Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani nevím co přesně chceš nechat udělat, ale my si nechali dělat nábytek do obýváku u „nábytek Léblová“ je to na 17. listopadu jakoby až u té velké světelné křižovatky kdy se zabočuje na duklu. A byli jsme spokojení, bylo to celkem rychle a jelikož nám jeden rozměr udělali trochu jinak než jsme chtěli takto i zadarmo bez keců předělali.
Hele kino můžem vyzkoušet, jsem taky pro, je to myslím každou první středu v měsíci. No co maximálně z toho nic mít nebudem - ale aspoň bude ssranda. ![]()
Právě, že nepotřebuju ani nic složitýho, jen takovej pracovni pult na chajdu (misto linky). Bytelnou pracovni desku, nějakou tu nohu a polici a je to ![]()
Přesněě, a za vyzkoušení nic nedáš. Maximálně nás z toho kina vykážou no ![]()
alee co by nás vykazovali s našima hodnýma dětma
![]()
hele tak to bych asi prubla v nějakém obi nebo baumaxu ale nevím jak máš šikovnýho manžela
a nebo fakt nějakýho truhláře. Tohle jsou vyloženě výrobci nábytku. ![]()
NO PRÁVĚ
![]()
Mno on je můj drahý samozřejmě nezřízeně šikovný, ale víš jak, domácí kutil to úplně není
Proto raděj volíme toho truhláře, kterej to vysekne hnedle a levou zadní. ![]()
Founiku, já neporadím, znám akorát truhláře mimo Pardubice
. Teda v Pardubicích znám jednoho, ale to je člověk, kterého nikdo normální nezaplatí. Je výborný!
Naštěstí manžel je hodně šikovný, takže takové ty obyč. skříně mi dělá sám. Ono když si rozkreslíš rozměry, tak Ti je třeba ve Fortexu nařežou na míru a ostatní už je jednoduché ![]()
Holky, tak jsem jednoho truláře sehnala přes známého, nákres už viděl, zítra vyberem matroš a do týdne bude hotovo!
No však ono to nebude nic složitýho, ale stejně ![]()
Ahoj holky,tak jsem tady po delší době ![]()
byli jsme na horách provětrat plíce,spíš to byl takový relax..malá chytla rýmičku,ale s tim jsem počítala ![]()
Founiku a Liv-chtěla jsem se hlavně zeeptat na to,jak se vám tam rodilo..jelikož přemýšlim zda rodit v Pardubicích nebo v Hradci…
jasan,někde to být musí,ale shromažďuju názory..tak to do mě hustěte ![]()
jinak už nakupuju věci,pomalu peru atd..nějak začínám být unavenější,to ale už patří k těm posledním dvoum měsícům
tak to chci mít v klidu připravené…
Očko já rodila v Pardubkách a nemůžu si vynachválit, byly jsme tam 8 dní i na předčasně narozených a všichni super, všichni pomáhali, radili jak už při porodu tak pak na šestinedělí. Pravda, že jsem se trefila do dne kdy se moc nerodilo což je vzácnost.
Kdybys chtěla vědět něco konkrétního tak se ptej.
Founiku: Jj mužeš dat deti na zem,ale musiš hlidat aby ti na nej neskočilo jiny dite
Jinak nam se to libilo jdeme zase přišti mesic ![]()
Jinak Zitra jdeme na očkovani a chci taky konečne dojednat naušničky.
A Naty se naučila lezt po zadu ![]()
Jooo a byli sme v Cinestaru ![]()
OČKO, já též rodila v Pardubicích a ani teď to nebudu lámat přes koleno. Všechno je to o lidech. Buď se trefím do klidného oddělení nebo ne. Uvidíme.
Co nějaký ten srazík pardubických e-tetek? ![]()
Očko
Já měla porod v HK doporučený, měly jsme komplikace, takže jsem se ani vlastně nemusela rozhodovat, jestli Pce nebo HK.
Jinak personál skvělý, vstřícný, chápavý, profesionální (já měla prim. Kopeckého a na příjmu byla taková milá mladá paní doktorka, jméno už si bohužel nepamatuju), včetně sester.
Porodní sály taky fajně - ale zase jsem si bohužel vybrat nemohla, takže k tomu víc říct nemůžu
A to jsem tak chtěla viset na těch žebřinách
))
Jídlo (pokud nebudeš mít SC) vypadalo pěkně, ta šlichta pro nás „císaře“ je asi stejně hnusná všude
)
Většina věcí je k dispozici (vložky, košile, župan, plenky pro prcka myslím v určitém množství, možný výběr ze 2 druhů dětské kosmetiky, ke kojení kojící polštář, rady laktačních poradkyň - mimochodem je zvláštní, že většina z nich vypadala na 15
))
Pokud bude další prcek, tak chci v HK rodit znovu.
Jasminek To zní jako velká psina .. tam nemůžeme příště chybět ![]()
Jahůdka Já jsem rozhodně pro každou špatnost ![]()
Tak se hlásím po delší době. Času nějak ubývá, holky už si chtějí povídat … a to postupně. Jedna spí a druhá čumákuje a opačně ![]()
Očko, já za sebe doporučuji HK
. Personál mladý ale profesionální. Všichni jsou milý a poradí, kdykoli potřebuješ. Všechno pro maminku k dispozici, pro děcko ale vyfasuješ jen 5plen. Ale dá se řešit buď vlastníma nebo vkládáním látkových, což vyloučí i třeba podráždění pokožky. Dětské sestry a doktoři jsou dost pečliví. Fakt super. Jo a SC provádějí lépe než v Pardubicích
. Viděla jsem jednu jizvu z Pardubek a valila jsem oči
. To snad dělal doktor, který ještě nepochopil, že komunisti už tu nevládnou
.
Srazík schvaluji
, kino nezvládám
. A nebo nabízím srazík u nás doma (až doděláme skluzavku s hřištěm), sezení máme a kafe taky
.
Tak já jsem taky pro každou srandu, kino můžem taky prubnout blíží se nám konec dubna tak to bude co nevidět. Srazík by když tak chtělo vymyslet nějaké dobré místečko, což já jsem teď po obědě nádoba prázdná ale třebas mě něco napadne. ![]()