Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky tak to dopadlo tak jak jsem předpokládala, malá to chytla ode mě
takže jsem jí nasadila dietu což je s jejím jídelníčkem dost problém (ale tak bez mlíka vydrží) narvala jsem do ní smectu a snad se do zítřka trochu srovná.
To abych zase ten odjezd měla pestřejší ![]()
Hlásím, že u nás je taky choroba.
Malá má angínu, tak jsme do středy doma. Manžel topřinesl, přechodil, Karkulka to odnesla a teď všichni tři frkáme. ![]()
Holky, tak to vás všechny ty bacily dobře přepadly
přeju brzké uzdravení!
Jahudko, my měli asi před měsícem doma něco podobného, taky jsme si to popředali mezi sebou.
FOUNIKU, já doufám, že to do porodu vyléčíme a budeme fit celá rodina.
Jahůdko, žádný strachy, určitě jo .. vždyť máš ještě skorem měsíc před sebou ![]()
Jinak doufám, že se cítíš dobře.
Ahojky hlásím se po víkendu,
svatba byla naprosto úžasná, jen mě teda na mojí virozu neudělala dobře svíčková takže odpoledne bylo lítací a večer na vodě a kdyby mi někdo po obědě řekl, že budem s kámoškou tancovat kankán tak si ťukám na čelo.
Veruš byla s tatínkem u babičky a absolutně jsem jí nechyběla. No měla štěstí že když jsem přijela tak nebrečela
![]()
Jahůdko brzké uzdravení, neboj do porodu času hromada. ![]()
Hezký Leni, tak to musela být vydařená akce
)) a u zmínky na svíčkovou slintám jak bernardýn, uáá!!
Ahojda ve spolek!dlouho jsem tady nebyla,nějak nestíhám…ikdyž je člověk „doma“ vymýšlím si práci…mazec..nejspíš mám pocit abych toho stihla co nejvíc než na mě přijde den „D“.. četla jsem že u vás doma řáděj nemoci?tak hlavně ať jste brzo zdraví!!!dneska ve školce byla vyjímečně plná třída,tak jsem zvědavá co dcerka zas chytne ![]()
Founik píše:
Jahůdko, žádný strachy, určitě jo .. vždyť máš ještě skorem měsíc před sebou
Jinak doufám, že se cítíš dobře.
FOUNIKU, v odstatě necelé 4 týdny a vzhledem k tomu, že je to druhé mimčo a k tomu jak se cítím… Tak možná ještě. míň. A přeci jenom bych chtěla doma něco udělat, navařit…
Liva Jéé, to jsou houskýý
))
Očko Nemaluj čerty na zeď
) třeba přinese akurát vši
)) to bylo vždycky doost populární ve školkách.
Jahudka To chápu, ale pokud to neudelas tak se taky nic extra nestane, hlavne bud v pohode ![]()
Nestane, to jepravda, ale já jsem hrozný puntičkář a jednou týdně musím udělat generální úklid, jinak nejsem ve své kůži.
![]()
Jahů tak nechceš přijet na návštěvu, generální úklid bych potřebovala taky
ale já mám blbý že nejsem puntičkář
![]()
Jééé,taky se přidávám k tomu,aby k nám Jahu přijela na úklid ![]()
jinak začínám zas stresovat,bojim se porodu..chjo,jsem jak malá holka co…ale zítra chci jet do města a něco pokoupit-látkový pleny a takové nějaké drobnosti..spíš si taky obšlápnout obchody s kočárkama a zkoušet který bude ten nej..kupovat ho zatím nechci,až tak za měsíc to bude asi akorát..
jinak zjišťuju že ten čas teď ke konci strašně letí až se divim…to jsem furt říkala ještě 5 měsíců,čtyři…no a najednou to jsou dva a kousek
![]()
Tak se zas loučím,jdu udělat rodince něco k véče ![]()
Očko nechci tě děsit, ale bacha u některých kočárů mají celkem dlouho výrobní lhůtu, my jsme čekali asi 6 týdnů tak jen abys to neprošvihla.
A že se bojíš porodu, no já si říkám, že jak budu vědět do čeho jdu tak že to asi taky bude horší než ta nevědomost. ![]()