Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že problémy vznikají jen díky tomu, že vázne komunikace. Klienti neřeknou přímo tomu a tomu personálu, co konkrétně jim vadí a tak se to řešit nemůže. Personál zase předpokládá, že není potřeba něco řešit, protože to prostě není potřeba
Samozřejmě existujou osoby, se kterýma se těžko vychází, a to na obou stranách. To je holt život..
Founik píše:
Jééé Petite, to raděj ten deníček nehledejPak abyste se spolu holky bavily
![]()
No přinejhorším zruším registraci na emiminu a bude ![]()
Tak mě napadá..pamatujete si obličeje nebo dokonce jména někoho s po(porodního) personálu? Nebo na to člověk rychle zapomene? Já to bohužel hodnotit nemůžu, když jsem je všecky znala ![]()
Neruš registraci a prolistuj deníček.
Vím, že se tam gyndr dost prostřídali, ale novoroz. sestřičky jsou tam hodně stejné jako před 3 lety.
No tak snad nebudeš zklamaná nebo dokonce naštvaná
Nevím, za jak dlouho se dostanu domů, tak doufám, že si na to vzpomenu. Nebo jestli ti to bude vrtat hlavou, můžu poslat SZ se svým tehdejším jménem ![]()
Máš to tam
pár minut stresu, co ty na to a pak se třeba fakt smáznu ![]()
jj, díky. Buď si vzpomenu nebo mi to budr vrtat hlavou před spaním. ![]()
PetiteFillette píše:
Já myslím, že problémy vznikají jen díky tomu, že vázne komunikace. Klienti neřeknou přímo tomu a tomu personálu, co konkrétně jim vadí a tak se to řešit nemůže. Personál zase předpokládá, že není potřeba něco řešit, protože to prostě není potřebaSamozřejmě existujou osoby, se kterýma se těžko vychází, a to na obou stranách. To je holt život..
S tím naprosto souhlasím. Ono je to tak všude, jen v nemocnici to jaksi víc vyplouvá napovrch, lidi jsou tam tak nějak víc „osobní“. Nevím, jak to přesně pojmenovat, ale asi chápeš jak to myslím.
Navíc se někdo ve standardní situaci chová nějak, třeba i tím, jak je to stereotypní, tak mu některé věci nedocvaknou (zase asi lidská přirozenost), ale pokud už dojde k průseru, projeví se podstata. A tam by personál profesně selhat neměl. To je podle mě to nejdůležitější.
jee holky tak to je dobrý jestli jste se potkaly a jestli zjistíte že jste se nemusely tak to bude ještě větší sranda
![]()
Já rodila v Pardubicích a byla jsem maximálně spokojená, dodnes lituju, že jsem neměla mlaou po porodu na bříšku ale byla braná jako předčasně narozená a tak šupajdila pryč. Ale v tu chvíli jsem to nějak neprožívala. To spíš teď zpětně.
![]()
No a jelikož jsem tam byla 8 dní tak jsem poznala téměř všechny sestřičky některé i víckrát
jména nevím, ale vybavuji si takovou mladou (což je tam asi většina že
) vysokou, tmavovlasou, štíhlou ta byla moc príma. A pak ještě jednu podobného popisu ale trošku starší. Tyhle dvě mi utkvěly v paměti si nejvíc. ![]()
No ted když si to po sobě čtu tak toje popis jak fík
![]()
Ahoj ![]()
jste to tady pěkně rozjeli ![]()
každopádně se ještě vracím k té cihelně-nebyl by to špatný nápad se tam sejít ![]()
ikdyž to bude asi pěknej frmol-jedno dítko budu mít v bazénu a druhé v kočáru ![]()
jinak jsem včera myslela že už to na mě přišlo,ale naštěstí to byly poslíčci…skoro jsem brečela a přemlouvala prcka ať tam ještě vydrží co nejdýl… ![]()
omlouvám se,to byl takovej ventil ![]()
Očko neboj ono by to už zmáklo, už to není úplné prtě.
A zase třeba aspoň nebudeš přenášet, to děsilo mě ![]()
Taky jsem se děsila toho, že budu přenášet. Nějaké poslíčky jsem vůbec nezanala, jen mi od 16tt tvrdlo břicho, později to bylo takové nepříjemné, ale bolesti to nebyly. Nakonec mi v 39+0 praskla voda a já byla neskonale vděčná ![]()
Očko, 35tt je už krásné číslo, neboj ![]()