Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdko, ten hnízdící „syndrom“ je ale stejně takovej príma, jak se člověk připravuje, teda když toho není moc. My dělali kompletní rekonstrukci bytu taky ještě před porodem. Na konci března bylo hotovo, pak ještě dodělávky a v půlce května se malá narodila.
Takže zítra bude hotovo? Tak to je prima! To byl fofr ![]()
Panuško, tak dětský věci k sousedům
))
Ale ono celkově holky, vždycky je něco důležitějšího než permanentní uklízení. Alespoň já to tak mám, ať si kdo myslí, co chce. A žádnej děsnej binec doma nemáme.
Ahoj, můžu se přidat? Koukám, že soutěžíte kdo odkud je, tak já jsem teda z Dubiny ![]()
vítej vítej každá mamina se hodí ![]()
Jani prosímtě jak jste mohly vydržet doma marodit tak dlouho, my jsme doma pár dní a mě už pomalu odvezou. Veru se vším tak akorát mlátí nic už jí neba, ještě že přijede dnes odpolko taťka ze služebky, ten snad zabere. A zítra se těším na výlet k dr. jak na smilování. Ale nadějně to nevidím, pořád dost chrchlá.
Livo tak já se v 6. měsíci stěhovat tak nenajdu věci ještě teď
a heslo raději odpočívat než uklízet razím taky. ![]()
No a jak teď sháníme ten baráček tak možná vešekrý přestavby začnou na novo a na to se teda faaaaaaaakt netěším. Ale zatím není jistého nic tak uvidíme.
![]()
Ahojda Petite ![]()
Panuško, já ti ani nevim, těch prvních 14 dnů bylo horších, pak už měla Terča dobrou náladu a i s tím děsným chrchlákem si hrála a nebo jsem jí musela něčím zabavit (z jednoho pokoje do druhýho, věci, u notebooku ..) a z toho už jsem byla taky hotovson.
Jéé, vy hledáte baráček? Na Hledíku jsou ještě nejaký volný a měla bys to k nám kousek
)))
Pořád hodně brfle? Sakryš, to je pitomý. Ale pokud nic Mudr neuslyší, tak se třebas už zbavuje toho hlenu.
a kde je Na hledíku? to je staré hradiště? tam mají barák známí a moc mě to nebere, je totakovej ten tipickej sataleit, barák na baráku
no my máme jeden vyhlídnutej v Trnový (to je taky kousek)a jeden teď ve Svítkově. No a jak to tak bývá tak Radkovi se líbí víc ten ve Svítkově a mě v Trnový
Jelikož nemám auto tak bych raději trnovou přeci jen je to víc ve městě. Ale vše stojí na tom jak prodáme tenhle byt a jelikož to jde hoooodně pomalu tak nic moc.
No a chrchlák se mi zdá zase suchej místo toho aby vykašlávala, no spíš se děsím na horách těch přechodů budem pendlovat mezi penzionem a hotelem (kde budou tchánovci) popř. sjezdovkou a to je vždycky nejhorší, to raději zůstanu doma ať se dovyléčí než to zase nastartovat znovu. No sama jsem zvědavá.
Tak já jdu vymýšlet nějakou zábavu už je vzhůru. No přinejhorším vytáhnu vlhčený ubrousky ty zaberou vždycky
![]()
Co bych dala za to, kdyby na naši malou ještě platily vlhčené ubrousky ![]()
A ještě víc bych dala za to, kdyby chodila po obědě spávat ![]()
Jj, Staré Hradiště. To máš pravdu, že je to takový trošičku satelit, ale jsou horší ![]()
Trnová je fajn, tam já taky chodim na prochajdy a přesně jak říkáš, je to blízko do města. Ono ve výsledku i od nás, ale já drandim často autem, takže to problém neni. Být závislá na MHD je o dost složitější, to by se mě do toho Svítkova taky nechtělo.
Budu držet palce zítra u Mudry!!
Mmchdem, Terču baví ještě víčka od sklenic a plastový mističky, plastová lahev trochu naplněná vodou nebo třeba rejží, pokud jste třeba ještě nezkoušely ![]()
Petite a kdypak ti spí? Až večer? ![]()
Petite a kdypak ti spí? Až večer?
Jj, celý den na nohou a spát chodí po osmé.
No panečku, tak to je taky slušnej zápřah. Já teda čekám, kdy se do týhle fáze dostane i Terka. Teď už spí jen jednou denně a pořád se to posouvá na později ![]()
Ale vy jste o rok napřed, tak doufám, že jí to ještě vydrží ![]()
No Linda mi přestala spávat někdy před Vánocema. Nechtěla jsem se vzdát hodiny klidu, tak si musela hrát v postýlce aspoň, i když nespala. Ale to jí vydrželo asi tak měsíc a teď už nemám ani tu hoďku
kolikrát je to na palici. A teď dokonce poslední dobou začala i brzo vstávat. Dřív to bylo tak v 9, teď mezi 7 a 8.
Jeee tak víčka jdu vyzkoušet, láhev už máme mezi hračkama
Koukám, že Terka dobrej nespáč tedy, Veruš dá dopolko tak 45 minut max a po obědě max 1,5 h no nestrašte mě bez spaní si to neumím představit
![]()
Ale jednou nás to určitě taky čeká ale už od mala říkám hlavně že spí v noci což se zatím daří. ![]()
PETITE, vítej.
Tady se to rozrůstá.
To by chtělo na léto nějakou zahrádku a vyrazit na Kinder párty. ![]()
Panuška píše:
Jeee tak víčka jdu vyzkoušet, láhev už máme mezi hračkama![]()
Koukám, že Terka dobrej nespáč tedy, Veruš dá dopolko tak 45 minut max a po obědě max 1,5 h no nestrašte mě bez spaní si to neumím představit
![]()
Ale jednou nás to určitě taky čeká ale už od mala říkám hlavně že spí v noci což se zatím daří.
Jo a ještě leporelo a časopisy jsou taky oblíbený
Leporelo na prohlížení a časák na cupování
))
no tak u nás je i leporelo na cupování, nějak intelektuálně zaostáváme, já jak pako jí tam ukazuju obrázky, to jí vydrží asi 3 vteřiny a pak začne devastovat ![]()
Petit, vítej
. Se nám to tu pěkně rozrůstá
, každá odjinud
.