Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
3.6.10 09:24

livi:ty jsi pracovala v sezemických v tiskárně?a nejmenuje se Východočeská tiskárna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.6.10 09:27

Ahoj :kytka:

Popelko-čekáme chlapečka :wink: …ale na dnešek se mi v noci zdálo že see nám narodila druhá holčička :wink:

Jahůdko-díky.jinak uvidíme s počasím…každopádně potit se budu tak jako tak :mrgreen:

Panuško-toho druhého šestinedělí se bojíš předběžně nebo už jsi v očekávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.6.10 09:55

Očko nene proboha jen přeběžně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
3.6.10 20:50

PANUŠKO, zvládám to čím dál líp. Po návratu z porodky to bylo ok, ale pak se obevil týden vzdoru a žárlení a to jsem byla s nervama na dně, ale teď už je to ok. Jen už by to chtělo pěkné počasí a vyrazit pořádně ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.6.10 21:00

Jahůdko tak to je super,teda až na ten vzdor. No a stím, že bys chtěla ven tak to bych řekla že trápí všechny z nás :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.6.10 21:59

Ahojky :-D

zdravím z Lázní Bohdaneč to je do pardubic co bys kamenem dohodil.jsem mladá maminka (19) s mrnousem (4měs.) a partnerem (23).Ráda bych našla Maminku s kterou bych si porozumela a mohli bychom spolu kočárkovat,nakupovat,chodit posedet a tak…Najde se tady POHODOVÁ ZENSKÁ? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.6.10 22:01

Míšo vítej, pohodových ženských je tu určitě spousta. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.6.10 22:32

Jahůdko u nás tohle období trvalo asi 2 měsíce a už jsem byla místama zralá na mašli. Ale nějak jsem to ustála. Teď máme tak střídavě oblačno.
Ale Kája je narozdíl od Mikuly dost rozumná, tak si myslím dá spoustu věcí vysvětlit.

Míšo vítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
4.6.10 00:04

POPELKO, vysvětlit si nechá spoustu věcí, ale taky si občas postaví hlavu, což je něco na mě. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.6.10 08:47
Panuška píše:
Míšo vítej, pohodových ženských je tu určitě spousta. :wink: :wink: :wink:

Panuško a popelko moc děkuji za milé přivýtání.Sem moc rada že se Najdou takové ženské jako vy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.6.10 09:06

TAk holky a teď dotázek. Včera jsme se s Founikem na plavču bavily jeslti tady není v Pardubkách nějaká herna, kde by se daly děti bezpečně vypustit (holkám je teď rok)

Vím, že na dukel je mateřské centrum, ale hernička je tam malá a navíc chtějí 65 Kč za vstup což už mi přijde fakt dost. navíc v hnusném počasí se to tam bude asi hemžit staršími dětmi.

Já byla minule s kámoškou a s malou v AFI nahoře ale taky to není ideální. Takže nemáte někdo tip? klidně i na mateřské centrum, ale aby to bylo větší a nechtěli za to takové prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
4.6.10 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.6.10 10:10

tak mě docela zaujal ten Dubínek, má totiž tu hernu dost velkou, všechny ostatní mají pidi herničky a když tam přijde 5 tříletých dětí tak to moje roční ušlapou :lol: :lol: ale díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
4.6.10 10:46

Panuško ještě www.ric.cz - tam jsme dřív chodili my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
4.6.10 10:52

Ahojda holky .. jedna zombie se vám tu zas hlásí - další noc, kdy se Terča budila po hodině a navíc dneska zase krev ve stolici a nestrávíno, já už fakt nevím :(((

Čauky Míšo .. přesně jak psala Panuška.. je to tu SAMÁ pohodová ženská :lol: :palec:

Jahůdka+Popelka Holky díky za tipy, jdu se na to taky mrknout, ať máme kam vyrazit, když bude hnusně.

Ty jo, ale dneska se naopak to počásko vycajchnovalo, když bude takhle celej víkend, jsem maximálně spokojená!

Očko Tak aby to nakonec fakt nebyla cholká ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová