Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdka píše:
LIVO, vždyť jste nedávno šly z porodky a teď už jsou holky opravdu obříci.
Jahůdko, jo, je to neuvěřitelné, jak to letí
. Dnes jsme byli u nové mudry, ta naše šla k 1.4. do důchodu
a zatím vypadá celkem dobře. Měly jsme 3m kontrolu. Sabinka má 55cm a 5,03kg a Zorinka 56cm a 5,21kg
. Teda dost se divila, že jenom kojíme. Já teda moc nechápu proč. Ale divila se. No ale jinak nás pochválila. Umíme, co máme umět, prospíváme, jen nám posunula očkování o 2 týdny (že prý jsou o 3týdny nedonošené (což fakt nechápu, jsou narozené 37+0 a dvojčata vyvolávají 38+0 … tak mi ty počty nějak nehrajou-a to jsem účetní
)
Livo tak to jsou holky pěkný
s tím posunutím se prd stane i když ty 2 týdny nehrajou roli. A Veruš byla 36+4 a taky jí nic neposouvali ![]()
Plavání - chodíme do hastrmánku (do labe) 10 lekcí 2000 Kč U majáku 10 lekcí 1900 Kč. Ale nevím jetli nemají pro dvojčata nějakou slevu ![]()
Jinak my teď s holkama v Labi zvažovali přechod k Majáku, protože naše lektorka je nějaká nudná, od 3 měsíců děláme téměř to samé, navíc studuje a často je toho na ní moc. Ale nakonec jsme zůstali. U majáku jsme se byly jen zeptat a kurz nám nabídli, leč týden po tom co jsme si zaplatily další v Labi. Takže nedokážu posoudit. Co chodíme na náhrady, tak je to fakt o lektorce, kterou dopředu neovlivníš
![]()
fuj tam je hrubek, se omlouvám ale nechce se mi to už opravovat
![]()
V pohodě, děkuju moc. A kde je to plavání U Majáku? To je na chrudimské výpadovce?
jojo to je pro vás určitě blíž, když tak zajdi mrknout, mají to tam rozhodně novější a hezčí ale jak říkám je to o lektorce.
Nevím jak bych se rozhodovala teď, ale když jsem sháněla kurz tak v Labi mi ho nabídli hned a u majáku až měsíc po tom co už jsme plavaly, takže bylo vyřešno ![]()
Jen dodám, k tomu co už psala Panuška o plavání, že podle mě je to v Labi fajně, jen možná potřebují občas krapet popostrčit - v přístupu, v akčnosti a tak. Ale pozitivní je, že se s nimi (lektorkou, majitelkou) dá mluvit a jsou moc ochotné.
U Majáku mě naštvali svým přístupem, který bych shrnula slovy „nezavolá, nenapíše“, ale holt asi tu jak se říká obchodně/marketingovou část nemají úplně zmáklou.
A co se kvality plavání týče, tak můžu tlumočit jen kamarádku, která je tam spokojená.
Maják je také na pohled hezčí, upravenější.
Holky moc děkuji. Já mám maják téměř za rohem … teda asi 3rohy ![]()
Ahoj ![]()
tak jak se máte?pomalu se nám blíží léto..ikdyž teda podle počasí moc ne ![]()
abych pravdu řekla,jsem radši když je pod mrakem,je mi líp…přece jen se mi to už blíží,tak jsem ráda za každý den bez hicu…
chtěla jsem se zeptat-chodíte v létě na koupání na cihelnu?asi tam strávim nejspíš poměrnou část léta
ikdyž to poleze asi dost do korunek
,možná to pořešim s permicí,uvidíme:-)
pak je dobrej taky hrádek,ale poslední dobou tam začíná být poněkud těsno ![]()
prckové vám všem krásně prospívaj ![]()
Liv-nediv se že se mudr diví…myslim že některé mají ještě zažité sunary co nejdřív…přece jen u dvojčat se to asi bere jinak,nevim
..ale důležité je,že se maj holky dobře ne? ![]()
Očko no jo už to máš opravdu za chvíli
Tak hlavně ať to proběhne rychle a bezbolestně
![]()
Na cihelnu se chystám, snad bude hezké léto. Pokud jo tak tam asi taky budem často
Loni jsem si to neužila, malá nesnášela teploty nad 26 stupnů a přehřívala se takže jsme byly zalezlý doma ![]()
My jsme na cihelnu chodili vloni docela často - máme to kousek a Mikula se tam dost vyblbnul. Letos jsem na to docela zvědavá.
Founik píše:
Petite Podle toho jak to popisuješ, teď bydlíš někde uprostřed luhů a hájů, kam noha člověka ještě nepáchla, ne?![]()
Ahoj holky. „Uprostřed luhů a hájů“ je docela trefné, jsem s malou na baráku na Seči, protože máme štěňata, tak v rámci zachování přestavěného bytu jsme tu jak Robinsonky. Musíme tu být dokud se všechny neprodají, což nevypadá moc nadějně, takže tu snad strávím mládí
Já bych tak chtěla do města…
![]()
Livapíše
Petit a lišky Vám dávají dobrou noc??? A nešlo by to domluvit se zaměstnavatelem? Nějak upravit na ty 2 měsíce pracovní dobu?
Dobrou noc nám dává kdejaká havěť
Já jsem docela posera, takže jít na noc zavřít psy je pro mě skoro smrt.
Se zaměstnavatelem bych se asi domluvila těžko, pracuju v nemocnici (mmch na novorozeneckém
) a tam to na domluvu moc nebude. Když jsem už byla na RD, končila mi smlouva na dobu určitou a do nové mi vyloženě napsali, že pokud nenastoupím po ukončení RD, pracovní poměr se mnou rozvážou. Asi to bude taky záležet na tom, jak na tom aktuálně budou s personálem..
Jahůdko, holčička je nádherná! Trochu nostalgicky závidím malinké miminko, ale do druhého zatím nejdu
Jaký byl porod v Pcích, smím-li se ptát?
Jéé holky, tak já na Cihelně nebyla ještě nikdy ani sama, natož s malou ![]()
Petite a copak máš za pesany? Mmchdem my máme kus od Seče chajdu a tam zas já bych byla nejraději pořád
jenže bez koupelky, to bych za chvíli taky vypadala jak poustevník, o dceři nemluvě ![]()
Máme dlouhosrsté výmarské ohaře, chtěla jsem přidat fotku, ale nějak mi to nejde ![]()
My tu máme barák, normálně s tekoucí vodou a se vším, ale stejně poustevničíme, i když jsme čisté
Jsem tu už 7 týdnů a 4 dny, už mi to leze na mozek.