Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panuško-prosim tě kde bydlíš?u nás nekápla ani kapičička
..jinak o Hamiltonu jsem taky slyšela šílené příběhy,ale dalo se to..ikdyž nevim zda to příště nebude ostřejší…
Mas-tak to jsi měla celkem vyhráno,já mám pocit že na mě nějak nepůsobí…dělal mi ho včera v 10 dopoledne a zatim nic..teda poslíčci už bolej trochu víc,ale na odjezd do porodky to stále není ![]()
Popelko,kluk je šikulka
..a primářka teda asi udělala své,taky jsem myslela že se už po tom H. bude něco dít…
jinak holky děkuju moc že mi držíte palce ![]()
Popelka píše:
Troška chlubení - Mikulášek oslavil včera třetí narozeniny
http://picasaweb.google.cz/…kulasek3Roky?…
Jé POPELKO, já jí letos dělala pro velký úspěch taky.
My máme oslavu v neděli, tak hodím fotečky. ![]()
Achooojky Holky ![]()
Founik dekuju to teda. Ne nebyli sme nikde Naty ma Atopicky exem tak chci ješte počkat a zkusit jit na koupalište.
Popelko Tak to mela krasnou miru a vahu ja jen nevim po kom to Naty ma
Naty ješte neleze a přišti mesic jdeme k neurologovy tak jsem zevdava. Ale zkouší se stavet.
Očko posilame hodne sil ![]()
![]()
Jasminku A plazí se sama? Pokud jo, tak jste na dobrý cestě a myslím, že si vůbec nemusíš dělat velké starosti. Mě se Terča začala plazit až ve 12 měsíci, stále neleze, sama si nesedne, nestaví se .. a tak holt cvičíme. Neuroložka tě určitě jen uklidní
![]()
Taky už bych chtěla, aby zas bylo teplo na koupání, hnedle vyrazíme na Cihelnu ![]()
Jojo taky se přidávám v 10 měsících jsme jen plazily nic víc a v 10,5 si sedla, začala lézt a stoupla si. Teď ještě nechodí ale času dost. My to zmákly bez cvičení mám trpělivou dětskou, která to v těch 10 měsících neřešila a řekla, že se děti vyvíjí skokově. ![]()
No na teplíčko se taky těším, ale na příští týden to vypadá slibně. ![]()
Tak to se pak všichni na tom koupáku sejdem ![]()
Teda jen doufám, že nebudem marodný, Tarantule je děsně zasoplená a chrchle
a aby toho nebylo málo, tak mě začlo bolet v krku ![]()
Jen ještě k tomu hejbání se .. hodně pomáhá k rozvoji pohybu nějaká hodně silná motivace, nebo třeba udělat „opičí dráhu“ např. z balíků plín, ona přes ně bude lézt a bude tím nucená se stavět na kolínka .. ale nemyslím, že je to váš případ Jasminku, v 8 měsíci je podle mě fakt ještě čas. ![]()
Ty jo tak řekni tarantuli ať se do čtvrtka vysoplí, no jo to je zítra viď? hmm tak to jsem na vás zvědavá.
Jinak mi taky lehce soplíme ale fakt lehce a vypozroovala jsem že nám pomáhá nasadit probiotika a za pár dnů se rýma ani nerozjede a je klid. Uškodit by to nemělo tak jí je dávám. ![]()
Hm, sakryš, probiotika dávám a stejně soplí
Na ten zítřek jsem zvědavá .. no třeba to přejde, ale přehnanej optimista nejsem
Bože muj, takhle budeme mít náhrad na celej novej plavací kurz!
Holky poraďte kam v Pardubicích na večeři na dobrou itálii - těstoviny, nočky atp. Já fakt nějak nevím ![]()
Mmchdem nemá někdo z vás zkušenosti s indickou restaurací Ganga?
Founiku s itálií moc neporadím a do Gangy se teprve taky chystáme.
Nám strašně moc chutnalo v LaCabaňa (nebo jak se to píše), prostě v mexický.
Ahoj,jsem stále 2v1,zítra mám kontrolu
…tak jsem zvědavá zda se už něco hnulo ![]()
já ani nevím že je v Pardubkách nějaká indická restaurace ![]()
jinak myslim že Bazalka by měla mít něco italiáno..to je jak je magistrát tak z druhé strany..
Očko neblbni ty tu ještě strašíš,koukej si sbalit a jet do porodky ať už je miminko mezi námi. ![]()
Teda Očko, ty jsi fakt držák
))) Nepřeháníš už to? ![]()
Jj, vim, kde je Bazalka, ale na tu teď rozhodně chválu moc neuslyšíš .. Ale otevřeli novou reštyku (jsem dneska zjistila) naproti Mlejnům, jmenuje se to Sylváno, tak to zítra vyzkoušíme - má to být právě Itálie.
A taky jsem se byla mrknout v Bulharský ulici, tam je pidiaturní reštyka Luna Rossa, ale tam by bylo lepší jít tak třeba v 6 lidech (maximální kapacita je tak 15 ![]()