Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Očko Jsem si hned říkala, žes odvážná
))) A uuuž? Už píšeš z porodky? ![]()
Founiku-zatim nic,stále ťukám z domova ![]()
a to mám zítra termín…ale ráno jsem se pěkně vytočila,tak to třeba přes den klapne
![]()
Pavli, to je dobře, že jste spokojení.
Jinak všechny zdravím a Očko, držím pěsti ![]()
Troška chlubení - Mikulášek oslavil včera třetí narozeniny
http://picasaweb.google.cz/…kulasek3Roky?…
jeee Popelko ta mašinka je krásná a jak ti to drželo po hromadě? jen tou čokoládou nebo je i něco vevnitř pod těma bombonama?
![]()
Panuško je to slepený krémem
http://www.mimibazar.cz./recept.php?…
ty jo to je fakt super, budu muset někdy na mmb kouknout na recepty jsem tam nikdy nejukla ![]()
Ahojda všem ![]()
hlásím se stále dva v jednom…včera jsem byla v poradně v porodce a moc mě nepotěšili-podle UZ je mimís o týden mladší,takže mmůžu klidně začít rodit až za týden…chjo,kdo to má vydržet ![]()
Očko už jsem si říkala, jestli náhodou nepíšeš, že už jste doma, no tedy to je napínavý do samého konce
![]()
Panuško,napínavé to sice je ale už jsem nějak se silami v koncích…navíc mi včera doktor dělal Hamiltona,prý aby se to trochu urychlilo..no,není to nic příjemného a to prý to dělala jen lehce
..
za týden tam jdu zas a prý jestli budu ještě v celku,tak se do toho opře víc,no je toto možné
?
mám straqch,tak se modlim ať rodim dřív než půjdu na další kontrolu ![]()
no tak o hammiltnovi jsem slyšela kde co a děsí mě jento slyším. Tak ať se prcek vylodí dřív. Teď tě čeká chladnější počasí, tak by to mohlo klapnout. Teda tadyleje jako z konve, ale aspoň se pročistí vzduch, venku je vyloženě prádelna a napadnutí. ![]()
Ahojky, tak se taky musím po čase přihlásit.
Očko - já měla hamiltona u obou dětí - já to tedy nijak necítila - tedy nic divného - je taky pravda, že už jsem byla taky se silami u konce. ALE první se narodil druhý den ráno a druhý ve 14:30 (H. mi dělali v 9) Tak moc nepočítej s příští poradnou. Moc moc držím pěstičky aŤ to máš rychle za sebou.
Očko mně ho dělala v HK primářka a ta je na vyšetření ras. Ale dalo se to přežít. Dělala mi ho ráno a v 8 večer byla Eli s námi.
Já jsem byla dopolko s Mikulou na tříletý prohlídce. Mikulášek byl naprosto vzornej a předvedl se jako chytrý a civilizovaný dítě. Váží 18kg, měří 99cm. Místo obrázků četl písmenka, poznal všechny zvířátka, řekl barvy…šikulka je to moje velká.