Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
22.3.10 21:19

No, tak to já zimní brusle zvládám celkem dobře. Jezdím i pozadu, sice pomalu, ale jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.3.10 21:24

Tak to budeš na kolečkových za 5 minut hvězda ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.10 07:12

Ahojda,
koukám, že se tady vehenemtně bruslí :potlesk: už jsem se lekla, že tu budu na bruslách strašit zasejc sama :nevim: Jo já taky před koupí brusliček uměla jen na rybníku - a kolečkáče zas takový rozdíl nejsou. A brždění jsem vyřešila kočárem s brzdou :oops: přeci jen se mi na nožích brzdí líp :mrgreen: Ale já si budu muset počkat, až bude V ve školce, nebo zůstane s tatíkem doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.3.10 07:43

Jani a co máš za kočár, já jezdím normálně s kočárem i když v prodejně mi pán asi tisíckrát zdůrazňoval že na brusle s ním rozhodně ne, ale prodával tam i vozíky za kolo takže možná i proto. Vyzkoušeli jsme to už loni a v pohodě.

NO a s kolem jsem na tom podobně, vozík se nám nechce kupovat přeci jen to není levná záležitost takže jsem teď na jaře k narozkám chtěla sedačku ale taky nevím kdy jí využijem, no když tak si vozík půjčíme, myslím že ho půjčují v yetti sportu. Minimálně ho chci vyzkoušet, třeba k němu nakonec dospějeme :lol: :lol:

Masku a to ti malýho nevzali do školky? asi protože jsi na mateřský ne? bože to je taky na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.10 08:14

Panuško, já to zkouším až na letošní rok (od podzima) chtěla jsem si ho ještě nechat doma. Ale z tohoto důvodu mi ho nejspíš nevezmou ani teď :-? Chci ho dát do Polabin a tam už minulý měsíc (kdy byl den otevřených dveří) rozdali 50 přihlášek nad počet, jež mohou vzít :think: No přinejhorším ho zkusím do Ohrazenic (pokud vypíšou druhé kolo)
Jinak, pokud chceš půjčit vozík za kolo, dej vědět - máme dva, ale oba využijeme až tak v létě na dovolený. Já se budu učit jezdit se sedačkou a vozíkem :jazyk: no se chci vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 08:53

Mám Xlander na 4 velkých kolech, a s bruslema to šlo, když jsme na to ještě dali vajíčko (to byla proti směru). Ale teď s tím sporťákem nevim, přijde mi, že na ní bude dost fučet (teda né že bych jezdila jak drak :lol: , ale stejně) a navíc, že by to bylo na brusle nějak extra ovladatelný, to mi taky nepřijde. Každopádně to ale můžu zkusit :)
My právě vozík koupili na podzim s tím, že na jaře už budem drandit, ale takhle to vypadá až na léto a doufám, že do září, kdy pojedem na dovču, už bude sedět ukázkově :lol:

masek, tady v Ohrazenicích mi přijde ta školka prima, alespoň zvenčí, jak kolem ní chodím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.3.10 09:01

jooo tak to já jsem si taky myslela jak na jaře už budem frčet na kole a taky to zatím nevypadá. Kolečka musíš bloknout je to pak lepší a jezdíš teda jak drak když tam na Terku fučí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já mám kočár že jde dát po i proti směru jízdy, zatím jí mám čelem k sosbě, ale co bude sedět tak jí asi otočím protože se pořád vyklání dopředu. Hlavu by si ukroutila zvědavka jedna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 09:07

Já mam kola bloklý furt :o))) :pankac:
Mno je to asi blbost co, s tim fučením, když jezdim šnečí rychlostí :D

My když kupovali kočár tak prodavačka povídá: Si myslíte, že na vás bude chtít koukat, když vás vidí pořád? No to ani náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.3.10 09:16

no je pravda, že teď na dovče měli v tom penzionu kočár na půjčení tkaže jsme náš netáhli (stejně už by se do kufru nevešel :lol: ) a měli tam jané jen sporťák a Veru byla naprosto v klidu maminka jí teda nechyběla :lol: :lol:

jen mě to štvalo protože jsem zvyklá pozorovat ty její ksichtíky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.10 09:24

Já teda jezdím o uvolněným kolečkem - s bloklýma si připadám jako s tankem. Jinač, Jíňa je taky POsměro a vůbec nic to s ním nedělá. Je fakt, že kočár má obrovský okno ve střeše a na mne čučí oknem. Ale, že on toho v tom kočáře naleží/sedí - kočár vzal na milost až v sedačce - v hlubokým řvak jak tur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 10:05

masek Terča mi v hlubokym taky nechtela byt, takze jsem jezdila jen v dobu kdyz mela spat nebo daleko od lidi. :pankac:

panuska No to je právě ono, víc to vadí mamce než prckovi :) Okolo je mraky mnohem zajímavějších věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.10 10:25

Já to řešila a řeším šátkem, tam spí naprostto v pohodě. Teď už mu to teda chvíli trvá - musí všechno pokoukat a pak až vytuhne. Ale stejně - myx 15 min to jistí :wink: Což v kočáře jaksi nee a to můžu jít po chodníku, nebo lesem (a pořádně houpat) Přes den mi spí taky hrozně málo. Tak 20 min dopoledne a 20 min odpoledne.
Ha dnes se ale (snad) vychrupká pořádně - jde se zas plavčit a po tom on opravdu spí :lol:
Pokud jde o tu školku v Oh - tak já tam byla dvakrát a pokaždé jsem narazila na jednu takovou hooooodně nepříjemnou učitelku (pokaždé na jinou), tak se mi ta školka trošku zprotivila - třeba se jen ten den špatně vyspala, ale stejně..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.3.10 10:45
Founik píše:
Leni, tak třeba už začne být Veruš parádnice a na hlavě si to nechá ;)
Mmchdem fotky jsou parádní :)

My už ve sporťáku jsme (do korbičky už se nevejde), i když nesedí. Mám ji většinou „naležato“, ale přiznávám, že občas ji jakoby posadím, aby viděla okolo. V leže se pomalu nedá udržet a řičí, protože ji to nebaví čučet do nebe.
Já se taky těšim, až bude konečně dřepět, páč teď jí ani nedám do vozíku za kolo :(

Dneska bylo nááádherně tak jsme prodrandily celý odpoledne. Zítra asi vyrazíme někam do města, toho počasí se musí využít dokud je ;)

A kam vyrážíte s mimisama vy? Nějakej tip?

FOUNIKU, nepospíchej. ;-) Malá seděla v půl roce a pak už to šlo kvapem. V 10,5 měsících už sama chodila a hlídat jí, aby něco někde na sebe nestrhla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.3.10 10:52
Founik píše:
Mám Xlander na 4 velkých kolech, a s bruslema to šlo, když jsme na to ještě dali vajíčko (to byla proti směru). Ale teď s tím sporťákem nevim, přijde mi, že na ní bude dost fučet (teda né že bych jezdila jak drak :lol: , ale stejně) a navíc, že by to bylo na brusle nějak extra ovladatelný, to mi taky nepřijde. Každopádně to ale můžu zkusit :)
My právě vozík koupili na podzim s tím, že na jaře už budem drandit, ale takhle to vypadá až na léto a doufám, že do září, kdy pojedem na dovču, už bude sedět ukázkově :lol:masek, tady v Ohrazenicích mi přijde ta školka prima, alespoň zvenčí, jak kolem ní chodím :))

Nejde ti sporťák po i proti směru? Protože jinak tam opravdu dost fučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 10:58

masek já kvuliva tomu poridila Manducu a nemuzu si ji vynachvalit (na satek bych nemela trpelivost). Zvlast ted, kdyz uz bude hezky a nebudeme obe nabaleny jak cibule.

jahůdko vsak ja nikam nespecham :) proste potrebuje vic casu. Jen uz je obcas videt, jak by rada, ale nevi jak na to a rychle se zacne nudit.
Nyny, nejde, jen po směru. Proto prave cekam az budeme moct pouzit vozik :)
Mimochodem to je malá pořádnej drak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová