Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
29.4.10 07:57

Tak mi to nedalo a nakoukla jsem zpátky o pár stránek a koukám, že se to tu docela rozjelo. Můžu k vám sem tam nakouknout?
Bydlím na Stavařově, původně jsem ale z Dukly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.10 08:00

Popelko jasně že můžeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.4.10 08:27

Ahojky,
Jahůdko, moc gratuluji a Kristýnce přeji štěstíčko zdravíčko a hodné rodiče a sestřičku (by jí moc nezlobila) a mamině dobroučké mlíčko (v hojném množství)
Founi, kam chodíte na cvičení?
Jinak se omlouvám, že sem vždycky vletím a pak zas dlouho nic - ale PC fakt nezvládám - ty dva čerti mě tak zaměstnávaj, že po celodenním kolotoči padnu v 9 jak zabitá (po přečtení pohádky jsem ráda, že jsem schopná se jít ještě umejt :-) a že nepadnu rovnou tak jak jsem :poblion: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.10 10:19

Jasminek : DinoPark? To slyším prvně :D A to jezdíte s manžou, bo sama?

Masek: Chodíme k fyzioterapeutce, co má ordinaci hned vedle Dr. Špidlenové v Polabinách, taková mladá černovlasá holčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
29.4.10 16:27

Ahoj holky.

Jahůdko, co to čtu 8-o. Tak obrovská gratulace :kytka: :kytka: :kytka:. Tak hodně zdraví a štěstí a spousty mléka pro malou. Jste asi všichni moc šťastní, co. Robinek byl o 6týdnů dřív a měl 48cm a 2800g a taky mi přišel malý. No a holky byly ještě menší. Neboj, Týna to dožene :potlesk:.

Mašku, to je jako bych četla o sobě :mrgreen:. Taky jsem po celém dnu úplně hotová, že jsem ráda, když padnu do postele a spím.

Popelko, vítej :kytka:. Jen tak dál a houšť :pankac:.

Holky, která z Vás tu psala o tom vozíku za kolo, že by ho ev. půjčila? My máme jeden, ale chtěli bychom vyrazit s holkama obouma (v autosedačkách) na jeden krátký výlet. Platí ta nabídka na půjčení ještě :oops:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.10 19:21

Holky já večer taky padám a to mám dítko jedno a ne dvě nebo tři :lol: :lol:

Livo myslím že to byla právě Mašek :lol: :lol: takže budeš muset počkat až se zase ozve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.4.10 19:50

Ahoj :kytka:
Jahůdko,velká gratulace k holčičce!a neboj,ona to určo všechno brzy dobaští :-D
Popelko,vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.4.10 20:12

Očko koukala jsem pár stránek zpátky, že ses ptala na porodnici. Já rodila obě děti v HK, Elišku dokonce KP a byla jsem spokojená, ale všude je to o lidech. I v HK jsem narazila na kačeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.4.10 21:06

Livo - to jsem byla opravdu já - klidně písni SZ a dohodneme se. My ho využijeme asi jen na poslední dva týdny v červnu - to bude mít manža dovolenou, tak bychom někam vyjeli. (teda jestli ji fakt bude mít se uvidí až den předem :lol: no jo, maj to dobře zařízený)

Očko o té porodnici je to fakt jak píše Popelka - je to o lidech. Co jsem rodila já (v Pardubkách), tak si nemůžu stěžovat, ale kamarádka (rodila o 2 týdny déle) si naopak jen stěžuje a Pardubky proklíná. A stejný to bude asi i s Hradcem. Ono lidi si tam nevybereš, můžou ten den vstávat pr…í vzhůru a neuděláš s tím nic. Tak přeji štěstný „výběr“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.10 21:12

:mrgreen: Opravdu to je o lidech… Na sále mi to až tak nevadilo, dokázala jsem je vytěsnit když mne štvali… Ale potom na šestinedělí bacha na laktační sestry nebo jak se jim říká, jsou schopny poučovat i několikanásobné matky o tom jak se kojí a přitom vlastní dítě nemaj :twisted: Případně já měla v papírech že neslyším na jedno ucho a ve 3 ráno mne vyvolávali jak, ať si jdu pro prcka co byl pod sluníčkem? Pokojovým rozhlasem… Někomu zas vadilo že snad většina hradeckých sester říká pacientkám mamčo. Vysloveně stěžovat si nemůžu, u každého dítěte v podstatě na jednu osobu (pokaždé jinou), ale tak na vola narazíš všude… Zkušenost mám tedy jen s Hradcem, ale můj gynekolog je porodník v Pardubicích a rodit bych u něj teda nechtěla… Dr. Farrag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.10 21:25

Hanule, tohodle doktora měla u porodu známá a byla nadšená :lol: :lol: je to fakt prča, každému sedne někdo jiný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.10 21:50

Panuško, na krátkou „známost“ je bezvadnej, ale na „dlouhodobý vztah“ je nemožný :evil: V ordinaci si připadám jak když otravuju, velký UTZ ve 20tt jsem si musela vydupat, ve 32tt jsem to nechala plavat protože genetika řekla že není nutný a on se o něm ani nezmínil… Nemluvě o tom že má špatný smysl pro humor, když bylo staršímu půl roku tak jsem tam byla na prohlídce pravidelný a on mne tak prohlížel a prej - je možné aby jste byla těhotná? - já - no, možné by to bylo… - On se chvíli koukal na ten UTZ (nevím proč vyšetřoval ultrazvukem) a s úsměvem povídá - ale nejste… Jsem myslela že ho přerazím :lol:
Nemluvě o tom že když jsem si tam šla před půl rokem pro antikoncepci tak místo slíbené schůzky kde probereme která by byla lepší mne čekala sestřička se slovy - mám vám píchnout depo proveru :evil: Je to dva měsíce co jsem si měla přijít pro další injekci a stále nemám MS… Sice kojím, ale rozhodně se to nedá nazvat pravidelným kojením, tak 3× denně (včetně noci).
Ale co je horší než on je ta jeho asistentka… :evil: Ta snad každý ráno před cestou do práce sní citron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.10 23:04

Hanule tak to fakt nic moc. Je pravda, že při porodu je každej jakoby v transu takže to taky vnímá jinak. bůh ví jakej je ten doktor co rodil mě. No byl u příjmu a pak když mi bylo nejhůř s tím, že na epidurál už je pozdě, ale koukal na mě soucitně :lol: :lol: no a pak na tlačení a šití. Byl to takový vtipálek a když mě šil tak jsme na sebe vzájemně dělali au, au. Teď se tomu směju, ale tenkrát mi to moc vtipný nepřišlo. No ale někdo jiný si o něm taky může myslet, že je to blb. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.10 23:08

Jéé Hanule, já bych na to oslovení „mamčo“ snad úplně zapomněla, kdybys to nezmínila :o)) Mě to vyloženě neštvalo, nejdřív mi to děsně komický :o) Ale potom, když tě s tímhle oslovením poučuje 20 letá laktačka, tak už to až tak komický nebylo. Ale to je třeba prkotina :)) :pankac:

Holky, co já bych dala za to hned usnout, jen co padnu do postele :( Dokonce jsem si koupila i čaj Spánek a nervy a prdlajs. Lehnu si a minimálně hodinu ještě čumákuju do tmy ať jsem sebevíc unavená :( :nevim:

A co se týče těch sester v Hradci, tak já si tedy určitě stěžovat nemůžu, v běžný i ve vypjatý situaci naprosto skvělý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
30.4.10 06:43

Jahudko : juuu Mala ma krasny miry a vahu :potlesk: neboj ona to dožene.

Founiku: jedeme tam poprvy s přitelem tak jsem zvedava
http://www.dinopark.cz/…en/index.php tady je odkaz :)
Dneska jdeme na naušničky tak jsem zvedava :-?

Vitam tě popelko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová