčí, upravenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.5.10 22:01

Holky moc děkuji. Já mám maják téměř za rohem … teda asi 3rohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.5.10 09:40

Ahoj :kytka:
tak jak se máte?pomalu se nám blíží léto..ikdyž teda podle počasí moc ne :mrgreen:
abych pravdu řekla,jsem radši když je pod mrakem,je mi líp…přece jen se mi to už blíží,tak jsem ráda za každý den bez hicu…
chtěla jsem se zeptat-chodíte v létě na koupání na cihelnu?asi tam strávim nejspíš poměrnou část léta :lol: ikdyž to poleze asi dost do korunek 8-o ,možná to pořešim s permicí,uvidíme:-)
pak je dobrej taky hrádek,ale poslední dobou tam začíná být poněkud těsno :-(
prckové vám všem krásně prospívaj :palec:
Liv-nediv se že se mudr diví…myslim že některé mají ještě zažité sunary co nejdřív…přece jen u dvojčat se to asi bere jinak,nevim :nevim: ..ale důležité je,že se maj holky dobře ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.5.10 09:42

jak tak koukám na svůj metřík pomalu si můžu stříhat metr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.5.10 09:47

Očko no jo už to máš opravdu za chvíli :wink: Tak hlavně ať to proběhne rychle a bezbolestně :mrgreen: :pankac: :pankac:

Na cihelnu se chystám, snad bude hezké léto. Pokud jo tak tam asi taky budem často :lol: Loni jsem si to neužila, malá nesnášela teploty nad 26 stupnů a přehřívala se takže jsme byly zalezlý doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.10 14:38

My jsme na cihelnu chodili vloni docela často - máme to kousek a Mikula se tam dost vyblbnul. Letos jsem na to docela zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 17:39
Founik píše:
Petite Podle toho jak to popisuješ, teď bydlíš někde uprostřed luhů a hájů, kam noha člověka ještě nepáchla, ne? :lol: :lol:

Ahoj holky. „Uprostřed luhů a hájů“ je docela trefné, jsem s malou na baráku na Seči, protože máme štěňata, tak v rámci zachování přestavěného bytu jsme tu jak Robinsonky. Musíme tu být dokud se všechny neprodají, což nevypadá moc nadějně, takže tu snad strávím mládí :cry: Já bych tak chtěla do města… :-( :cert:

Livapíše
Petit a lišky Vám dávají dobrou noc??? A nešlo by to domluvit se zaměstnavatelem? Nějak upravit na ty 2 měsíce pracovní dobu?

Dobrou noc nám dává kdejaká havěť :cert: Já jsem docela posera, takže jít na noc zavřít psy je pro mě skoro smrt.
Se zaměstnavatelem bych se asi domluvila těžko, pracuju v nemocnici (mmch na novorozeneckém :oops: ) a tam to na domluvu moc nebude. Když jsem už byla na RD, končila mi smlouva na dobu určitou a do nové mi vyloženě napsali, že pokud nenastoupím po ukončení RD, pracovní poměr se mnou rozvážou. Asi to bude taky záležet na tom, jak na tom aktuálně budou s personálem..

Jahůdko, holčička je nádherná! Trochu nostalgicky závidím malinké miminko, ale do druhého zatím nejdu :lol: Jaký byl porod v Pcích, smím-li se ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
12.5.10 18:14

Jéé holky, tak já na Cihelně nebyla ještě nikdy ani sama, natož s malou :lol:

Petite a copak máš za pesany? Mmchdem my máme kus od Seče chajdu a tam zas já bych byla nejraději pořád :-) jenže bez koupelky, to bych za chvíli taky vypadala jak poustevník, o dceři nemluvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 18:46

Máme dlouhosrsté výmarské ohaře, chtěla jsem přidat fotku, ale nějak mi to nejde :-(

My tu máme barák, normálně s tekoucí vodou a se vším, ale stejně poustevničíme, i když jsme čisté :-D Jsem tu už 7 týdnů a 4 dny, už mi to leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová