Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak to já zimní brusle zvládám celkem dobře. Jezdím i pozadu, sice pomalu, ale jo.
Ahojda,
koukám, že se tady vehenemtně bruslí
už jsem se lekla, že tu budu na bruslách strašit zasejc sama
Jo já taky před koupí brusliček uměla jen na rybníku - a kolečkáče zas takový rozdíl nejsou. A brždění jsem vyřešila kočárem s brzdou
přeci jen se mi na nožích brzdí líp
Ale já si budu muset počkat, až bude V ve školce, nebo zůstane s tatíkem doma ![]()
Jani a co máš za kočár, já jezdím normálně s kočárem i když v prodejně mi pán asi tisíckrát zdůrazňoval že na brusle s ním rozhodně ne, ale prodával tam i vozíky za kolo takže možná i proto. Vyzkoušeli jsme to už loni a v pohodě.
NO a s kolem jsem na tom podobně, vozík se nám nechce kupovat přeci jen to není levná záležitost takže jsem teď na jaře k narozkám chtěla sedačku ale taky nevím kdy jí využijem, no když tak si vozík půjčíme, myslím že ho půjčují v yetti sportu. Minimálně ho chci vyzkoušet, třeba k němu nakonec dospějeme
![]()
Masku a to ti malýho nevzali do školky? asi protože jsi na mateřský ne? bože to je taky na palici ![]()
Panuško, já to zkouším až na letošní rok (od podzima) chtěla jsem si ho ještě nechat doma. Ale z tohoto důvodu mi ho nejspíš nevezmou ani teď
Chci ho dát do Polabin a tam už minulý měsíc (kdy byl den otevřených dveří) rozdali 50 přihlášek nad počet, jež mohou vzít
No přinejhorším ho zkusím do Ohrazenic (pokud vypíšou druhé kolo)
Jinak, pokud chceš půjčit vozík za kolo, dej vědět - máme dva, ale oba využijeme až tak v létě na dovolený. Já se budu učit jezdit se sedačkou a vozíkem
no se chci vidět ![]()
Mám Xlander na 4 velkých kolech, a s bruslema to šlo, když jsme na to ještě dali vajíčko (to byla proti směru). Ale teď s tím sporťákem nevim, přijde mi, že na ní bude dost fučet (teda né že bych jezdila jak drak
, ale stejně) a navíc, že by to bylo na brusle nějak extra ovladatelný, to mi taky nepřijde. Každopádně to ale můžu zkusit ![]()
My právě vozík koupili na podzim s tím, že na jaře už budem drandit, ale takhle to vypadá až na léto a doufám, že do září, kdy pojedem na dovču, už bude sedět ukázkově ![]()
Jé masek, tady v Ohrazenicích mi přijde ta školka prima, alespoň zvenčí, jak kolem ní chodím ![]()
jooo tak to já jsem si taky myslela jak na jaře už budem frčet na kole a taky to zatím nevypadá. Kolečka musíš bloknout je to pak lepší a jezdíš teda jak drak když tam na Terku fučí
No já mám kočár že jde dát po i proti směru jízdy, zatím jí mám čelem k sosbě, ale co bude sedět tak jí asi otočím protože se pořád vyklání dopředu. Hlavu by si ukroutila zvědavka jedna
![]()
Já mam kola bloklý furt
))) ![]()
Mno je to asi blbost co, s tim fučením, když jezdim šnečí rychlostí ![]()
My když kupovali kočár tak prodavačka povídá: Si myslíte, že na vás bude chtít koukat, když vás vidí pořád? No to ani náhodou ![]()
no je pravda, že teď na dovče měli v tom penzionu kočár na půjčení tkaže jsme náš netáhli (stejně už by se do kufru nevešel
) a měli tam jané jen sporťák a Veru byla naprosto v klidu maminka jí teda nechyběla
![]()
jen mě to štvalo protože jsem zvyklá pozorovat ty její ksichtíky
![]()
Já teda jezdím o uvolněným kolečkem - s bloklýma si připadám jako s tankem. Jinač, Jíňa je taky POsměro a vůbec nic to s ním nedělá. Je fakt, že kočár má obrovský okno ve střeše a na mne čučí oknem. Ale, že on toho v tom kočáře naleží/sedí - kočár vzal na milost až v sedačce - v hlubokým řvak jak tur ![]()
masek Terča mi v hlubokym taky nechtela byt, takze jsem jezdila jen v dobu kdyz mela spat nebo daleko od lidi. ![]()
panuska No to je právě ono, víc to vadí mamce než prckovi
Okolo je mraky mnohem zajímavějších věcí ![]()
Já to řešila a řeším šátkem, tam spí naprostto v pohodě. Teď už mu to teda chvíli trvá - musí všechno pokoukat a pak až vytuhne. Ale stejně - myx 15 min to jistí
Což v kočáře jaksi nee a to můžu jít po chodníku, nebo lesem (a pořádně houpat) Přes den mi spí taky hrozně málo. Tak 20 min dopoledne a 20 min odpoledne.
Ha dnes se ale (snad) vychrupká pořádně - jde se zas plavčit a po tom on opravdu spí ![]()
Pokud jde o tu školku v Oh - tak já tam byla dvakrát a pokaždé jsem narazila na jednu takovou hooooodně nepříjemnou učitelku (pokaždé na jinou), tak se mi ta školka trošku zprotivila - třeba se jen ten den špatně vyspala, ale stejně..... ![]()
Founik píše:
Leni, tak třeba už začne být Veruš parádnice a na hlavě si to nechá
Mmchdem fotky jsou parádní![]()
My už ve sporťáku jsme (do korbičky už se nevejde), i když nesedí. Mám ji většinou „naležato“, ale přiznávám, že občas ji jakoby posadím, aby viděla okolo. V leže se pomalu nedá udržet a řičí, protože ji to nebaví čučet do nebe.
Já se taky těšim, až bude konečně dřepět, páč teď jí ani nedám do vozíku za koloDneska bylo nááádherně tak jsme prodrandily celý odpoledne. Zítra asi vyrazíme někam do města, toho počasí se musí využít dokud je
A kam vyrážíte s mimisama vy? Nějakej tip?
FOUNIKU, nepospíchej.
Malá seděla v půl roce a pak už to šlo kvapem. V 10,5 měsících už sama chodila a hlídat jí, aby něco někde na sebe nestrhla… ![]()
Founik píše:
Mám Xlander na 4 velkých kolech, a s bruslema to šlo, když jsme na to ještě dali vajíčko (to byla proti směru). Ale teď s tím sporťákem nevim, přijde mi, že na ní bude dost fučet (teda né že bych jezdila jak drak, ale stejně) a navíc, že by to bylo na brusle nějak extra ovladatelný, to mi taky nepřijde. Každopádně to ale můžu zkusit
My právě vozík koupili na podzim s tím, že na jaře už budem drandit, ale takhle to vypadá až na léto a doufám, že do září, kdy pojedem na dovču, už bude sedět ukázkověJé masek, tady v Ohrazenicích mi přijde ta školka prima, alespoň zvenčí, jak kolem ní chodím
Nejde ti sporťák po i proti směru? Protože jinak tam opravdu dost fučí.
masek já kvuliva tomu poridila Manducu a nemuzu si ji vynachvalit (na satek bych nemela trpelivost). Zvlast ted, kdyz uz bude hezky a nebudeme obe nabaleny jak cibule.
jahůdko vsak ja nikam nespecham
proste potrebuje vic casu. Jen uz je obcas videt, jak by rada, ale nevi jak na to a rychle se zacne nudit.
Nyny, nejde, jen po směru. Proto prave cekam az budeme moct pouzit vozik ![]()
Mimochodem to je malá pořádnej drak ![]()