Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
24.5.10 21:47

očko oni ti doktoři jsou před porodem dobrý co? mě na poslední kontrole doktor řekl, že můžu porodit do 24, 48 hodin a nebo se taky uvidíme další týden a další a další :lol: :lol: Nakonci mi popřál ať mi to když tak proběhne v pořádku a že kdyby nic tak si popřejem za týden znovu, no vtipálek. :mrgreen: No a v noci praskla voda a bylo.

Founiku no tak to jsem ráda, že jsem ti pomohla, to nebylo až tak těžký. Mňam sem na ty špagety dostala chuť asi je prubnu pozítří s Veruš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.5.10 09:15

Panuško,tak tos mě pobavila :mrgreen: to je jak kdyby to tušil ale radši nic neřekl :pankac: …ale je to s nima fakt mazec..minule mi řekl že mimi bude velký,včera že odpovídá tak jak má…mazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.5.10 23:26

Očko tak se to blíží nejen tobě (držim palce), ale i nám všem :-D no VOLBY přeceee! :palec:
A já upřímně doufám, že většina našeho národa opravdu není tak tupá, jak se podle průzkumů může zdát .. :pankac:

Hlavně všichni k urnám!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.5.10 11:12

Ahoj :kytka:
taky doufám že ty volby dopadnou „pozitivně“…jenže co znamená vůbec pozitivně?já bych to tam vše nejradši vyházela do jednoho :pankac:

PS:k volbám jsem chtěla jít,teď přemýšlim zda to dám…abych z toho paktřeba neporodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.5.10 11:38

Očko jj, s tím bych souhlasila .. politická kultura je příšerná, nedělají nic jiného, než že jeden na druhého tahá špínu :(
A tak jsou jen dvě možnosti - buď jít do politiky (což já bych neustála) a nebo volit. Takže druhá varianta :-)
Jen běž, aspoň to budeš mít za sebou komplet :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
1.6.10 12:20

Tak a je odvoleno … letos to dopadlo teda fakt zajímavě :-). Takový výsledek jsem teda nečekala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.6.10 20:22

Liv, ani já, ale mám jako fakt radost! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.6.10 13:40

tak já nakoneck volbám nešla :oops: ,trochu se stydím ale prostě jsem tomu dala vale…výsledky mě tošku překvapily ale ani trochu jsem nenadávala..jak bych taky mohla když jsem nešla vhodit lístek :wink:
každopádně to bude zajímavý a vypadá to že si třeba budem muset i ten opasek trošinku stáhnout :mrgreen:
ale co,hlavně že naše děti budou zdravé a šťastné,to je to na čem nám maminám přeci záleží nejvíc :srdce:
jinak počasí je teda pěkně plačtivé,bojím se že pak uhoděj vedra a já se budu potit ve vlastní šťávě na porodním sále :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.6.10 15:05

očko takže stále 2v1? no tak teď už to bude vpohdoě a držím palce ať tě ten prcek moc netrápí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.6.10 18:13

Koukám Očko pořád držíš pohromadě. Tak snad už to nebude dlouhý.
Mmch kde budeš nakonec rodit? Tuším jsi tu řešil Pce a HK. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
2.6.10 18:15

Očko Drž se holka, už je tu cílová rovinka :lol: :palec: No těch veder bych se nebála, na ty to v nejbližší době fakt nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.6.10 18:25

Panuško-ano zatim jsem jako kindervajco,tak doufám že to vydržim…manža mi teď na týden odjíždí tak bych nerada rodila bez něj :cry:

Popelko-nakonec budu rodit v Pardubkách…po dlouhém přemýšlení to snad bude tady ok

Founiku-přeju si vydržet dva v jednom ten týden,jak jsem už zmiňovala,tak mi držte palce…no vedra zatím nehrozej,ale já si určo vyberu ten nejteplejší den delého června :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.6.10 19:28

Očko tak to moc držím palce.

Mmch vy víte, co čekáte? Nebo je to překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.6.10 21:45

OČKO, tak ti přeju, aby si mimčo dalo ještě týden v bříšku. :-) MMCH já si taky vybrala pobyt v porodce během tropů a teď nevystrčíme čumák ven. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.6.10 08:24

Jahůdko jak s holkama válčíte? Ale jako druhomatka to určitě zvládáš skvěle ne? já se totiž děsím druhého šestinedělí, jstli budu v pr…i jako s Veruš tak to už fakt bude na bohnice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová