Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
očko oni ti doktoři jsou před porodem dobrý co? mě na poslední kontrole doktor řekl, že můžu porodit do 24, 48 hodin a nebo se taky uvidíme další týden a další a další
Nakonci mi popřál ať mi to když tak proběhne v pořádku a že kdyby nic tak si popřejem za týden znovu, no vtipálek.
No a v noci praskla voda a bylo.
Founiku no tak to jsem ráda, že jsem ti pomohla, to nebylo až tak těžký. Mňam sem na ty špagety dostala chuť asi je prubnu pozítří s Veruš. ![]()
Panuško,tak tos mě pobavila
to je jak kdyby to tušil ale radši nic neřekl
…ale je to s nima fakt mazec..minule mi řekl že mimi bude velký,včera že odpovídá tak jak má…mazec ![]()
Očko tak se to blíží nejen tobě (držim palce), ale i nám všem
no VOLBY přeceee! ![]()
A já upřímně doufám, že většina našeho národa opravdu není tak tupá, jak se podle průzkumů může zdát .. ![]()
Hlavně všichni k urnám!!! ![]()
Ahoj ![]()
taky doufám že ty volby dopadnou „pozitivně“…jenže co znamená vůbec pozitivně?já bych to tam vše nejradši vyházela do jednoho ![]()
PS:k volbám jsem chtěla jít,teď přemýšlim zda to dám…abych z toho paktřeba neporodila ![]()
Očko jj, s tím bych souhlasila .. politická kultura je příšerná, nedělají nic jiného, než že jeden na druhého tahá špínu ![]()
A tak jsou jen dvě možnosti - buď jít do politiky (což já bych neustála) a nebo volit. Takže druhá varianta ![]()
Jen běž, aspoň to budeš mít za sebou komplet
![]()
Tak a je odvoleno … letos to dopadlo teda fakt zajímavě
. Takový výsledek jsem teda nečekala ![]()
Ahoj ![]()
tak já nakoneck volbám nešla
,trochu se stydím ale prostě jsem tomu dala vale…výsledky mě tošku překvapily ale ani trochu jsem nenadávala..jak bych taky mohla když jsem nešla vhodit lístek
…
každopádně to bude zajímavý a vypadá to že si třeba budem muset i ten opasek trošinku stáhnout ![]()
ale co,hlavně že naše děti budou zdravé a šťastné,to je to na čem nám maminám přeci záleží nejvíc ![]()
jinak počasí je teda pěkně plačtivé,bojím se že pak uhoděj vedra a já se budu potit ve vlastní šťávě na porodním sále ![]()
očko takže stále 2v1? no tak teď už to bude vpohdoě a držím palce ať tě ten prcek moc netrápí. ![]()
Koukám Očko pořád držíš pohromadě. Tak snad už to nebude dlouhý.
Mmch kde budeš nakonec rodit? Tuším jsi tu řešil Pce a HK. Nebo se pletu?
Očko Drž se holka, už je tu cílová rovinka
No těch veder bych se nebála, na ty to v nejbližší době fakt nevypadá.
Ahoj ![]()
Panuško-ano zatim jsem jako kindervajco,tak doufám že to vydržim…manža mi teď na týden odjíždí tak bych nerada rodila bez něj ![]()
Popelko-nakonec budu rodit v Pardubkách…po dlouhém přemýšlení to snad bude tady ok
Founiku-přeju si vydržet dva v jednom ten týden,jak jsem už zmiňovala,tak mi držte palce…no vedra zatím nehrozej,ale já si určo vyberu ten nejteplejší den delého června ![]()
Očko tak to moc držím palce.
Mmch vy víte, co čekáte? Nebo je to překvapení?
OČKO, tak ti přeju, aby si mimčo dalo ještě týden v bříšku.
MMCH já si taky vybrala pobyt v porodce během tropů a teď nevystrčíme čumák ven. ![]()
Jahůdko jak s holkama válčíte? Ale jako druhomatka to určitě zvládáš skvěle ne? já se totiž děsím druhého šestinedělí, jstli budu v pr…i jako s Veruš tak to už fakt bude na bohnice
![]()